• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gun embriyosu Beta değer sıralaması sizce nasıl

Tugba3437

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
56
45
8
36
Arkadaşlar beta değerlerim
Transfer 11.gun 19.68
13.gun 39.8
Doktorum tekrar Çarşamba gelip beta vermemi istedi lütfen Bana yardım edin yukselirmi sizlerin nasıl ilerledi doktorum en az 80 üzeri görmemiz gerekiyor dedi

Geç yerleşmiş olabilir ilerliyor şuanlık bence sıkıntı yok. Çok düşük artsaydı mesela 19 dan iki gğn sonra 22 falan olsaydı çok umutlu konuşamazdım ama iki katı da artmış inşallah daha da katlanır annesine sıkıca tutunur ❤️🤲

Transfer 11.gun 19.68
13.gun 39.8
Doktorum tekrar Çarşamba gelip beta vermemi istedi lütfen Bana yardım edin yukselirmi sizlerin nasıl ilerledi doktorum en az 80 üzeri görmemiz gerekiyor dedi
Allahım sizi sevindirsin inşallah sağlıkla artar, düşmemiş 2 kat artmış ne güzel🤲🏻💐

Transfer 11.gun 19.68
13.gun 39.8
Merhaba benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 96 ile başlasık. 5. kanımı verdim artışlarım %60 üzeri ama yavaş yavaş ilerliyor. Valla doktor belli sayıyo görmek istiyor kese için. Heralde benim bugün sonuncu testimdir. Benim dışımda herkes güzel ilerliyor diyo ama ben mesela 2 katı artışı hiç göremedim. Siz görmüşsünüz inşallah böyle ilerler. Neyle başladığınız değil nasıl ilerlediğiniz daha önemli inşallah yine iki kat ilerlersiniz. Maalesef bu işler hep bir tedirginlik hep bir beklemek

Merhaba benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 96 ile başlasık. 5. kanımı verdim artışlarım %60 üzeri ama yavaş yavaş ilerliyor. Valla doktor belli sayıyo görmek istiyor kese için. Heralde benim bugün sonuncu testimdir. Benim dışımda herkes güzel ilerliyor diyo ama ben mesela 2 katı artışı hiç göremedim. Siz görmüşsünüz inşallah böyle ilerler. Neyle başladığınız değil nasıl ilerlediğiniz daha önemli inşallah yine iki kat ilerlersiniz. Maalesef bu işler hep bir tedirginlik hep bir beklemek
Umarım inslalah sağlıkla sizinkide ilerler evet sabır işi gerçekten hep bir endişe korku kafaya takma diyorlr ama bu mümkün değil 🥹 Allah'ım kolaylaştırsin insalalh 🥰

Back
X