3. Gün embriyosu 8 hücreli tüp bebek yaptıranlar bakar mısınız🌸

Merhaba canım.şuan ağlıyorum.pozitif çktı .inşallah sizinde pozitif çıkar .sizede dualar ettim 🙏allah yardımcınız olsun
Gerçekten mi çok çok çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah. Nolur rabbim banada bu güzel duyguyu tattır. Adet olacakmış gibi ara ara ağrılarım var korkuyorum. Kasıklarımdan gurultularda geliyo. İnşllah seninki gibi olur benimde. Hayırlı uğurlu olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸💜💜

Gerçekten mi çok çok çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah. Nolur rabbim banada bu güzel duyguyu tattır. Adet olacakmış gibi ara ara ağrılarım var korkuyorum. Kasıklarımdan gurultularda geliyo. İnşllah seninki gibi olur benimde. Hayırlı uğurlu olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸💜💜
Evet bende de sadece arada adet ağrısı gibi kasık ağrısı oluyor.inşallah sende pozitfisin ben inanıyorum🙏Allah kucağınıza almayı nasip ederi inşallah .sanada banada cnm

Evet bende de sadece arada adet ağrısı gibi kasık ağrısı oluyor.inşallah sende pozitfisin ben inanıyorum🙏Allah kucağınıza almayı nasip ederi inşallah .sanada banada cnm
Canım benim inşallah. İnan korkuyorum ama senin pozitif çıkınca belki bi ihtimal diyorum. İlk transferinmiydi senin. Ay çok soru sordum heyecandan sanırım 😅💜

Hanımlar merhaba 3. Gün embriyosu tüp bebek yaptıranlar var mı? Ve kaç hücreliydi. Benim bugün 3. Günüm herhangi bir belirti yok sizlerde ne gibi şeyler oldu gelin hep birlikte konuşalım..
Benimde 3. Gün embriyosu biri 8 biri 6 hucreliydi 7. Gün lekelenme görüp kan vermiştim hamile olduğumu ogrenmistim

Benimde 3. Gün embriyosu biri 8 biri 6 hucreliydi 7. Gün lekelenme görüp kan vermiştim hamile olduğumu ogrenmistim
Ya ne kadar güzel darısı başıma inşallah. Cuma günü belli olacak sonucum merakla bekliyorum am korkuyorum da. Allahım nasip etsin inşallah bizlerede💜 ikiz mi bebekleriniz sizin🌸

Back
X