- 7 Mart 2023
- 53
- 11
- 18
- 43
Oldum canım benimde 3.gün embriyosuydu çok şükür pozitifi gördüm 2 hafta sonra kese kontrolüm varmasallah kac hucrelıydı benımde 3,gun embrıyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldum canım benimde 3.gün embriyosuydu çok şükür pozitifi gördüm 2 hafta sonra kese kontrolüm varmasallah kac hucrelıydı benımde 3,gun embrıyosu
Hicbir belirti yoktu dediginiz gibi kasik ağrısı felan vardı ama onlarda ilaclardandi, 7 gün belli belirsiz kaset testte gördüm 9 gün kan testinde çıktı böyle öğrendim hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tutunmustur minik kuzuMasallah kac gunlukken bellı oldu sonuc,3,gun embrıyosu daha gec cıktıgını tutundugunu yazmıslar hep,Benımde 3,gun embrıyosu bugun 5,gundeyım hafıf kasık agrısı var okdar o da ılaclardan dolayı oldugunu soyledı doktorum •Sızde hengı belırtı vardı
Hicbir belirti yoktu dediginiz gibi kasik ağrısı felan vardı ama onlarda ilaclardandi, 7 gün belli belirsiz kaset testte gördüm 9 gün kan testinde çıktı böyle öğrendim hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tutunmustur minik kuzuınsallah be
08/11/ transfer yapıldı bugun 7. Gun transfer gunuyle, umarım olmustur bugun bende evde test yaptım ama bır belırtı yok tek cızgıydı.bu2.denemem hayırlısı bakalımHicbir belirti yoktu dediginiz gibi kasik ağrısı felan vardı ama onlarda ilaclardandi, 7 gün belli belirsiz kaset testte gördüm 9 gün kan testinde çıktı böyle öğrendim hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tutunmustur minik kuzu![]()
Maşallah Allah bağışlasın evladiniziOldum canım benimde 3.gün embriyosuydu çok şükür pozitifi gördüm 2 hafta sonra kese kontrolüm var![]()
Canım 6. gün 3. gün embriyosu için çok erken bir tarih. Ben 11. günde silik görmüştüm ama ovitrelle etkisi diye emin olamadım. 13. günde koyulaştı, 14 gün kanda çıktı. O yüzden biraz daha beklemelisin moral bozmamak adınaMaşallah Allah bağışlasın evladinizibaya zaman geçmiş darısı başıma 3. Gün bugün 6.gun test yaptım negatif
Çok sağolun ya insallah inşallah görürüm bende Allah bağışlasın evladinizi bana da dua edinCanım 6. gün 3. gün embriyosu için çok erken bir tarih. Ben 11. günde silik görmüştüm ama ovitrelle etkisi diye emin olamadım. 13. günde koyulaştı, 14 gün kanda çıktı. O yüzden biraz daha beklemelisin moral bozmamak adına![]()
Amin canım benim inşallah siz de emeklerinizin karşılığını alacaksınızÇok sağolun ya insallah inşallah görürüm bende Allah bağışlasın evladinizi bana da dua edin![]()
Birkaç gündür adet olur gibiydim bugün hiç belirtim yok sizdede olmusmuyduÇok sağolun ya insallah inşallah görürüm bende Allah bağışlasın evladinizi bana da dua edin![]()
Evet oldu geçen hafta. Mesela bazen hapşurduğumda bile kasık bölgemde batma oluyor. Bir gün hiç ağrım olmadı ama ertesi gün devam etti. Yani değişiyor. Her gün ağrıyacak diye bir şey yok. Benim öyle olduBirkaç gündür adet olur gibiydim bugün hiç belirtim yok sizdede olmusmuydu
Ahh insllah hayra çıkar ya çok teşekkür ederim varolunEvet oldu geçen hafta. Mesela bazen hapşurduğumda bile kasık bölgemde batma oluyor. Bir gün hiç ağrım olmadı ama ertesi gün devam etti. Yani değişiyor. Her gün ağrıyacak diye bir şey yok. Benim öyle oldu![]()