- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Canım 6. Gün daha çok erken 10. Gün negatif çıkıp 11. Gün kanda pozitif alan o kadar insan var ki bence bekle daha cok erken senin 6. Günün
Beklicm canım. Çıkmayacağını bile bile yaptım . Heves ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 6. Gün daha çok erken 10. Gün negatif çıkıp 11. Gün kanda pozitif alan o kadar insan var ki bence bekle daha cok erken senin 6. Günün
Beklicm canım. Çıkmayacağını bile bile yaptım . Heves ettimhayırlısı
bende yapıcaktım en iyisi yapmamak galiba
6.gun muBenim bugün 6. Günüm canım . Uzulmedim zaten çıkmayacağını biliyordum hayırlısı .
6.gun mugercekten erkenmis
AhahaŞansımı denedimelimde iki tane test vardı biri gitti. Eşimin haberi yok testleri gizlice aldık duyarsa yandık
![]()
Ahahabenimkide kiziyodu ama ben yapiyodum
Benim hic yapma diyodu direk zamani gelince kan ver ama 10.gun yapmayan varmidir ya![]()
Ama o zaman dogal yollarla olmustur ondandir rahatlikBen mesela oglu da hiç yapmadım gittim direkt kan tahlilini yaptırdım. Bunda dayanamıyorum oglumda cahilmisim 19 yaşındaydım o zaman![]()
Ama o zaman dogal yollarla olmustur ondandir rahatlik![]()
Merhaba test yaptnzmiMerhaba bende 3.gün embriyo transferi oldum dün (22 nisan ). Amh 0.7 idi. 7 yumurtadan en sona 3 embriyo kaldı. İyi olan 2sitransfer edildi. Çok heyecanlı günler nasıl geçecek bilmiyorum. İnşallah güzel haberlerimiz olur
Aaa cok genc yasta tup bebek yaptirmissinYok canım o da tüp bebekhiç doğal yollar hamile kalmadim
Hayirli olsun canimmMerhaba arkadaslar aranizda yeniyim benim de 2 asılama 2 tüp yaptim olmadi suan 3 üncü tüp yaptırdım ve cok şükür tutundu
Aaa cok genc yasta tup bebek yaptirmissin
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun canimm
Evet negatif çok üzgünümMerhaba test yaptnzmi
Merhaba ya bende oyle oldum sancidan öldüm çok korktum adet olacam diye ve cok şükür tutundugu icin olmuş agrilar ve idrarda test yapma ben 12 günde yaptim5 hafif silik cikti tabi kanda da baktirdm hemen insallah seninki de tutunmusturKızlar bugün 9. Gün ama sanki adet olacakmışım gibi sancılarım olmaya başladı gece hiç uyumadım gidip test mi alsam diyorum sonra negatif çıkarsa üzülür müyüm diyorum sizce napiyim kafaya takma diceksiniz ama gerçekten 3 gündür görmediğim rüya kalmadı. Asıl sormak istediğim şey şu bazı yerlerde kullandığımız ilaçlardan dolayı ilaçları kesmeden adet olmazmışız ( ben clexane estrofem ve crinone kullanıyorum ) bazı yerlerde de test günü gelmeden ilaçları kesmeden adet oldukları söyleniyor hangisine inanıcam
Ayy cok üzüldüm hangi doktorda yaptnz ben cok hastane gezdim cok doktor tandm son olarak zeki akkum o inanilmaz bi doktorEvet negatif çok üzgünüm
Merhaba ya bende oyle oldum sancidan öldüm çok korktum adet olacam diye ve cok şükür tutundugu icin olmuş agrilar ve idrarda test yapma ben 12 günde yaptim5 hafif silik cikti tabi kanda da baktirdm hemen insallah seninki de tutunmustur
Merhaba ya bende oyle oldum sancidan öldüm çok korktum adet olacam diye ve cok şükür tutundugu icin olmuş agrilar ve idrarda test yapma ben 12 günde yaptim5 hafif silik cikti tabi kanda da baktirdm hemen insallah seninki de tutunmustur
Ay inşallah canım ya heyecanla bekliyorum bakalım kaç haftalık seninYok canım o da tüp bebekhiç doğal yollar hamile kalmadim