3.gün embriyo transferi olup sonuç bekleyenler

Arayıp bilgi verdim ilaçları bırakmami söylediler yarın da doktorum arayacakmış dondurulmuş embriyomuz var artık ne zman transfer için çağırır bilmiyorum

Arayıp bilgi verdim ilaçları bırakmami söylediler yarın da doktorum arayacakmış dondurulmuş embriyomuz var artık ne zman transfer için çağırır bilmiyorum
En azından başka embriyolarınız varmış benim o da yok Peki Normalde adet gününüz ne zamandı

Acaba şimdi nolacak kanama falan bisey olmadı hiç öyle bisey mi yaşayacağım regl mi olcam acaba

Birlikte bekleyelim kaçıncı gündesiniz neler hissediyorsunuz
Merhaba bende 30 ekimde transfer oldum bugun 8. Günüm sali günü test günüm, benimde 3. Gun orta kalite umudunuzu kaybetmeyin Rabbim ol der olur. Benim ilk denenem 1. Kaliteydi tutmadi tutmayinca tutmuyor Rabbim nesip edecekse en kötüsü bile tutar

Haklısınız belirtiniz var mı

Ara ara kasik agrim oluyor, birde biraz bir isle ugrasinca belim agriyor dinlenince geciyor 3 gundur falanda göğüs agrilarim var ama bunlar ilaclarin etkiside olabilir
Benimde bugün yedinci günüm bendede adet olacak gibi bir his oluyor özellikle iki gündür sabah

Hayırlisi olsun hakkimizda benim kasik agrim transferden beri var ara ara siddetleniyo arada hic olmuyor bilmiyorum o yüzden

Aynen hayırlısı ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bu belirtilerim ama inşallah değildir bebekten dolayıdır
InsAllah kendini rahatlat canim sıkıntıya sokma surekli dusunmemeye calis unutma hersey olacağına variyor Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın, birde deterjanlardan parfumlerden deodorant lardan uzak dur mumkun oldugu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…