- 9 Ekim 2024
- 300
- 90
- 13
- 41
Emriyo glue yaptırdım ikinci denemem bu iki de aşılamam var doktor ikimizdede bişey yok kendiliğinden olur dedi ama tüp bebekle bile olmadı ben yaşımdan dolayı beklemek istemedim 41 yaşındayım iki çocuğum var 23 ve 18 ama bu ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği ondan ortak cocugımuz olsun istedik iki senedir iki aşılama iki tüp bebek bugün sekizinci günüm eşimin doğum günü olduğu için varsa çokta ümidiyle yaptım ama çıkmadı test günüm de 17Evet cnm
3. Gün emriyosu idrar testinde geç çıkabiliyor bence kan verin düşükte olsa çıkar içiniz rahatlar ya da test gününüzü bekleyin benimde 6. Gün çıkmamıştı idrar testinde sonra kan da çıktıEvet cnm
Allah gönlünüze göre versinEmriyo glue yaptırdım ikinci denemem bu iki de aşılamam var doktor ikimizdede bişey yok kendiliğinden olur dedi ama tüp bebekle bile olmadı ben yaşımdan dolayı beklemek istemedim 41 yaşındayım iki çocuğum var 23 ve 18 ama bu ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği ondan ortak cocugımuz olsun istedik iki senedir iki aşılama iki tüp bebek bugün sekizinci günüm eşimin doğum günü olduğu için varsa çokta ümidiyle yaptım ama çıkmadı test günüm de 17
AminAllah gönlünüze göre versin
İnş gönlüm biraz rahatladı inş çıkar rabbim nasip eder3. Gün emriyosu idrar testinde geç çıkabiliyor bence kan verin düşükte olsa çıkar içiniz rahatlar ya da test gününüzü bekleyin benimde 6. Gün çıkmamıştı idrar testinde sonra kan da çıktı
Amin inşAllah gönlünüze göre versin
Bende hiç olmadı ne zaman transfer oldunuzMerhaba kizlar transfer günü gecesi lekelenme gelen oldu mu ...normal midir
8 Eylül'de oldum ...gece fitil uyguladım bı zaman sonra peceteye çok az lekelenme geldi kahveli gibi...endişelendirdi...Dr normal dedi ama işte..neden geldi kiBende hiç olmadı ne zaman transfer oldunuz
Tutunma olabilir mi acaba lekelenmeler olabiliyor ama herkeste aynı değil tabi beşindede ben oldum8 Eylül'de oldum ...gece fitil uyguladım bı zaman sonra peceteye çok az lekelenme geldi kahveli gibi...endişelendirdi...Dr normal dedi ama işte..neden geldi ki
Hayırlısı olsun inşTutunma olabilir mi acaba lekelenmeler olabiliyor ama herkeste aynı değil tabi beşindede ben oldum
İlk gün olunca endişelendirdi olabilmi ki..3 gün embriyo idi...iğne ilaç devam ağrılar devam hayirlsi olsur insallahh cumlemiz için...siz de peki nedir durumlarTutunma olabilir mi acaba lekelenmeler olabiliyor ama herkeste aynı değil tabi beşindede ben oldum
İnş cnm Allah gönlüne göre versinİlk gün olunca endişelendirdi olabilmi ki..3 gün embriyo idi...iğne ilaç devam ağrılar devam hayirlsi olsur insallahh cumlemiz için...siz de peki nedir durumlar
Doktorum transfer sonrası uyarmıştı beni. Lekelenme, kasık ağrısı vs yaşayabilirsin demişti. Ben yaşamadım ama normaldir bence.Merhaba kizlar transfer günü gecesi lekelenme gelen oldu mu ...normal midir
İnşallah canım...o gece oldu daha gelmedi...kasik karın bel ağrısı hep varDoktorum transfer sonrası uyarmıştı beni. Lekelenme, kasık ağrısı vs yaşayabilirsin demişti. Ben yaşamadım ama normaldir bence.
Kasık ağrısı bende de var. Dün bir ara bel ağrım oldu geçti. Bir sürü iğne ilaç vs kullanıyoruz normaldir merak etmeyin. İnşallah günler kolay geçer de sonuç günü gelirİnşallah canım...o gece oldu daha gelmedi...kasik karın bel ağrısı hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?