Teşekkür ederim cevapladığın ıcın belırtın oldumu yada ne zaman oldu8 de gördüm ben canım.
Sadece ayaklarım çok üşüdü inanılmaz yani ben hiç üşümem normalde. Sonra da leke geldi zaten leke sonrası test yaptımTeşekkür ederim cevapladığın ıcın belırtın oldumu yada ne zaman oldu
Sadece ayaklarım çok üşüdü inanılmaz yani ben hiç üşümem normalde. Sonra da leke geldi zaten leke sonrası test yaptım
Evet benim ayaklarım üşürken üst tarafım da sıcak basması vardıBende bır taraftan üşüdüm bır tarafdan sıcak bastı sımdı de grıp olucak gıbı oldum anlayamadım sureklu hapşırıyorum
Kusura bakma senı de darladım ama insan merak edıyor dayanamıyor sureklı bu belırtı arıyorEvet benim ayaklarım üşürken üst tarafım da sıcak basması vardı
Yok canım estağfurullah süreç öyle yapıyor insanı her zaman sor söyle canımKusura bakma senı de darladım ama insan merak edıyor dayanamıyor sureklı bu belırtı arıyor
Sağol canım senın bellı oldumu gebelık varmı sendeYok canım estağfurullah süreç öyle yapıyor insanı her zaman sor söyle canım
İki gün önce öğrendim de bugün de değer artışına bakacağızSağol canım senın bellı oldumu gebelık varmı sende
Sevındım senin adınaİki gün önce öğrendim de bugün de değer artışına bakacağız
3.gün canımSevındım senin adınaKacıncı gun embırıyosuydu senınkı
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kalitesi neydi acaba3.gün canım
Aminn. Canım ben kalitesini hiç sormadım bilmemek daha iyi stres yaparım diye 2.gün aradıklarında 6 hücrelilerdi sadece bunu biliyorum 3.ginde ne durumdalardı hiç haberim yok. Doktorum iyi olan iki tanesini transfer edicem dedi öyle olduHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kalitesi neydi acaba
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucagına almayı nasip etsın insallah bızede dua et hamıle kısısının duası kabul olur3.gün canım
Keşke bende bilmeseydim 5Bb kalitede embriyom kimyasal oldu şimdi geride 3Ab 3cb kaldı onlar beraber trasmfwe edilecek kasımın başına o yüzden insan üzülüyor tesirgşn oluyor dilerim hepimiz o güzel haberi alır sağlıkla gebelikler nasip olur aminAminn. Canım ben kalitesini hiç sormadım bilmemek daha iyi stres yaparım diye 2.gün aradıklarında 6 hücrelilerdi sadece bunu biliyorum 3.ginde ne durumdalardı hiç haberim yok. Doktorum iyi olan iki tanesini transfer edicem dedi öyle oldu
Allahım hayırlı haberlerle müjdelesin canım. Süreç uzun gitmiyor ki değerim çıktı 2 gün önce şimdi artış olacak mı diye tedirginimHayırlı uğurlu olsun Allah kucagına almayı nasip etsın insallah bızede dua et hamıle kısısının duası kabul olur
Kalitelere takılmayın derim. Çok bilmemek her zaman çok daha iyi sanki. Hele bir de takıntılı isenizKeşke bende bilmeseydim 5Bb kalitede embriyom kimyasal oldu şimdi geride 3Ab 3cb kaldı onlar beraber trasmfwe edilecek kasımın başına o yüzden insan üzülüyor tesirgşn oluyor dilerim hepimiz o güzel haberi alır sağlıkla gebelikler nasip olur amin
Belirti aramayın herkeste aynı şeyler olmuyor. İnşallah güzel haberler alırsınızTeşekkür ederim oncelıkle İlk baştakı belırtıler şuan kayboldu sadece uzun süre ayakta kalınca belim ağrıyor
Kesinlikle katılıyorum ama insan tecrübeleniyor artık 3 defa opu oldum rabbim kimseyi tecrübeli hale getirmesin inşallahKalitelere takılmayın derim. Çok bilmemek her zaman çok daha iyi sanki. Hele bir de takıntılı iseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?