3.Gün Embriyo Transferi Olanlar Buraya 👼🏻

Masallah kac gunlukken bellı oldu sonuc,3,gun embrıyosu daha gec cıktıgını tutundugunu yazmıslar hep,Benımde 3,gun embrıyosu bugun 5,gundeyım hafıf kasık agrısı var okdar o da ılaclardan dolayı oldugunu soyledı doktorum •Sızde hengı belırtı vardı
Hicbir belirti yoktu dediginiz gibi kasik ağrısı felan vardı ama onlarda ilaclardandi, 7 gün belli belirsiz kaset testte gördüm 9 gün kan testinde çıktı böyle öğrendim hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tutunmustur minik kuzu 🤲

Hicbir belirti yoktu dediginiz gibi kasik ağrısı felan vardı ama onlarda ilaclardandi, 7 gün belli belirsiz kaset testte gördüm 9 gün kan testinde çıktı böyle öğrendim hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tutunmustur minik kuzu 🤲ınsallah be
Hicbir belirti yoktu dediginiz gibi kasik ağrısı felan vardı ama onlarda ilaclardandi, 7 gün belli belirsiz kaset testte gördüm 9 gün kan testinde çıktı böyle öğrendim hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tutunmustur minik kuzu 🤲
08/11/ transfer yapıldı bugun 7. Gun transfer gunuyle, umarım olmustur bugun bende evde test yaptım ama bır belırtı yok tek cızgıydı.bu2.denemem hayırlısı bakalım

Back
X