• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu hikayesi 😇

Sayfa da çok denk geldim herkes 3.gün embriyosu tutar mı tutmaz kı diye defalarca sorulmuş bir çok arkadaşımı okudm. 3.gün embriyosu pozitifi aldım kızlar. Ümitsiz olmayın 😇 Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah hayırlı etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️ benim amh düşük bir tane 3.gün dondurulan embriyom var çok duygulandım bana da umut oldunuz 🙏🏼

Allah hayırlı etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️ benim amh düşük bir tane 3.gün dondurulan embriyom var çok duygulandım bana da umut oldunuz 🙏🏼
Bence kaç günlük olduğunu bu kadar kasmayın benım yaşım 25 polikıstık overım var doğal yolla gebelıgı zorlaştırıyor ve bu benım 3 .defa tranferım ılk özelde tedaviye başladık ve 5.gün emrıyosundan 6 tane emrıyom oluştu 3 ,3dondurdular ılk tranferımde ıkı emrıyo transfer edıldı tuttu çok şükür ama malasef 5 aylıken erken doğum yaptım kaybettım 5 ay sonra tekrar denedım çift emrıyo 5 gün emrıyosu tutmadı ve özelde emrıyom kalmadı devlet hastanesınde başladım tedavıye devlet hastanesı 3 gün olarak dondurdu hepsini sistem öyleymiş sımdı tranferım 10 gunundeyım sonuç ne olur bilmem ama kaçıncı gün olduğu önemli degıl Allah nasıp edecek olursa hiç yoktan var eder benım 5gün 3gün önemli değil yani hayırlısını saglıklısını versin insallah zorlu bır süreç kolay degıl hepımız ıcın

İnşallah pozitifi görürsünüz. Allah yardımcınız olsun. 🌹 ümitsiz olmayın olacak Allah’ın izniyle

Yaaa çook güzel haberler 🙏🏼🥹🐣 ben de ayın 14ünde 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum bugün T+7.günüm.
Çok teşekkür ederim. Umarım siz de pozitif sonuç alırsınız hemen. Benim de 2 tane embriyo konuldu ikisi de 3.gün. Sanırım teki tuttu ama. henüz net değil. Yarın 2.kan testini olacağım. umarım beklenen artış gerçekleşir.

Canım selam daha önce konuşmuştuk seninle. Bugün hayatımın şokunu yaşadım. Sabah kanamam oldu doktora gittim korkuyla. Ve iki kese, bir kesenin içinde de iki bebek olduğunu öğrendim. Ne hissedeceğimi bilmiyorum şaşkınlık içindeyim
İnşalllah 🥹 evet evet ikiside 3.gün

Canım selam daha önce konuşmuştuk seninle. Bugün hayatımın şokunu yaşadım. Sabah kanamam oldu doktora gittim korkuyla. Ve iki kese, bir kesenin içinde de iki bebek olduğunu öğrendim. Ne hissedeceğimi bilmiyorum şaşkınlık içindeyim
Aaaa yani üçüz mü 😅 maşalllahhhh Rabbim esirgesin

Back
X