3. Gün embriyosu 8 hücreli tüp bebek yaptıranlar bakar mısınız🌸

Birumutiste

Herşey güzel olacak. 🌸
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
479
465
53
27
Hanımlar merhaba 3. Gün embriyosu tüp bebek yaptıranlar var mı? Ve kaç hücreliydi. Benim bugün 3. Günüm herhangi bir belirti yok sizlerde ne gibi şeyler oldu gelin hep birlikte konuşalım..

Hanımlar merhaba 3. Gün embriyosu tüp bebek yaptıranlar var mı? Ve kaç hücreliydi. Benim bugün 3. Günüm herhangi bir belirti yok sizlerde ne gibi şeyler oldu gelin hep birlikte konuşalım..
Hücresini bilmiyorum ama benimde 3.gün taze transferdi. 3.gün henüz çok çok erken belirti için. Benim tek 8.gün adet olacak gibi oldu kasıklarım korkup kan verdim 28le anca o zaman öğrenmiştim

Hücresini bilmiyorum ama benimde 3.gün taze transferdi. 3.gün henüz çok çok erken belirti için. Benim tek 8.gün adet olacak gibi oldu kasıklarım korkup kan verdim 28le anca o zaman öğrenmiştim
Ya öyle mi sağolun içim rahatladı. Hamile misiniz şuan peki

Benimde 3. Gün embriyosu taze transfer yapıldı haziran ayında. 8 hücreliydi 2 embriyo yerleştirildi kalitesi çok çok iyi dendi. 12 gün boyunca kendimi sürekli hamile gibi hissetim kasıklarımda ve göğüslerimde değişik ağrılar idrarımda hafiften değişik kokular falan ancak tutmadı. 2. Kez tedaviye başlayacağız naçizane tavsiyem kesinlikle tutacak diye şartlanmak yerine olmama ihtimalini de gözönünde bulundurun derim. Ben kesin olacak diye çok şartlanmışım sonrasında çok üzüldüm. Siz elinizden geleni yaptınız gerisi kısmet. İnşallah tutar tabii güzel haberlerinizi de duyarız

Umarım ikinci debemenizce herşey gönlünüce olur. Benimde dondurulmuş 3. gün embriyosu. İnanın kendimi olacağa şartlandırmadım kötüsüne düşünüyorum 4 yıllık evliyiz ve bittik tükendik zaten tedavilere ve tüp bebeğe verdiğimiz maddi ve manevi çabayı hiç birşeye vermemiştik. Hayırlısı olsun inşallah. Pkos var bende bakalım

İnşllah güzel haberlerini duyarız burda. Bunu başarabiliyosanız ne mutlu size stresi azaltmış oluyosunuz. Bakalım beni neler bekleyecek bu defa

3.gün embriyosu taze transfer oldum hücresini sormadım 1.kalite dendi 8.gün göğüs sızlamaları başladı ve kasık ağrıları kan testi verdim zaten çıktı

Bana 3. Gun embriyosu transfer edilmisti.8 hucreli 2 tane ikiside tutmadi .yanimdaki bir diger arkadasa 4 hucreli transfer edildi.onunki tuttu benimki tutmadi nasip kismet allah ol derse oluyo vakti gelmemisse 5. Gun embriyosu bile tutmuyo insallah sizinki tutar

Birde ben dogal yolla hamile kalmıştım daha öncesinde ona ragmen benim tüp bebegim tutmadi nasip işte.
Öyle mi işte herşey nasip demekki. Rabbim ol deyince oluyo. Bugün transferimin 4. Günüydü ve hiç belirti yaşamadım yine. Çok üzülüyorum ama o kadar emek verdik

Olur insallah sizin diyorum ya 4 hucreli olan arkadasinki tuttu birde esinden ameliyatla almislardi spermi insallah sizinkide tutar

Öyle mi işte herşey nasip demekki. Rabbim ol deyince oluyo. Bugün transferimin 4. Günüydü ve hiç belirti yaşamadım yine. Çok üzülüyorum ama o kadar emek verdik
Birde ben şöyle bir sorun yasadim devlet hastanesinde dollenen yumurtalar ozelde dollenmedi yumurtalarin kalitesi 1. Kalite oldugu halde ozellere inancim asla kalmadi geri devlet hastanesinde asilama yapildi. İnsallah hepimiz pozitif oluruz

İnşallah canım inşallah bende özele gidiyorum bakalım sonucumuz ne olcak. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…