3. Gün embriyolari ve tüp bebek süreci

Olur olur olumsuz düşünmeyiinn İnşallah, hamile duası kabul oluurrr bana dua edin bol bol Hiç belirtiniz yokmuş o dikkatimi çekti, bende dr hiçbir belirti yok
Sıfır belirtiyle gittim. Eşim çok stres yapıyorsun iki gün daha dayanamıyacaksın kalk gidelim dedi. 5 dk içinde hazırdım sonucu görünce ben de şok oldum. Bugün hafif kasık ağrım var. Sanki adetden 2 öncesi falan gibi. Bilmiyorum bu da belirti mi Rabbim dualarınızı kabul etsin tez zamanda pozitif alırsınız inşallah tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edildi?

Büyük ihtimal biz de öyle olacağız Belirti diyebileceğim gerçekten hiçbir durum yok, birkaç şeyi de ilaç ve hormonlara bağladım çünkü o kadar erken olması mümkün değildi ve belki de psikolojik şeyler yaşadım. Bence artık belirti, tam anlamıyla yer ediniyor İnşallaaah Tek embriyo transfer edildi

Hakkınızda hayırlısını diliyorum tez vakitte pozitif görürsünüz inşallah

Çok sevindim sizin adınıza hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun göğüs ağrısı var mıydı sizde

Çok sevindim sizin adınıza hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun göğüs ağrısı var mıydı sizde
Teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başina ❤❤ hayır göğüs ağrım yok bende hep göğüs ağrısı bekledim durdum. Çünkü öyle böyle 6 gebeliğim oldu hepsinde göğüs ağrım vardı ama bunda hiç yok inşallah iyiye işarettir

Canım test fotoğrafını ekler misin benimkiyle karşılaştırıcam da sıkıntı olmazsa

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-03-14-37-19-278_com.mi.globalbrowser.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 4
Ayy yok ben idrar testi yapmıyorum tövbeliyim bence sende yapma yarın kan versen çıkar aslında
Evet haklısın ama dayanamadım yaa geçen transferde 7.gün vermiştim sürekli 2 günde bir kan vermem gerekti kolum delik deşik olmuştu büyük ihtimalle pazar günü vereceğim nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…