Hele ki kanda pozitif verdi idrarda görünmüyordu bile dahaBenim 11. Gün pozitifi vermişti 3. Gün embriyosu için 8 çok erken sanki 5. Gün embriyosunda 6. Günlük gibi bişey çıkmaması normal bence bekle biraz daha
3.gün emriyosu muydu senin de acabaa erken yapmış olabilir misin diye düşündüm.Sanki ilk ikisi kuruma çizgis gibi anladım anlattıklarındanArkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 8 kasımda transfer oldum transfer gününüde sayarak hesapladım ben bugün 7. Günüm. Dün ve ondan önceki gün test yaptım confort marka ile sabah ilk idrarla çok silik çıktı ama bu hemen olan bir silik değil bekledikçe belli olmuş
Bugün tekrar yaptım sabah confort test ile negatifti elimde days doctor markasının testi vardı pek güvenilir olmadığını öğrendim ama ondada yaptım öğleden sonra hemen silik çizgi çıktı kafam çok karışık
Toplarlayacak olursam 5 ve 6. Gün bekledikten sonra çıkan silik çizgiler 7. Gün sabah negatif öğleden sonra days doctor marka ile silik çizgikaraları bağladım çok kafama takıyorum
5. Gün embriyosu çift embriyo3.gün emriyosu muydu senin de acabaa erken yapmış olabilir misin diye düşündüm.Sanki ilk ikisi kuruma çizgis gibi anladım anlattıklarından
5. Gün embriyosu çift embriyo
Ben bi kere spontane gebelik geçirdim onu predictor ile reglim geçtikten 1gün sonra geçmiştim.Days doctor testi olduğu için pek güvenemiyorum onada ya herkes yalancı gebelik çıkarıyor diyorpozitifi görmek istiyorum artık bi önceki kimyasal oldu acaba daha erkenmi test için hcg Yükselmemiş olabilir mi
İnsanın kafasını çok karıştırıyor ya internetten sipariş verdim bay doctor göndermişler mecbur kan testini bekleyeceğimBen bi kere spontane gebelik geçirdim onu predictor ile reglim geçtikten 1gün sonra geçmiştim.
Bi kaç ay sonrasında aynı gün artımad markasının etken gebelik testiye 2ayrı yalancı pozitif gördüm.kan testim 0.1 çıktı. O yüzden idrar testlerinden biraz çekiniyorum.
Ben de iki gğndür predictor yapıyorum ama tek çizgi.Seni çok iyi anlıyorum.
Benim kan testim 17kasım,içim içime sığmıyo.Biraz sabretmemiz gerekiyo galibaİnsanın kafasını çok karıştırıyor ya internetten sipariş verdim bay doctor göndermişler mecbur kan testini bekleyeceğim
Benimde 22 sinde inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız güzel haberlerinizi bekliyorumBenim kan testim 17kasım,içim içime sığmıyo.Biraz sabretmemiz gerekiyo galiba
Ben de senin güzel haberini bekliyorum.Benimde 22 sinde inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız güzel haberlerinizi bekliyorum
Yapınca buraya atarmısınız çok merak ediyorumBen de senin güzel haberini bekliyorum.3 tane kaset test aldım 2gün yapıcam Üzülüyorum desem de dayanamıyorummm.
Şu an hiç bir çizgi yok ama olursa atarım tabiii,sabah sen de yaparsan at ama olur muuYapınca buraya atarmısınız çok merak ediyorum
Olur yarın güzel haberler verelim inşallah birbirimizeŞu an hiç bir çizgi yok ama olursa atarım tabiii,sabah sen de yaparsan at ama olur muu
Hiççç belirtim yoktu :)Ayyyy o kada içim rahatladı ki şu an.Dün test yaptım negatif çıkmıştı çok aldırmadım ama pazartesi test günüm bugün de negatifi görünce çok canım sıkılmıştı.Çok teşekkür ederimSizin belirtiniz var mıydı peki ?
Yaaaaa gerçekten miiiHiççç belirtim yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?