3.gün embriyo transferi sonrası en erken kaçıncı gün öğrenirim

Aylinnnce

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
128
139
23
3. Gün embriyo transferi yapılacak. Transferden 12 gün sonra test yapılıyormuş. Daha erken test yapıp sonuç alan oldu mu ? Beta HCG transferden kaç gün sonra yükseliyor acaba tecrübe eden var mıdır

Malesef hayir. Cunku gebe kalındiktan sonra en erken 12. Günde beta hCG hormonunun kanda öğrenebilirsiniz. 5 ve uzeri olmasi gerekir. En erken kan. İdrar da daha geç cikiyor. Yeni çıkan idrar testleri bile 15 günden sonra sonuç çıkarıyor. Anliyorum sizi ama emin olun bunlar tatli telaslar. Umarim hersey gönlünüzce olur.

3. Gün embriyo transferi yapılacak. Transferden 12 gün sonra test yapılıyormuş. Daha erken test yapıp sonuç alan oldu mu ? Beta HCG transferden kaç gün sonra yükseliyor acaba tecrübe eden var mıdır
daha öncede yaptırabilirsiniz ama en ideal olanı 12. gündür. deger 100 üzerinde çıkarsa gebesiniz eger 300 üzerinde cıkarsa da dogurma ihtimalinz daha yüksek

8.9. Gün falan sanırım kana yansıyor genellikle ama geç tutunur belki yansımaz erken yapıp kendini boş yere üzmemen için beklemeni öneririm bende test gününe kadar çok zor bekledim sadece test gününden öncesi gece idrar testi yaptım çıktı ertesi gün kan verdim o stres insanı gerçekten etkiliyor diye düşünüyorum

daha öncede yaptırabilirsiniz ama en ideal olanı 12. gündür. deger 100 üzerinde çıkarsa gebesiniz eger 300 üzerinde cıkarsa da dogurma ihtimalinz daha yüksek
nasil yani hic bisey anlamadim ben boyle bir aciklamami olur ilk kez duyuyorum

nasil yani hic bisey anlamadim ben boyle bir aciklamami olur ilk kez duyuyorum
Beta değerinin doğurma ihtimalini göstermesi diye birşey ilk defa duydum bende. İnsanlar bu düşünceden etkilenebilir. Beta 2 kat artıyorsa eğer düzenli şekilde gebesiniz demektir doğurmak ile beta iliskilendirmek mantıklı mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…