3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Siz 9. Gün mü yaptirmistiniz testinizi? Ben de 10. Gün yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. 12. Güne kadar beklemek istemiyorum.
9.gunde azda olsa biseyler cikiyor canim ama yinede sen bilirsin bende hep 9.gun kanda baktirdim

Arkadaşlar süreçler hepimiz için hayırlı olsun, bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah..

Çok şükür 1 sağlıklı oğlum var, eşim ve bende sorun yok, ancak bir süre deneyip olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Geçen hafta Cuma akşamı saat 6da çift embriyo transferim gerçekleşti. 2.gün embriyosuydu.
Beklemek herkesin söylediği gibi çok stresli ve ben de dayanamayıp 7.gün evde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.. negatif çıksa da takmayacağım dedim ama o günden beri idrarda negatif kanda pozitif yazıları bulmaya çalışıyorum 🙁

Yarın 10. Günüm kanda test yaptırayım mı sizce? 2.gün transferi, o da akşam 6 ya, erken mi olur? Çıkar mı? Aklımda deli sorular... 🙁🙂😊

Arkadaşlar süreçler hepimiz için hayırlı olsun, bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah..

Çok şükür 1 sağlıklı oğlum var, eşim ve bende sorun yok, ancak bir süre deneyip olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Geçen hafta Cuma akşamı saat 6da çift embriyo transferim gerçekleşti. 2.gün embriyosuydu.
Beklemek herkesin söylediği gibi çok stresli ve ben de dayanamayıp 7.gün evde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.. negatif çıksa da takmayacağım dedim ama o günden beri idrarda negatif kanda pozitif yazıları bulmaya çalışıyorum 🙁

Yarın 10. Günüm kanda test yaptırayım mı sizce? 2.gün transferi, o da akşam 6 ya, erken mi olur? Çıkar mı? Aklımda deli sorular... 🙁🙂😊
Merhaba canim erken yapmissin testi 10.gunde tutmussa azda olsa deger yukselmesi olur cikar yani

Benim 3. Gün embriyosu 10. Gün kan vermiştim 106 çıktı bugün bi daha vericem 4 gün sonra 400 500 lere çıkmıştır inşallah

Az degil canim saglikli bir gebelik olup olmadigini anlamak icin ikinci kanin degerine bakmak lazim ama insallah guzel katlanacak 😍

yaaaaqa merhabaaa
Tüp bebek yaptırmalımıyım diye konuşmuştukk hamilemeymişsin.....bin şükürrrr canım çok sevindim
Sağ salim kucağına al inşallahhh canımmm
Aynen canım şükürler olsunki ilkinde tuttu hayat işte me garip 2 ay önce çaresizlik içindeyken şimdi mutluluktan uçuyorum ❤️ Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok tşk ediyorum ❤️

Mrb hanimlar benimde 3. Gun embriyosu sali gunu transfer oldum. Bu 3. Denemem ama hic yine belirtim yok kac gunde tutunurlar acaba 2 tane embriyo yransfer yapildi

Merhaba araniza yeni.katildim.bnde çarşamba günü transfer yaptırdım.yaptiranlardan bigi ve yorum.almak.mutlu edecektir

Back
X