- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
Ya öyle mi çok kötü olmuş. Yanlış anlamazsan bi sorun var mı acaba bende pkos var ne yazıkki2 tane 3.gun 1 kalite g1 transfer edildi ikiside tutmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya öyle mi çok kötü olmuş. Yanlış anlamazsan bi sorun var mı acaba bende pkos var ne yazıkki2 tane 3.gun 1 kalite g1 transfer edildi ikiside tutmadi
Sorun olarak sadece yas faktörü dedi doktor normal yollardan hamile kalmıştımYa öyle mi çok kötü olmuş. Yanlış anlamazsan bi sorun var mı acaba bende pkos var ne yazıkki
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah büyük umarım bizlerinde olur. Çok emek verdik bu yoldaSorun olarak sadece yas faktörü dedi doktor normal yollardan hamile kalmıştım
Insallah canim suan normal deniyorum 2 3 ay sonra tekrar deneyeceğimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah büyük umarım bizlerinde olur. Çok emek verdik bu yolda
Insallah canim suan normal deniyorum 2 3 ay sonra tekrar deneyeceğim
[/QUOTE
En iyisini düşünmüşsünüz.![]()
merhaba siz soranüsü bırakmıştınız bende sizinle aynı zamanda başlamıştım, daha sonra nerde yaptırdınız?2 tane 3.gun 1 kalite g1 transfer edildi ikiside tutmadi
Merhaba sevgi sonucun belli oldu mu acaba?Amin inşallah .yarın büyük gün bemim için
Benimkinide tamamına erdirsin rabbimMerhaba canım.şuan ağlıyorum.pozitif çktı .inşallah sizinde pozitif çıkar .sizede dualar ettimallah yardımcınız olsun
Gerçekten mi çok çok çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah. Nolur rabbim banada bu güzel duyguyu tattır. Adet olacakmış gibi ara ara ağrılarım var korkuyorum. Kasıklarımdan gurultularda geliyo. İnşllah seninki gibi olur benimde. Hayırlı uğurlu olsunMerhaba canım.şuan ağlıyorum.pozitif çktı .inşallah sizinde pozitif çıkar .sizede dualar ettimallah yardımcınız olsun
Evet bende de sadece arada adet ağrısı gibi kasık ağrısı oluyor.inşallah sende pozitfisin ben inanıyorumGerçekten mi çok çok çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah. Nolur rabbim banada bu güzel duyguyu tattır. Adet olacakmış gibi ara ara ağrılarım var korkuyorum. Kasıklarımdan gurultularda geliyo. İnşllah seninki gibi olur benimde. Hayırlı uğurlu olsun![]()
Canım benim inşallah. İnan korkuyorum ama senin pozitif çıkınca belki bi ihtimal diyorum. İlk transferinmiydi senin. Ay çok soru sordum heyecandan sanırımEvet bende de sadece arada adet ağrısı gibi kasık ağrısı oluyor.inşallah sende pozitfisin ben inanıyorumAllah kucağınıza almayı nasip ederi inşallah .sanada banada cnm
Suanlik profesör dr osman develiogluna gidiyorum deha için ilaç kullanıyorum bayramdan sonra gidicem bakalim onda deneyeceğim ama doktor okur olmaz yüzüne.soyluyor zatenmerhaba siz soranüsü bırakmıştınız bende sizinle aynı zamanda başlamıştım, daha sonra nerde yaptırdınız?
Benimde 3. Gün embriyosu biri 8 biri 6 hucreliydi 7. Gün lekelenme görüp kan vermiştim hamile olduğumu ogrenmistimHanımlar merhaba 3. Gün embriyosu tüp bebek yaptıranlar var mı? Ve kaç hücreliydi. Benim bugün 3. Günüm herhangi bir belirti yok sizlerde ne gibi şeyler oldu gelin hep birlikte konuşalım..
Ya ne kadar güzel darısı başıma inşallah. Cuma günü belli olacak sonucum merakla bekliyorum am korkuyorum da. Allahım nasip etsin inşallah bizleredeBenimde 3. Gün embriyosu biri 8 biri 6 hucreliydi 7. Gün lekelenme görüp kan vermiştim hamile olduğumu ogrenmistim
Daha bilmiyorum tek mi çift mi . Darısı başınıza insallahYa ne kadar güzel darısı başıma inşallah. Cuma günü belli olacak sonucum merakla bekliyorum am korkuyorum da. Allahım nasip etsin inşallah bizleredeikiz mi bebekleriniz sizin
![]()
Evt cnm ilk transferCanım benim inşallah. İnan korkuyorum ama senin pozitif çıkınca belki bi ihtimal diyorum. İlk transferinmiydi senin. Ay çok soru sordum heyecandan sanırım![]()
Darısı başıma inşallah çok amin. Banada bol bol dua et canım hamilelerin duası kabul olur bilirsin.Evt cnm ilk transfer![]()
Darısı başıma inşallah çok amin. Banada bol bol dua et canım hamilelerin duası kabul olur bilirsin.![]()