Amin inşallah orta kalite aslında umudum pek yok ama yine de beklemek istiyorumhayırlısı olsun inşallah :) kalitesi belli miydi ?
öyle demeyin 2. gün embriyosu bile tutuyor bazen 5.gün embriyosu tutmuyor , gerisi allah ın takdiriAmin inşallah orta kalite aslında umudum pek yok ama yine de beklemek istiyorum
Öyle tabi siz transfer oldunuz muöyle demeyin 2. gün embriyosu bile tutuyor bazen 5.gün embriyosu tutmuyor , gerisi allah ın takdiri
merhba bende 26 ekimd 3.gün transferi oldum test gününü bekliyorum persembeBaşka kimse yok mu 3.gün embriyosu transferi
olmadım daha yine yumurta toplama olacak... şimdilik beni bekleyen 1 tane 3.gün embriyom varÖyle tabi siz transfer oldunuz mu
Benim hiç yokolmadım daha yine yumurta toplama olacak... şimdilik beni bekleyen 1 tane 3.gün embriyom var
Nasıl şuanda belirti hissediyormusunuzmerhba bende 26 ekimd 3.gün transferi oldum test gününü bekliyorum persembe
İnşallah bebişin tutarda gerek kalmaz :)Benim hiç yok
İnşallah ya hiç bir belirtim yokİnşallah bebişin tutarda gerek kalmaz :)
Daha minnak annesi o belirti vermemesi çok normal :)İnşallah ya hiç bir belirtim yok
Keşke ya mutlu oldum öyle yazınca sizDaha minnak annesi o belirti vermemesi çok normal :)
Yani bi belirti yok hissettigim sürekli kendimi dinliyorum sol tarafta kistim var o ağrıyo sanırım bugünNasıl şuanda belirti hissediyormusunuz
Bendede kist var bende sürekli dinliyorum kendimiYani bi belirti yok hissettigim sürekli kendimi dinliyorum sol tarafta kistim var o ağrıyo sanırım bugün
Hayırlı olsun inşallah saglıkla tutunur ve kucagınıza alırsınızBirlikte bekleyelim kaçıncı gündesiniz neler hissediyorsunuz
Benim sonucum negatif oldu Ilk denemem hayırlısı böyleymiş sizin çıktı mi sonuçlarBendede kist var bende sürekli dinliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?