- 10 Ağustos 2023
- 1.627
- 573
- 53
- 32
Canım selam benim de amh 1.77 bende inanamadım sadece 2 yumurta göründü. 1 tane daha arkadan geliyormuş ama muhtemelen yetişmez o dedi. Yani benim aşılamada azıcık dozla bile bu kadar oluyordu bende şaşırdım. Az yumurta olduğun için embriyo olursa taze yapacak. Bu 3. Gün 5. Gün olayını araştırdım bizim gibi az embriyo olanlarda 5. Güne kadar riske atmıyorlarmış. Sonuçta gitmeyebilir 5. Güne ve çöp olabilir. Sende mantıken hem 3. Gün dondurmuşlar hem 5. Güne denemişler bazılarını da. Bana mantıklı geldi. Umarım her şey yolundadır güzel haberlerle gel inşHanımlar merhaba,
Öncelikle bu tüp bebek konularında saatlerini harcayan, biraz bilgi biraz moral arayan tüm anne adaylarına şans diliyorum umarim Allah hepimizin kucağını doldurur.
35 yasindayim amh 2.49. 2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz henüz hiç gebelik elde etmedik. Klomen çatlatma iğneleri tedavileri ve iki sefer aşılama denedik sonuçlar olumsuz.
Artık her regli kavgalar ve eşimle birbirimizi sen elinden geleni yapmadın suçlamaları ile karşılıyor hale geldik.
Eşimde de bende de yapılan tetkiklerde gebeliğe engel bir durum yok ama haziran ayında artık tüp bebek tedavisine başlama kararı alarak başladık.
Gonal f ler menopurlar cetrotide iğneler derken 23unde opu oldum. Sadece 5 yumurta toplandı ve bu beni şaşırttı çünkü aşılamada çok daha düşük dozlarda gonal f kullandığımda ya da klomen tedavilerinde bile bu kadar yumurtam gelisiyordu zaten. 5 yumurtamın 3 ü döllendi. Bugün 3 embriyonun ikisi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. 7 ve 8 hücreli kaliteli embriyolarmış. Kalan embriyom biraz yavaş ilerlediği için 5. Güne takip edeceklermiş.
Karman çorman oldum. Kaliteli embriyolarsa neden 3. Gün dondurdular acaba? 5 ve 3. Gün tutunma şansları cok mu değişiklik gösterir?
Temmuzda histeroskopi istedi doktorum. Opu da yapışıklık olabilme ihtimali gözlemlemiş. Herşey yolunda giderse ağustosta transfer olacak.
Benzer durumlarda bulunan arkadaşlarım, pozitif sonuç alanlar ya da almayanlar bilgi verebilir, destek olurlarsa çok sevinirim. Allah hepimizon yardimcısı olsun
Yaşım 32Merhaba sonucu yazabilir misiniz buradan yaş kaç bu arada
Cok üzüldüm tek tek yazismalarinizi okduumTest yaptım kızlar, negatif maalesef
Benim de arkadan gelen 3 embriyomu yetistirmek istediler saniyorum iki gun fazla gonal f kullandim taze transfer sansim boyle kacmis oldu. Arkadan gelen embriyolar da yetismedi:)Canım selam benim de amh 1.77 bende inanamadım sadece 2 yumurta göründü. 1 tane daha arkadan geliyormuş ama muhtemelen yetişmez o dedi. Yani benim aşılamada azıcık dozla bile bu kadar oluyordu bende şaşırdım. Az yumurta olduğun için embriyo olursa taze yapacak. Bu 3. Gün 5. Gün olayını araştırdım bizim gibi az embriyo olanlarda 5. Güne kadar riske atmıyorlarmış. Sonuçta gitmeyebilir 5. Güne ve çöp olabilir. Sende mantıken hem 3. Gün dondurmuşlar hem 5. Güne denemişler bazılarını da. Bana mantıklı geldi. Umarım her şey yolundadır güzel haberlerle gel inş
Sizin test icin cok erken degil miydi daha?Test yaptım kızlar, negatif maalesef
Taze düşünüyor canım. Şuan sadece 2 yumurta var dozu yükseltti biraz opuya kadar ne olur bilmiyorum hiç ama taze planlıyorum dedi bakalımBenim de arkadan gelen 3 embriyomu yetistirmek istediler saniyorum iki gun fazla gonal f kullandim taze transfer sansim boyle kacmis oldu. Arkadan gelen embriyolar da yetismedi:)
Senin opu ne zaman olacak taze mi dusunuyor doktor? Dinlendirmeli mi?
