Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım inşallah sağlıkla gelirler tek dileğimiz bu artık güzel Allahım her isteyene nasip etsin diye hep dua ediyorum canım hayırlısıyla sağlıklaMaasallahh canimm cok sevindim saglikla gelsinler insallahh![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu. Bende 22 sinde transfer oldum bugün kan verdim 2 çıktı değerim. Olmadı galibaEvet canım yarın gidicez Tahlile 8. Günümde öğrendik gebelik başlamış inşallah hayırlısıyla sağlıkla devam eder![]()
8.gunde kan vermissin bende dayanamayip vermistim 2 cikmisti 12.gunde verdim deger ayniydi ama degisme ihtimali de var canim insallah yukselir degerin kac tane emb transfer edildiKaçıncı gün embriyosuydu. Bende 22 sinde transfer oldum bugün kan verdim 2 çıktı değerim. Olmadı galiba![]()
İnşallah canım . 2 tane 3.gün embriyosu idi. İnsan sabırsızlanıyo8.gunde kan vermissin bende dayanamayip vermistim 2 cikmisti 12.gunde verdim deger ayniydi ama degisme ihtimali de var canim insallah yukselir degerin kac tane emb transfer edildi
Dün benimle ilgilenen hemşireye yazdım. Dediki 3 gün önce yapmışsın. 3 sonra bu değerin değişmesini beklemeyiz. Sen yinede ilaçlarını almaya devam et test gününde testini tekrarla belli olmaz8.gunde kan vermissin bende dayanamayip vermistim 2 cikmisti 12.gunde verdim deger ayniydi ama degisme ihtimali de var canim insallah yukselir degerin kac tane emb transfer edildi
Düşünmemek elde değil kiMerhaba bende 25 inde 3. Gün embriyosu transferi yaptırdım ama bi tane embriyo koydular yaşım küçük olduğu için ilk tüp bebek denemem bugün 7. Günüm geceleri düşünmekten uyuyamıyorum![]()
Aynen öyleDüşünmemek elde değil ki
Ben maslak acıbadem de yaptırdım. Benimde göğüslerim çok ağrıyor. Hormonlardanmış ağrıAynen öyleacaba bugünlerde belirtileri olan var Mı? Belirti aramamak lazım ama mesela göğüslerim cok hassastı artık azalmaya başladı genelde adet olunca çyle olur ya acaba tutmadı mı diyorum kendi kendime
Ne gelirse allahtan ama işte 5 SEne olunca insan yoruluyor siz hangi klinikte yaptırdınız kızlar bu arada
Bülent tıraş sanırım? Bende Ankara Gürgan klinikte yaptırmıştım Prof Dr Timur GürganBen maslak acıbadem de yaptırdım. Benimde göğüslerim çok ağrıyor. Hormonlardanmış ağrı
Insallh sımsıkı tutunur.Kaç hucreli ..Merhaba bende 25 inde 3. Gün embriyosu transferi yaptırdım ama bi tane embriyo koydular yaşım küçük olduğu için ilk tüp bebek denemem bugün 7. Günüm geceleri düşünmekten uyuyamıyorum![]()
Evet evet Bülent Tıraş. Dr lar bir yere kadar. Kısmetse oluyor bu işBülent tıraş sanırım? Bende Ankara Gürgan klinikte yaptırmıştım Prof Dr Timur Gürgan
Fulya acibademde yaptirdim bende ilk sonucum negatif olsa da Dr umdan cok memnunumAynen öyleacaba bugünlerde belirtileri olan var Mı? Belirti aramamak lazım ama mesela göğüslerim cok hassastı artık azalmaya başladı genelde adet olunca çyle olur ya acaba tutmadı mı diyorum kendi kendime ☹ Ne gelirse allahtan ama işte 5 SEne olunca insan yoruluyor siz hangi klinikte yaptırdınız kızlar bu arada
Hayirlisi boyleymis canim Rabbim bir dahaki denememizde yuzlerimizi guldursunDün benimle ilgilenen hemşireye yazdım. Dediki 3 gün önce yapmışsın. 3 sonra bu değerin değişmesini beklemeyiz. Sen yinede ilaçlarını almaya devam et test gününde testini tekrarla belli olmazolmadı. Minikler bizimle kalmayı tercih etmedi. Kısmet değilmiş
İnşallah. Doldurulmuşumda yok. her şey en baştanHayirlisi boyleymis canim Rabbim bir dahaki denememizde yuzlerimizi guldursun
Allah guc kuvvet versinİnşallah. Doldurulmuşumda yok. her şey en baştan
Hepimize inşallahAllah guc kuvvet versin![]()
İnşallah. Doldurulmuşumda yok. her şey en baştan
Kesinlikleeee. Özel okulda öğretmenin. Çok yoğun derslerim. Topu topu 6 günlük bi iş. izin alırken bir de ne desem diye dertlendim. Herkese de söylemedim. İnsanlar çok düşüncesizce konuşuyor diye . Neyse artık yaza tatilde başlarımZaten insan geride dondurulmus embriyosu olsa kendini biraz teselli eder. Benim de geride hic bir embriyom yok maddi manevi en bastan dusuncesi insani daha çok yipratiyor. Allah bize her anlamda güç versin.