3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Şansımı denedim 😊 elimde iki tane test vardı biri gitti. Eşimin haberi yok testleri gizlice aldık duyarsa yandık 😀😀
Ahaha😅 benimkide kiziyodu ama ben yapiyodum
Benim hic yapma diyodu direk zamani gelince kan ver ama 10.gun yapmayan varmidir ya 😅

Ahaha😅 benimkide kiziyodu ama ben yapiyodum
Benim hic yapma diyodu direk zamani gelince kan ver ama 10.gun yapmayan varmidir ya 😅

Ben mesela oglu da hiç yapmadım gittim direkt kan tahlilini yaptırdım. Bunda dayanamıyorum oglumda cahilmisim 19 yaşındaydım o zaman 😊

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim benim de 2 asılama 2 tüp yaptim olmadi suan 3 üncü tüp yaptırdım ve cok şükür tutundu

Kızlar bugün 9. Gün ama sanki adet olacakmışım gibi sancılarım olmaya başladı gece hiç uyumadım gidip test mi alsam diyorum sonra negatif çıkarsa üzülür müyüm diyorum sizce napiyim kafaya takma diceksiniz ama gerçekten 3 gündür görmediğim rüya kalmadı. Asıl sormak istediğim şey şu bazı yerlerde kullandığımız ilaçlardan dolayı ilaçları kesmeden adet olmazmışız ( ben clexane estrofem ve crinone kullanıyorum ) bazı yerlerde de test günü gelmeden ilaçları kesmeden adet oldukları söyleniyor hangisine inanıcam
Merhaba ya bende oyle oldum sancidan öldüm çok korktum adet olacam diye ve cok şükür tutundugu icin olmuş agrilar ve idrarda test yapma ben 12 günde yaptim5 hafif silik cikti tabi kanda da baktirdm hemen insallah seninki de tutunmustur

Merhaba ya bende oyle oldum sancidan öldüm çok korktum adet olacam diye ve cok şükür tutundugu icin olmuş agrilar ve idrarda test yapma ben 12 günde yaptim5 hafif silik cikti tabi kanda da baktirdm hemen insallah seninki de tutunmustur
Yok canım o da tüp bebek 😀😀 hiç doğal yollar hamile kalmadim
Ay inşallah canım ya heyecanla bekliyorum bakalım kaç haftalık senin

Back
X