3. Gün embriyolari ve tüp bebek süreci

Pazar günü test günüm
Arada karnım ve belim ağrıyor ama ilaçlardan sanırım
Merhaba benimde pazartesi test günüm ama ben tabi dayanamayıp yaptım şükür silik çizgiyi gördüm kan vermedim daha haftasonu vereceğim nasip olursa bende de aynı belirtiler var kaşık ağrısı bel ağrısı inşallah sizinde vardır hayırlısıyla

Teşekkür ediyorum dualarınız için
Bu benim 3.denemem, çok umutlanamıyorum o yüzden
Bu da test yapmama mani oluyor

sizin de 3. Gün müydü, kalitesi nasıldı

sizin de 3. Gün müydü, kalitesi nasıldı
Benimde 3.transferim umutsuzluğa kapılmayın sakın dua edin bol bol
5.gün 2 adet transfer edildi 4ab 4bb şeklimde bundan önceki transferim 5AB di kimyasal oldu bende kan vermekte acele etmiyorum şimdi geçenkinde erken vermiştim arttımı artmadımı kendimi yedim durdum gün gün testlerin koyuluğunu takip ediyorum şimdilik

Sıfır belirtiyle gidip bugün kan verdim. Transferin 8.günü.Yoğun stres yaşıyordum benimde tekrarlayan kayıplarım oldu halen tam anlamıyla sevinemedim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hakkında hayırlısı olsun tez zamanda pozitif göresin inşallah bugün kaçıncı gün

Çok sevindim sizin için, çok sağlıklı ve güzel bir süreç geçirirsiniz inşallah

Yarın 10.günüm olacak
Amin inşallah yaa , çok güzel hayırlı bir süreç geçirelim

Önce evde test yapayım diyorum ama duygularım inişli çıkışlı hiç belli de olmaz
Ayy okudum 10.gününüzmüş maşallah helal olsun size ben 4.günğ test yapmaya başladım yarın aslında test yapsanız çıkar ama yine sizin bileceğiniz birşey ben sizi kötü emellerime alet etmeyeyim

Ayy okudum 10.gününüzmüş maşallah helal olsun size ben 4.günğ test yapmaya başladım yarın aslında test yapsanız çıkar ama yine sizin bileceğiniz birşey ben sizi kötü emellerime alet etmeyeyim
Üzülmeyi erteliyorum sanırım ben
Yarın yapayım inş bi test

Merhaba, sizi sürekli forumlarda görüyorum da sonucunuz pozitif mi çıktı?

Merhaba dün transfer ın 8.günüydü değerim 114 çıktı cumartesi asıl test günümde tekrar kan vereceğim. Siz ne durumdasınız
Tebrik ederiimm Rabbim sağlıkla artıp kucağınıza almayı nasip etsin Ben transferin 6. Günündeyim. Beklemedeyim

Teşekkür ederim inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur güzel haberlerinizi bekliyoruz
Olur olur olumsuz düşünmeyiinn İnşallah, hamile duası kabul oluurrr bana dua edin bol bol Hiç belirtiniz yokmuş o dikkatimi çekti, bende dr hiçbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…