3. Gün embriyosu 8 hücreli tüp bebek yaptıranlar bakar mısınız🌸

Merhaba evet asilama yapildi korkuyla cuma gununu bekliyorum kan vermek icin ama muhtemelen yarin regl olacagim cunku ben tedavilerin 14. Gunu regl oluyorum kan vermeden once 😕😕
Umarım hamilesinizdir. Hiç öyle düşünmeyin Allah büyük
Benimde iki aşılamam oldu malesef tüp bebeğe yöneldik

3. Gün 8 hücreli embriyo ile 1 kızım oldu , sonrasında bi kardeş düşündük 5. Gun embriyolari ile 2 düşüğüm oldu. Hiç birinde pozitif olacağına dair bisey hissetmedim
Maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu. Benim dün transferin 5. Günüydü progesteron ve e2 testi yapıldı fakat progesteronum 8 çıktı. Doktor iki kuru progestan iğne verdi günde bir tane yapmam için. Progestan dan korktum açıkçası çok mu düşük sizce 😔

Umarım hamilesinizdir. Hiç öyle düşünmeyin Allah büyük
Benimde iki aşılamam oldu malesef tüp bebeğe yöneldik
Benim o siralama cok karisik 2 klomenli asilama 1 igneli asilama oldum tutmadi.Daha sonra tup bebek yapildi olmadi. Sonra ozelde 2 defa daha tup bebek yapilmaya calisildi yumurta dollenmedi sonra tam tekrar tup bebege baslayacagiz devlet 2020 de 2 igneli asilama sarti getirmis bende rapor kullanabilmek icin asilamaya karar verdim. Prosedur geregi yapildi yani eger pozitif olursa mucize olur

Maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu. Benim dün transferin 5. Günüydü progesteron ve e2 testi yapıldı fakat progesteronum 8 çıktı. Doktor iki kuru progestan iğne verdi günde bir tane yapmam için. Progestan dan korktum açıkçası çok mu düşük sizce 😔
Rahat olun normal bir değer 5 in üstü gayet iyi, ama bu zaten gebelikte hızla yükselir o yüzden iğne ile daha da yükselecektir

Benim o siralama cok karisik 2 klomenli asilama 1 igneli asilama oldum tutmadi.Daha sonra tup bebek yapildi olmadi. Sonra ozelde 2 defa daha tup bebek yapilmaya calisildi yumurta dollenmedi sonra tam tekrar tup bebege baslayacagiz devlet 2020 de 2 igneli asilama sarti getirmis bende rapor kullanabilmek icin asilamaya karar verdim. Prosedur geregi yapildi yani eger pozitif olursa mucize olur
İnşallah pozitif olur inşallah. Çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Rabbim hepimizide nasip etsin 🤲🏻

Rahat olun normal bir değer 5 in üstü gayet iyi, ama bu zaten gebelikte hızla yükselir o yüzden iğne ile daha da yükselecektir
Ya çok teşekkür ederim korkuyorum biraz. Polikistik overliyim bu arada bakalım hayırlısı inşallah bugün 6. Günüm ama bir belirti de yok malesef bakalım

Merhaba ;sonucunuzu aldınızmı acaba .umarım olumludur.bende iki adet 3. Gün embriyo tranfer oldum .bugün 11. Günüm
Merhaba benimde bugün 11. Günüm cuma günü test günüm ama bende hiç belirti yok sizde var mı acaba. Benimde tek yumurta malesef yaştan kaynaklı

Bende de açıkçası pek belirti yok .ara ara nadir de olsa kasık ağrısı oluşuyor.
Bende hiç ama hiç birşey canım
Bu arada transferin 5. Günü progesteron değerime bakıldı 8 çıktı doktorum progestan iğne başlattı bana göbekten sen bişey kullanıyor musun. İğne olarak. Progestan fitil ve birçok ilaçta kullanıyorum bakalım hayırlısı Allahtan. Pkos var bende

Bende hiç ama hiç birşey canım
Bu arada transferin 5. Günü progesteron değerime bakıldı 8 çıktı doktorum progestan iğne başlattı bana göbekten sen bişey kullanıyor musun. İğne olarak. Progestan fitil ve birçok ilaçta kullanıyorum bakalım hayırlısı Allahtan. Pkos var bende

Bende günde iki defa progestan ine ve fitil ,bide kan sulandırıcı ine yapıyorum .balık yağı takviyesi ve demir alıyorum .
Anladım canım bende estrofem, dekort ilaç, coraspin, progestan iğne, progestan fitil, devid 3 takviye, folik asit. Zaten balık yağını yumurta gelişiminde vermişlerdi. Yani anlayacağın bol bol ilaç kullanıyorum ve aşırı pahalı. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah çok uğraştık çook.

Anladım canım bende estrofem, dekort ilaç, coraspin, progestan iğne, progestan fitil, devid 3 takviye, folik asit. Zaten balık yağını yumurta gelişiminde vermişlerdi. Yani anlayacağın bol bol ilaç kullanıyorum ve aşırı pahalı. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah çok uğraştık çook.
Amin inşallah .yarın büyük gün bemim için

Back
X