Bende 27 Ekim 3. Gün embriyosu transferi oldum cumartesi kan verme günüm inşallah güzel sonuçları alirizTransferim 11 Kasım Salı günü 3. Gün embriyosu umutluyum Allahtan var mı benim gibi?
İnşallah burdan yazın lütfen belirtileriniz var mıBende 27 Ekim 3. Gün embriyosu transferi oldum cumartesi kan verme günüm inşallah güzel sonuçları aliriz
Rahme çizik şans arttırıyor evet duydum embriyoglue da arttırıyor şansı. Ben embriyoglue ile transfer olacağım. Rahme çizik sormadım gerek duydu mu doktor bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla engel varsa rahim kalınlaşmaz ise yapılabiliyor diye okuduminşallah canım umutsuz olma nasipte varsa oluyor bol bol dua et. bir de ben transfere çok sıkışık girmedim onu söyleyeyim ilkinde aşırı sıkışıktım hatta dayanamayıp hemen tuvalete gitmiştim tutmamıştı zaten. birde keşke transfere girmeden histeroskopi ve rahme çizik atılsa bana ikinci de bu yapılmıştı. etkisi olduğunu düşünüyorum.
Sadece göğüs hassasiyetim var 1 hafta sadece regl ağrısı çektim son 2 gündür ağrım yok ama bi gerginlik var karnım da bilmiyorum inşallah benimledkr bebeğim yyaİnşallah burdan yazın lütfen belirtileriniz var mı
bizim hiçbir sorunumuz yoktu doktor sorun yokken neden tutmadı diye rahim içine bakmak istedim sırada çizikte attım dedi. hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemende tutarRahme çizik şans arttırıyor evet duydum embriyoglue da arttırıyor şansı. Ben embriyoglue ile transfer olacağım. Rahme çizik sormadım gerek duydu mu doktor bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla engel varsa rahim kalınlaşmaz ise yapılabiliyor diye okudum
İnşallah güzel haberlerinizi alırız merak ediyorum bendeSadece göğüs hassasiyetim var 1 hafta sadece regl ağrısı çektim son 2 gündür ağrım yok ama bi gerginlik var karnım da bilmiyorum inşallah benimledkr bebeğim yyainsallah haber veririm tabi allahin iznihle arada bel ağrım oluyor ama normal hayatımda gibiyim
Anladım gerisi tevekkül bizde elimizden geleni yapıyoruzbizim hiçbir sorunumuz yoktu doktor sorun yokken neden tutmadı diye rahim içine bakmak istedim sırada çizikte attım dedi. hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemende tutar
Merhaba test yaptırdınız?Bende 27 Ekim 3. Gün embriyosu transferi oldum cumartesi kan verme günüm inşallah güzel sonuçları aliriz
Evet bugün yaptım negatif malesefMerhaba test yaptırdınız?
Hayırlısı olsun hakkınızda aslında az çok belirti sanılan şeyler de varmış. KısmetEvet bugün yaptım negatif malesef
Merhabalar, benim de 3.gün embriyosu oldu, dondurmadan transfer edildi 2 tane. Biri iyi biri normal kalite denildi yanlış hatırlamıyorsam iyi denilen 6ya da 7 hücreliydi. Çok şükür bir tanesi tuttu, şimdi doğum için bekliyorum.Arkadaşlar çok emek veriyoruz tüp bebek maddi manevi ben ilk tüp bebek tedavimi oldum.50 gün rahim dinlendirmeden sonra 3. Gün 8 hücreli rahime yerleştirecekler . Yaş 40 . ilk denemem bebek kaybım yok gebeliğim olmadı geç evlendim rahmimde polip kist yok . Gerçekleri duymak istiyorum ve tavsiye. Umudum Tabiki Rabbimden sonsuz.
-3. Gün embriyo tutma şansı ne görüyorsunuz neyle ilintili?
- Rahim dinlendirmede ne yaptınız ve
- sonra rahimde tutunması için ne yaptınız?
Lütfen üzülmeyin inşallah gönlünüze göre rabbim nasip eder. Rahim çiziği yaptırmışmıydınız?Evet bugün yaptım negatif malesef
Yok yaptırmadım yaşım 28 1 sene içinde 5 kez denedim daha yapılacak ne kaldı bilmiyorum adetten sonra kontrole çağıracak ne dedin tutmadı gibisindenLütfen üzülmeyin inşallah gönlünüze göre rabbim nasip eder. Rahim çiziği yaptırmışmıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?