10. Gün de kan da belli olur idrarsa olacağını sanmıyorum çünkü 3. Gün embriyosuKızlar üçüncü 3.gün embriyosu on hücreli 5 Ağustos‘ta transfer oldum yedi gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım bütün belirtiler de vardı kasık ağrım adet olacakmış gibi ara ara sancı girmesi ama idrar da negatifi görünce moralim çok bozuldu kan tahlili 18 Ağustos’ta yapılacak
Ben transfer hariç 6. Gün yapmıştım 3. Gün emriyosu bembeyaz çıktı art arda yaptım hem de ikiside bembeyaz çıktı. Test günüm pozitif çıktı. Sonra kaybettim o ayrı bir durumdu. Ama lütfen canınızı sıkmayın ben sigara bile yaktım o kadar canım sıkıldı siz yapmayın inş bebeginiz sizinledirKızlar üçüncü 3.gün embriyosu on hücreli 5 Ağustos‘ta transfer oldum yedi gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım bütün belirtiler de vardı kasık ağrım adet olacakmış gibi ara ara sancı girmesi ama idrar da negatifi görünce moralim çok bozuldu kan tahlili 18 Ağustos’ta yapılacak
5. Gün embriyosu 8. Gün yaptım o kadar belli belirsiz çıktı ki resmini atabilirim zorla gözüküyor daha da yapmadım yarın kan vereceğim bence umutsuzluğa kapılmayın erken dahaKızlar üçüncü 3.gün embriyosu on hücreli 5 Ağustos‘ta transfer oldum yedi gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım bütün belirtiler de vardı kasık ağrım adet olacakmış gibi ara ara sancı girmesi ama idrar da negatifi görünce moralim çok bozuldu kan tahlili 18 Ağustos’ta yapılacak
Benimde test günüm yarın 6 ağustosta olmuştum transferi. 8 hücreli 3.gün embriyosu benimkide haberleşelim burdanÇok teşekkür ederim içime su serpildi. Pazartesi test günüm umarım pozitif olurAllah razı olsun cevaplarınız için.
Verdiniz mi kanÇok teşekkür ederim içime su serpildi. Pazartesi test günüm umarım pozitif olurAllah razı olsun cevaplarınız için.
Sonucunuz belli oldu muÇok teşekkür ederim içime su serpildi. Pazartesi test günüm umarım pozitif olurAllah razı olsun cevaplarınız için.
Merhaba test sonucunuz nasıl çıktıÇok teşekkür ederim içime su serpildi. Pazartesi test günüm umarım pozitif olurAllah razı olsun cevaplarınız için.
Merhaba sonucunuz ne çoktıÇok teşekkür ederim içime su serpildi. Pazartesi test günüm umarım pozitif olurAllah razı olsun cevaplarınız için.
Sonucunuz ne olduKızlar üçüncü 3.gün embriyosu on hücreli 5 Ağustos‘ta transfer oldum yedi gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım bütün belirtiler de vardı kasık ağrım adet olacakmış gibi ara ara sancı girmesi ama idrar da negatifi görünce moralim çok bozuldu kan tahlili 18 Ağustos’ta yapılacak
Sonucunuz ne olduBenimde test günüm yarın 6 ağustosta olmuştum transferi. 8 hücreli 3.gün embriyosu benimkide haberleşelim burdan
Negatif oldu maalesefSonucunuz ne oldu
Merhaba hamilemisinizKızlar üçüncü 3.gün embriyosu on hücreli 5 Ağustos‘ta transfer oldum yedi gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım bütün belirtiler de vardı kasık ağrım adet olacakmış gibi ara ara sancı girmesi ama idrar da negatifi görünce moralim çok bozuldu kan tahlili 18 Ağustos’ta yapılacak
Benim sekizinci gün negatif çoktı idrarKızlar üçüncü 3.gün embriyosu on hücreli 5 Ağustos‘ta transfer oldum yedi gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi yapmışım bütün belirtiler de vardı kasık ağrım adet olacakmış gibi ara ara sancı girmesi ama idrar da negatifi görünce moralim çok bozuldu kan tahlili 18 Ağustos’ta yapılacak
Bende bugün yaptım sekizinci günüm negatif test günüm 17Ben transfer hariç 6. Gün yapmıştım 3. Gün emriyosu bembeyaz çıktı art arda yaptım hem de ikiside bembeyaz çıktı. Test günüm pozitif çıktı. Sonra kaybettim o ayrı bir durumdu. Ama lütfen canınızı sıkmayın ben sigara bile yaktım o kadar canım sıkıldı siz yapmayın inş bebeginiz sizinledir
3. Gün emriyosu muyduBende bugün yaptım sekizinci günüm negatif test günüm 17
Evet cnm3. Gün emriyosu muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?