- 7 Eylül 2018
- 441
- 462
- 33
- 36
Yukselmesi cok guzel bisey demekki gec tutunmuslar Rabbim saglikla tutunup dogmalarini nasip etsin insallah canimmİnşallahEvet çift bugünkü sonuç 35.12 yani 11. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukselmesi cok guzel bisey demekki gec tutunmuslar Rabbim saglikla tutunup dogmalarini nasip etsin insallah canimmİnşallahEvet çift bugünkü sonuç 35.12 yani 11. Gün
9.gunde azda olsa biseyler cikiyor canim ama yinede sen bilirsin bende hep 9.gun kanda baktirdimSiz 9. Gün mü yaptirmistiniz testinizi? Ben de 10. Gün yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. 12. Güne kadar beklemek istemiyorum.
Amin inşallah allah razı olsunYukselmesi cok guzel bisey demekki gec tutunmuslar Rabbim saglikla tutunup dogmalarini nasip etsin insallah canimm
Amin inşallah allah razı olsun
Canim naptin merak ettim yukseldi mi degerinAmin inşallah allah razı olsun
Evet canım çok şükür yükseldi 80.53Canim naptin merak ettim yukseldi mi degerin
Ohh yaa cok sevindim hadi gozun aydin canimmEvet canım çok şükür yükseldi 80.53haftaya ilk kontrol için çağırdı
Saol canım teşekkür ederimOhh yaa cok sevindim hadi gozun aydin canimm![]()
Merhaba canim erken yapmissin testi 10.gunde tutmussa azda olsa deger yukselmesi olur cikar yaniArkadaşlar süreçler hepimiz için hayırlı olsun, bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah..
Çok şükür 1 sağlıklı oğlum var, eşim ve bende sorun yok, ancak bir süre deneyip olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Geçen hafta Cuma akşamı saat 6da çift embriyo transferim gerçekleşti. 2.gün embriyosuydu.
Beklemek herkesin söylediği gibi çok stresli ve ben de dayanamayıp 7.gün evde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.. negatif çıksa da takmayacağım dedim ama o günden beri idrarda negatif kanda pozitif yazıları bulmaya çalışıyorum![]()
Yarın 10. Günüm kanda test yaptırayım mı sizce? 2.gün transferi, o da akşam 6 ya, erken mi olur? Çıkar mı? Aklımda deli sorular...![]()
Hadi gozun aydin canimBenim 3. Gün embriyosu 10. Gün kan vermiştim 106 çıktı bugün bi daha vericem 4 gün sonra 400 500 lere çıkmıştır inşallah
Canım çok tşk ederim benim sat 5 temmuz 29.gün 106 çıktı az değil mi birazHadi gozun aydin caniminsallah katlanarak yukselir
İnşallah canım yarın sabah öğreneceğim inşallah ben de 400 500 leri görürümAz degil canim saglikli bir gebelik olup olmadigini anlamak icin ikinci kanin degerine bakmak lazim ama insallah guzel katlanacak![]()
yaaaaqa merhabaaaİnşallah canım yarın sabah öğreneceğim inşallah ben de 400 500 leri görürüm ❤
Aynen canım şükürler olsunki ilkinde tuttu hayat işte me garip 2 ay önce çaresizlik içindeyken şimdi mutluluktan uçuyorumyaaaaqa merhabaaa
Tüp bebek yaptırmalımıyım diye konuşmuştukk hamilemeymişsin.....bin şükürrrr canım çok sevindim
Sağ salim kucağına al inşallahhh canımmm
aminnnnnnnnAynen canım şükürler olsunki ilkinde tuttu hayat işte me garip 2 ay önce çaresizlik içindeyken şimdi mutluluktan uçuyorum ❤ Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok tşk ediyorum ❤
İrenbe canım çok memnunum başarılı bir heraminnnnnnnn
Hangi merkezde yaptırdın memnun kaldın mı doktorundan