Yani en azından 2 tanesini tedbir olarak 3. Gün dondursalar güzel olurmuş tabi sağlıklı olanlarından seçip… bi arayıp sor benceKizlarr merhaba birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim Çarşamba günü opu oldum 11 yumurta toplandı 9 u dollendi bugün 3.gun embriyolog aradı 9 unun da iyi ilerlediğini söyledi 5.gune kadar takip edilecek hepsi de gidebilir hiç biri gitmeyedebilir dedi.Telefonu kapattım şimdi aklımda deli sorular peki hiç biri 5.gune gitmezse hepsi Allah korusun çöp mu olacak bazılarını 3.gun dondurmaları gerekmez miydi sonuçta 3.gun hamile kalan bı sürü insan var bu sayfada da var benim bu beşinci denemem her defasında 3.gun de donduruyorlardi.Cok kafaya taktım yaa arayıp sorayım mi bu arada bahçeci Bursa da yapiyorum
Az önce bir arkadasla konuştum gelişimleri durursa dondururlar dedi o kadar tecrübesiz değillerdir diye düşünmek istiyorumYani en azından 2 tanesini tedbir olarak 3. Gün dondursalar güzel olurmuş tabi sağlıklı olanlarından seçip… bi arayıp sor bence
Öncelikle hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba kızlar 1 temmuzda transfer oldum 3. Gün iyi kalitede dedi doktorum transfer günü nü içine koyarsak 7. Gün kan verdim 2 çıktı
10 temmuzda tekrar kan vereceğim sizce pozitif olur mu ben mi acele ettim anlamadım
Ve çok feci şekilde kasık ağrım var
Dr arayıp 2 yumurtan döllendi ve iyi kalitede deyince böyle yazdım ilk transfer olduğu için konulara hakim değilim biraz test günü 14 Temmuz dedi ben erken davrandim burda konulara bakınca erken çıkmış herkesin ondan bende bi heyecanla gittim negatif çıkınca biraz moralim bozuldu ama bi yandan da ya pozitife dönerse varÖncelikle hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşallah3. Gün için kalite değil hücre sayısı söylenmiş olması lazım. Ayrıca 3. Gün embriyolsrı daha geç belli oluyor. Test günü tekrar kan verebilirsiniz
Canım benimki 3 yumurta döllendi 3. Taze embriyo transfer ettiler 2 tanesini 5. Güne gidicekmi diye takip ettiler geriden girti dondurdulqrHanımlar merhaba,
Öncelikle bu tüp bebek konularında saatlerini harcayan, biraz bilgi biraz moral arayan tüm anne adaylarına şans diliyorum umarim Allah hepimizin kucağını doldurur.
35 yasindayim amh 2.49. 2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz henüz hiç gebelik elde etmedik. Klomen çatlatma iğneleri tedavileri ve iki sefer aşılama denedik sonuçlar olumsuz.
Artık her regli kavgalar ve eşimle birbirimizi sen elinden geleni yapmadın suçlamaları ile karşılıyor hale geldik.
Eşimde de bende de yapılan tetkiklerde gebeliğe engel bir durum yok ama haziran ayında artık tüp bebek tedavisine başlama kararı alarak başladık.
Gonal f ler menopurlar cetrotide iğneler derken 23unde opu oldum. Sadece 5 yumurta toplandı ve bu beni şaşırttı çünkü aşılamada çok daha düşük dozlarda gonal f kullandığımda ya da klomen tedavilerinde bile bu kadar yumurtam gelisiyordu zaten. 5 yumurtamın 3 ü döllendi. Bugün 3 embriyonun ikisi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. 7 ve 8 hücreli kaliteli embriyolarmış. Kalan embriyom biraz yavaş ilerlediği için 5. Güne takip edeceklermiş.
Karman çorman oldum. Kaliteli embriyolarsa neden 3. Gün dondurdular acaba? 5 ve 3. Gün tutunma şansları cok mu değişiklik gösterir?
Temmuzda histeroskopi istedi doktorum. Opu da yapışıklık olabilme ihtimali gözlemlemiş. Herşey yolunda giderse ağustosta transfer olacak.
Benzer durumlarda bulunan arkadaşlarım, pozitif sonuç alanlar ya da almayanlar bilgi verebilir, destek olurlarsa çok sevinirim. Allah hepimizon yardimcısı olsun
inşallah yakın zamanda kucağınıza alacaksınız evladınızı hiç üzülmeyim yaşınız kaç acabaTest yaptım kızlar, negatif maalesef
Merhaba bu konu ile ilgili pek çok çalışma var. Benzer şekilde embriyosu iyi gelişmeyen hastalar 3.gun embriyosu ile gebe kalmış. Laboratuar güveninHanımlar merhaba,
Merhaba, ben de laboratuvar ve doktora guvenme karari aldim tamamen teslim oldum kendilerine.Merhaba bu konu ile ilgili pek çok çalışma var. Benzer şekilde embriyosu iyi gelişmeyen hastalar 3.gun embriyosu ile gebe kalmış. Laboratuar güvenin
Kaşık agrisi kasık agrisimi oluyorMerhaba benimde pazartesi test günüm ama ben tabi dayanamayıp yaptım şükür silik çizgiyi gördüm kan vermedim daha haftasonu vereceğim nasip olursa bende de aynı belirtiler var kaşık ağrısı bel ağrısı inşallah sizinde vardır hayırlısıyla
Evet klavyenin azizliği işteKaşık agrisi kasık agrisimi oluyor
Ayy bu mesajı okumak o kadar iyi geldi ki Allah razı olsun bu ikinci denemem iki tane 5. Gün ve iki 3. Gün yumurtası var doktor ısrarla 3. Günü denemek istedi ilk transfer de 3. Gündü tutmadı bugün transfer gününü saymazsak 5 günüm ve neden 5. Günü vermedi 3. Gün tutmuyor diye üzülüyordum sinirleniyordum sürekli ama şimdi sizin yazınızı okuyunca tutabilir demek ki 8 hücreli ve iyi kaliteli parçalanma neredeyse yok denildi inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbım sizde sağlıkla kucağına alın bebişinizimerhababen iki kez opu oldum ilkinde 5 ikincisinde 8 embriyom oluştu ve hiç biri 5. Güne gitmedi. 3. Gün dolduruldular. 3. Gün embriyosuyla bir oğlum var ve şimdi yine 3. Gün ile hamileyim. Bende çok üzülmüştüm neden 5 e gitmiyor kaliteli olsaydı giderdi, gitmedi demekki rahimde de tutunmayacak diye çok kuruntu yapmıştım ama günle hiç alakası olmadığını anladım. O yüzden stres yapmayın inşallah herşey gönlünüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?