- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
-
Hücresini bilmiyorum ama benimde 3.gün taze transferdi. 3.gün henüz çok çok erken belirti için. Benim tek 8.gün adet olacak gibi oldu kasıklarım korkup kan verdim 28le anca o zaman öğrenmiştimHanımlar merhaba 3. Gün embriyosu tüp bebek yaptıranlar var mı? Ve kaç hücreliydi. Benim bugün 3. Günüm herhangi bir belirti yok sizlerde ne gibi şeyler oldu gelin hep birlikte konuşalım..
Ya öyle mi sağolun içim rahatladı. Hamile misiniz şuan pekiHücresini bilmiyorum ama benimde 3.gün taze transferdi. 3.gün henüz çok çok erken belirti için. Benim tek 8.gün adet olacak gibi oldu kasıklarım korkup kan verdim 28le anca o zaman öğrenmiştim
Benimde 3. Gün embriyosu taze transfer yapıldı haziran ayında. 8 hücreliydi 2 embriyo yerleştirildi kalitesi çok çok iyi dendi. 12 gün boyunca kendimi sürekli hamile gibi hissetim kasıklarımda ve göğüslerimde değişik ağrılar idrarımda hafiften değişik kokular falan ancak tutmadı. 2. Kez tedaviye başlayacağız naçizane tavsiyem kesinlikle tutacak diye şartlanmak yerine olmama ihtimalini de gözönünde bulundurun derim. Ben kesin olacak diye çok şartlanmışım sonrasında çok üzüldüm. Siz elinizden geleni yaptınız gerisi kısmet. İnşallah tutar tabii güzel haberlerinizi de duyarızHanımlar merhaba 3. Gün embriyosu tüp bebek yaptıranlar var mı? Ve kaç hücreliydi. Benim bugün 3. Günüm herhangi bir belirti yok sizlerde ne gibi şeyler oldu gelin hep birlikte konuşalım..
Umarım ikinci debemenizce herşey gönlünüce olur. Benimde dondurulmuş 3. gün embriyosu. İnanın kendimi olacağa şartlandırmadım kötüsüne düşünüyorum 4 yıllık evliyiz ve bittik tükendik zaten tedavilere ve tüp bebeğe verdiğimiz maddi ve manevi çabayı hiç birşeye vermemiştik. Hayırlısı olsun inşallah. Pkos var bende bakalımBenimde 3. Gün embriyosu taze transfer yapıldı haziran ayında. 8 hücreliydi 2 embriyo yerleştirildi kalitesi çok çok iyi dendi. 12 gün boyunca kendimi sürekli hamile gibi hissetim kasıklarımda ve göğüslerimde değişik ağrılar idrarımda hafiften değişik kokular falan ancak tutmadı. 2. Kez tedaviye başlayacağız naçizane tavsiyem kesinlikle tutacak diye şartlanmak yerine olmama ihtimalini de gözönünde bulundurun derim. Ben kesin olacak diye çok şartlanmışım sonrasında çok üzüldüm. Siz elinizden geleni yaptınız gerisi kısmet. İnşallah tutar tabii güzel haberlerinizi de duyarız
Evet 14 haftalıkYa öyle mi sağolun içim rahatladı. Hamile misiniz şuan peki
Maşallah çok sevindim darısı başıma inşallahEvet 14 haftalık
Teşekkür ederimMaşallah çok sevindim darısı başıma inşallahsağlıkla gelsin bebişin
Bana 3. Gun embriyosu transfer edilmisti.8 hucreli 2 tane ikiside tutmadi .yanimdaki bir diger arkadasa 4 hucreli transfer edildi.onunki tuttu benimki tutmadi nasip kismet allah ol derse oluyo vakti gelmemisse 5. Gun embriyosu bile tutmuyo insallah sizinki tutarHanımlar merhaba 3. Gün embriyosu tüp bebek yaptıranlar var mı? Ve kaç hücreliydi. Benim bugün 3. Günüm herhangi bir belirti yok sizlerde ne gibi şeyler oldu gelin hep birlikte konuşalım..
Öyle mi işte herşey nasip demekki. Rabbim ol deyince oluyo. Bugün transferimin 4. Günüydü ve hiç belirti yaşamadım yine. Çok üzülüyorum ama o kadar emek verdikBirde ben dogal yolla hamile kalmıştım daha öncesinde ona ragmen benim tüp bebegim tutmadi nasip işte.
Birde ben şöyle bir sorun yasadim devlet hastanesinde dollenen yumurtalar ozelde dollenmedi yumurtalarin kalitesi 1. Kalite oldugu halde ozellere inancim asla kalmadi geri devlet hastanesinde asilama yapildi. İnsallah hepimiz pozitif oluruzÖyle mi işte herşey nasip demekki. Rabbim ol deyince oluyo. Bugün transferimin 4. Günüydü ve hiç belirti yaşamadım yine. Çok üzülüyorum ama o kadar emek verdik
İnşallah canım inşallah bende özele gidiyorum bakalım sonucumuz ne olcak. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahBirde ben şöyle bir sorun yasadim devlet hastanesinde dollenen yumurtalar ozelde dollenmedi yumurtalarin kalitesi 1. Kalite oldugu halde ozellere inancim asla kalmadi geri devlet hastanesinde asilama yapildi. İnsallah hepimiz pozitif oluruz
Aminn insallahİnşallah canım inşallah bende özele gidiyorum bakalım sonucumuz ne olcak. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Merhaba siz aşılama mı yapmıştınız bu ay. Nasılsınız sorayım dedim. Sonuç belli mi acabaAminn insallah
Merhaba evet asilama yapildi korkuyla cuma gununu bekliyorum kan vermek icin ama muhtemelen yarin regl olacagim cunku ben tedavilerin 14. Gunu regl oluyorum kan vermeden onceMerhaba siz aşılama mı yapmıştınız bu ay. Nasılsınız sorayım dedim. Sonuç belli mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?