Kızlar üçüncü 3.gün embriyosu on hücreli 5 Ağustos‘ta transfer oldum yedi gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım bütün belirtiler de vardı kasık ağrım adet olacakmış gibi ara ara sancı girmesi ama idrar da negatifi görünce moralim çok bozuldu kan tahlili 18 Ağustos’ta yapılacak
Kızlar üçüncü 3.gün embriyosu on hücreli 5 Ağustos‘ta transfer oldum yedi gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım bütün belirtiler de vardı kasık ağrım adet olacakmış gibi ara ara sancı girmesi ama idrar da negatifi görünce moralim çok bozuldu kan tahlili 18 Ağustos’ta yapılacak
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar pazartesi kan vereceğim İnaşşah olumlu sonuçlanır. Burda okuyorum 3. Gün embriyosu 7.gün yaptık erken gebelik testi silik çizgi çıktı diye. Ondan sormak istedim
Ben transfer hariç 6. Gün yapmıştım 3. Gün emriyosu bembeyaz çıktı art arda yaptım hem de ikiside bembeyaz çıktı. Test günüm pozitif çıktı. Sonra kaybettim o ayrı bir durumdu. Ama lütfen canınızı sıkmayın ben sigara bile yaktım o kadar canım sıkıldı siz yapmayın inş bebeginiz sizinledir
5. Gün embriyosu 8. Gün yaptım o kadar belli belirsiz çıktı ki resmini atabilirim zorla gözüküyor daha da yapmadım yarın kan vereceğim bence umutsuzluğa kapılmayın erken daha