• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu test sonucu 8.gün beta 4,1

Raymafalitiko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
26
7
1
Merhabalar, transfer+5. Gün erken beta verdim sonuç 1,2 geldi farklı bi labaratuarda 48 saat sonra beta 4,1 geldi umut var mı sizce kafam çok karışık yaşayan var mı, lütfen cevapp

3.gün embriyosu için 8.gün çok erken daha 4 gün var nerdeyse normal tarihe. 10.gün tekrar verip artışı kontrol edin önemli olan düzenli olarak artması. İçinizi ferah tutun inşallah sizinledir minnoş 🙏🏻

3.gün embriyosu için 8.gün çok erken daha 4 gün var nerdeyse normal tarihe. 10.gün tekrar verip artışı kontrol edin önemli olan düzenli olarak artması. İçinizi ferah tutun inşallah sizinledir minnoş 🙏🏻
Çok tatlısınız, anlamsız bi değer dedi acil doktoru ama sonuç olarakta artmış biraz da olsun ümitleniyorum, yarın tekrar vericem, çok saolun cevap için, hiç yaşayan görmedim bu durumu 🙄

Çok tatlısınız, anlamsız bi değer dedi acil doktoru ama sonuç olarakta artmış biraz da olsun ümitleniyorum, yarın tekrar vericem, çok saolun cevap için, hiç yaşayan görmedim bu durumu 🙄
Bence sürekli kan verip strese girmeyin gününü bekleyin inşallah güzel haber alırsınız ❤️

Back
X