3. Gün embriyolari ve tüp bebek süreci

Canım selam benim de amh 1.77 bende inanamadım sadece 2 yumurta göründü. 1 tane daha arkadan geliyormuş ama muhtemelen yetişmez o dedi. Yani benim aşılamada azıcık dozla bile bu kadar oluyordu bende şaşırdım. Az yumurta olduğun için embriyo olursa taze yapacak. Bu 3. Gün 5. Gün olayını araştırdım bizim gibi az embriyo olanlarda 5. Güne kadar riske atmıyorlarmış. Sonuçta gitmeyebilir 5. Güne ve çöp olabilir. Sende mantıken hem 3. Gün dondurmuşlar hem 5. Güne denemişler bazılarını da. Bana mantıklı geldi. Umarım her şey yolundadır güzel haberlerle gel inş

Benim de arkadan gelen 3 embriyomu yetistirmek istediler saniyorum iki gun fazla gonal f kullandim taze transfer sansim boyle kacmis oldu. Arkadan gelen embriyolar da yetismedi:)
Senin opu ne zaman olacak taze mi dusunuyor doktor? Dinlendirmeli mi?

Benim de arkadan gelen 3 embriyomu yetistirmek istediler saniyorum iki gun fazla gonal f kullandim taze transfer sansim boyle kacmis oldu. Arkadan gelen embriyolar da yetismedi:)
Senin opu ne zaman olacak taze mi dusunuyor doktor? Dinlendirmeli mi?
Taze düşünüyor canım. Şuan sadece 2 yumurta var dozu yükseltti biraz opuya kadar ne olur bilmiyorum hiç ama taze planlıyorum dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…