Sıfır belirtiyle gittim. Eşim çok stres yapıyorsun iki gün daha dayanamıyacaksın kalk gidelim dedi. 5 dk içinde hazırdımOlur olur olumsuz düşünmeyiinnİnşallah, hamile duası kabul oluurrr bana dua edin bol bol Hiç belirtiniz yokmuş o dikkatimi çekti, bende dr hiçbir belirti yok
Büyük ihtimal biz de öyle olacağızSıfır belirtiyle gittim. Eşim çok stres yapıyorsun iki gün daha dayanamıyacaksın kalk gidelim dedi. 5 dk içinde hazırdımsonucu görünce ben de şok oldum. Bugün hafif kasık ağrım var. Sanki adetden 2 öncesi falan gibi. Bilmiyorum bu da belirti mi Rabbim dualarınızı kabul etsin tez zamanda pozitif alırsınız inşallah tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edildi?
Hakkınızda hayırlısını diliyorum tez vakitte pozitif görürsünüz inşallahBüyük ihtimal biz de öyle olacağızBelirti diyebileceğim gerçekten hiçbir durum yok, birkaç şeyi de ilaç ve hormonlara bağladım çünkü o kadar erken olması mümkün değildi ve belki de psikolojik şeyler yaşadım. Bence artık belirti, tam anlamıyla yer ediniyor İnşallaaah Tek embriyo transfer edildi
İnşallah, çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısını diliyorum tez vakitte pozitif görürsünüz inşallah
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun göğüs ağrısı var mıydı sizdeSıfır belirtiyle gittim. Eşim çok stres yapıyorsun iki gün daha dayanamıyacaksın kalk gidelim dedi. 5 dk içinde hazırdımsonucu görünce ben de şok oldum. Bugün hafif kasık ağrım var. Sanki adetden 2 öncesi falan gibi. Bilmiyorum bu da belirti mi Rabbim dualarınızı kabul etsin tez zamanda pozitif alırsınız inşallah tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edildi?
Teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başinaÇok sevindim sizin adınıza hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun göğüs ağrısı var mıydı sizde
İnşallah Rabbim gönlüne göre versinTeşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başina❤❤ hayır göğüs ağrım yok bende hep göğüs ağrısı bekledim durdum. Çünkü öyle böyle 6 gebeliğim oldu hepsinde göğüs ağrım vardı ama bunda hiç yok inşallah iyiye işarettir
Merhaba canım yaptın mı var mı hayırlı haberler ben yaptım ama dünden silik çıktı maalesef inşallah sende güzel haberler vardırZor dayanıyorum aslında ya, az önce nöbetçi eczane bakıyordum
Canım test fotoğrafını ekler misin benimkiyle karşılaştırıcam da sıkıntı olmazsaTeşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başina❤❤ hayır göğüs ağrım yok bende hep göğüs ağrısı bekledim durdum. Çünkü öyle böyle 6 gebeliğim oldu hepsinde göğüs ağrım vardı ama bunda hiç yok inşallah iyiye işarettir
Eklerim canım tabi. 8.gün verdim kanı. Gerçek test günüm yarın. Senin sonucun kaç?Canım test fotoğrafını ekler misin benimkiyle karşılaştırıcam da sıkıntı olmazsa
Ay pardon ben idrar gebelik testini sormuştum ben daha kan vermedim cesaretim yok bugün 7.günümEklerim canım tabi. 8.gün verdim kanı. Gerçek test günüm yarın. Senin sonucun kaç?
Ayy yok ben idrar testi yapmıyorum tövbeliyimAy pardon ben idrar gebelik testini sormuştum ben daha kan vermedim cesaretim yok bugün 7.günüm
Evet haklısın ama dayanamadım yaa geçen transferde 7.gün vermiştim sürekli 2 günde bir kan vermem gerekti kolum delik deşik olmuştu büyük ihtimalle pazar günü vereceğim nasip olursaAyy yok ben idrar testi yapmıyorum tövbeliyimbence sende yapma yarın kan versen çıkar aslında
Ee az kalmış canım az daha sabırEvet haklısın ama dayanamadım yaa geçen transferde 7.gün vermiştim sürekli 2 günde bir kan vermem gerekti kolum delik deşik olmuştu büyük ihtimalle pazar günü vereceğim nasip olursa
İnşallah canım çok teşekkür ederimEe az kalmış canım az daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?