3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Maasallahh canimm cok sevindim saglikla gelsinler insallahh 🥰

Kaçıncı gün embriyosuydu. Bende 22 sinde transfer oldum bugün kan verdim 2 çıktı değerim. Olmadı galiba 😭
8.gunde kan vermissin bende dayanamayip vermistim 2 cikmisti 12.gunde verdim deger ayniydi ama degisme ihtimali de var canim insallah yukselir degerin kac tane emb transfer edildi

8.gunde kan vermissin bende dayanamayip vermistim 2 cikmisti 12.gunde verdim deger ayniydi ama degisme ihtimali de var canim insallah yukselir degerin kac tane emb transfer edildi
İnşallah canım . 2 tane 3.gün embriyosu idi. İnsan sabırsızlanıyo

Dün benimle ilgilenen hemşireye yazdım. Dediki 3 gün önce yapmışsın. 3 sonra bu değerin değişmesini beklemeyiz. Sen yinede ilaçlarını almaya devam et test gününde testini tekrarla belli olmaz😭 olmadı. Minikler bizimle kalmayı tercih etmedi. Kısmet değilmiş

Merhaba bende 25 inde 3. Gün embriyosu transferi yaptırdım ama bi tane embriyo koydular yaşım küçük olduğu için ilk tüp bebek denemem bugün 7. Günüm geceleri düşünmekten uyuyamıyorum :(

Düşünmemek elde değil ki
Aynen öyle :( acaba bugünlerde belirtileri olan var Mı? Belirti aramamak lazım ama mesela göğüslerim cok hassastı artık azalmaya başladı genelde adet olunca çyle olur ya acaba tutmadı mı diyorum kendi kendime ☹️ Ne gelirse allahtan ama işte 5 SEne olunca insan yoruluyor siz hangi klinikte yaptırdınız kızlar bu arada

Aynen öyle :( acaba bugünlerde belirtileri olan var Mı? Belirti aramamak lazım ama mesela göğüslerim cok hassastı artık azalmaya başladı genelde adet olunca çyle olur ya acaba tutmadı mı diyorum kendi kendime ☹️ Ne gelirse allahtan ama işte 5 SEne olunca insan yoruluyor siz hangi klinikte yaptırdınız kızlar bu arada
Ben maslak acıbadem de yaptırdım. Benimde göğüslerim çok ağrıyor. Hormonlardanmış ağrı

Aynen öyle :KK43: acaba bugünlerde belirtileri olan var Mı? Belirti aramamak lazım ama mesela göğüslerim cok hassastı artık azalmaya başladı genelde adet olunca çyle olur ya acaba tutmadı mı diyorum kendi kendime ☹ Ne gelirse allahtan ama işte 5 SEne olunca insan yoruluyor siz hangi klinikte yaptırdınız kızlar bu arada
Fulya acibademde yaptirdim bende ilk sonucum negatif olsa da Dr umdan cok memnunum

Dün benimle ilgilenen hemşireye yazdım. Dediki 3 gün önce yapmışsın. 3 sonra bu değerin değişmesini beklemeyiz. Sen yinede ilaçlarını almaya devam et test gününde testini tekrarla belli olmaz😭 olmadı. Minikler bizimle kalmayı tercih etmedi. Kısmet değilmiş
Hayirlisi boyleymis canim Rabbim bir dahaki denememizde yuzlerimizi guldursun

Zaten insan geride dondurulmus embriyosu olsa kendini biraz teselli eder. Benim de geride hic bir embriyom yok maddi manevi en bastan dusuncesi insani daha çok yipratiyor. Allah bize her anlamda güç versin.
Kesinlikleeee. Özel okulda öğretmenin. Çok yoğun derslerim. Topu topu 6 günlük bi iş. izin alırken bir de ne desem diye dertlendim. Herkese de söylemedim. İnsanlar çok düşüncesizce konuşuyor diye . Neyse artık yaza tatilde başlarım

Back
X