- 19 Ağustos 2024
- 328
- 122
- 23
- 26
Allah razı olsun amin inşallahİnşallah katlanarak artar değerin canım
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün anneciğinde darısıda bize İnşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun amin inşallahİnşallah katlanarak artar değerin canım
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün anneciğinde darısıda bize İnşallah![]()
Allah razı olsun amin inşallahinşallah güzel Rabbim herkese nasip etsin herkese tattırsın bu yılda uğraş veren bütün anne adaylarına
![]()
3. Gün canım ben 12. Gün test verdim direkt hiç yapmadım test falan.Aminnnn inşallah. Seninde 3.gün müydü embriyo bide kaçıncı gün test yaptın?
3. Gün canım ben 12. Gün test verdim direkt hiç yapmadım test falan.
Ay çok sevindim canım. Çok şükür. geç yerleşme olabilir bazı embriyo 7. Bazısı 10. Gün yerleşiyor. beta kaç çıktı sonuçta yerleşmiş şuan bebeğin seninleMerhaba canım testim pozitif çıktı çok şükür. Artışa bakalım dedi doktorum geç yerleşme olabilir dedi dua edin lütfen değerlerim yükselsin![]()
İnşallah canımm güzelce bi artsın da Rabbim nasip etsinOo Maşallah sabrına hayran kaldımne güzel sonucunu da aldın rahat bir nefes al cnm
tekrardan seni ve eşini tebrik ederim
![]()
Önceki ilaçla olmuştu 3.gün embriyosu. yarın gidicem muayeneye her şey yolundaysa transfer gün belli olur sanırımÖncekinde de doğal siklusta mı olmuştun canım kaçıncı gün embriyosuydu
İnşallah 2.transferlerimizde pozitif sonuçlarını alırızMerhaba, güzel dualarınız için teşekkür ederiz. İnşallah mucizeler ile müjdelenirizbenim de ilk transferim sizin gibi oldu, doktor da ben de çok şaşırmıştık. Şimdi ben de transfer için regl olmayı bekliyorum..
AminAllah razı olsun amin inşallahinşallah güzel Rabbim herkese nasip etsin herkese tattırsın bu yılda uğraş veren bütün anne adaylarına
![]()
İnşallahİnşallah 2.transferlerimizde pozitif sonuçlarını alırız![]()
İnşallah canım Allah nasip etsin istiyorum dua ediyorum herkes için. Allah herkese nasip etsinAminsende inşallah hayırla kucağına al bebeğini
![]()
İnşallah canımm güzelce bi artsın da Rabbim nasip etsin![]()
Önemli olan 2 kat artmış olması, ilk değer takılmayın. Şu an gebesiniz, sağlıkla gelişir ve kucağınıza alırsınız inşallahBende 10.gün test verdim sonuc 37.54 çıktı. Nasıl sence![]()
Önemli olan 2 kat artmış olması, ilk değer takılmayın. Şu an gebesiniz, sağlıkla gelişir ve kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende 10.gün test verdim sonuc 37.54 çıktı. Nasıl sence![]()
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Ben de çok sevindim sağ salim kucağıniza alın inşallahÇok sağol canım. İkinci artış 124 oldu. İnşallah dahada katlanır.![]()
Ben de çok sevindim sağ salim kucağıniza alın inşallah![]()
Amin kesedir kalp atisidir teslerdir hepsi ayrı stres Allah kerimTeşekkür ederim amin inşallah endişe hiç bitmiyor valla Rabbim yardımcımız olsun![]()
Amin kesedir kalp atisidir teslerdir hepsi ayrı stres Allah kerim