3.gun embriyosu transferi olup pozitif sonuc alanlar

Merhaba benimde 12. Gün betam yüksek çıktı iki embriyo konulmuştu iki gün sonrasını bekliyorum şimdi. Allah hayırlısını versin herkese. Hiç akıntı yaşamadım sadece adet ağrısı ve bel ağrısı yaşadım şuanda da bel ağrım var

Aynı gün transferimiz olmuş nasıl gidiyor herhangi bir belirti var mı . Beklemek çok Zor ya. Benim 3. Tüp bebek deneyimim
Oylemi insallah guzel haberler aliriz . Hayir hic belirtim yok ilk gunler kasik agrim oluyordu simdi oda gitti sanki hic islem yapilmamis gibi. Senin belirtin varmi? Ne zaman test ediceksin?

Oylemi insallah guzel haberler aliriz . Hayir hic belirtim yok ilk gunler kasik agrim oluyordu simdi oda gitti sanki hic islem yapilmamis gibi. Senin belirtin varmi? Ne zaman test ediceksin?
Bende senin gibiyim ama bugün kasık ağrılarım başladı ama ara ara oluyor halsizlik birde iştahım çok fazla açıldı. Ben 14 Şubat test günüm ama 12 snde yapmayı düşünüyorum birkaç gün daha beklemeliyiz diye düşünüyorum çünkü psikolojisi çok Zor biliyorsun canım. Az önce ovülasyon testi yaptım sana gönderdim bak silik çıktı Gebelik belli etmez ovülasyon testleri ama ben daha önce ikiz gebeliğim de yine böyle yapmıştım çıkmıştı inşallah yanılmayız yine senin ne zaman ?

Insallah hamiledirsin testlerin yanilacagini pek zannetmiyorum benim 12 subatta doktorumda randevum var kanimi alir yada kendisi muayene ederek gorur daha test yapmadim icimde tutmadi gibi bir his var benim

Insallah hamiledirsin testlerin yanilacagini pek zannetmiyorum benim 12 subatta doktorumda randevum var kanimi alir yada kendisi muayene ederek gorur daha test yapmadim icimde tutmadi gibi bir his var benim
Öyle düşünme ne olur inşallah pozitif çıkar sonucun Bu arada bende 12. Snde test için gideceğim ne kaldı ki şurada ya sabredelim. Bana haber ver mutlaka tamam mı ? Hangi şehirdesin

Öyle düşünme ne olur inşallah pozitif çıkar sonucun Bu arada bende 12. Snde test için gideceğim ne kaldı ki şurada ya sabredelim. Bana haber ver mutlaka tamam mı ? Hangi şehirdesin
Kesinlikle verecegim. Ben yurt disinda yaptiriyorum canim. Az kaldi zaten belirtim olmadigi icinde pek heyecanim yok bazen unutuyorum

Bugün test yaptık 7. Gün erken ama eşim merak etti negatif çıktı tabi moraller çok bozuk şuan bütün gün ağladım durdum evde erken biliyorum ama motivasyonum düştü umarım vardır bebeğim

Bugün test yaptık 7. Gün erken ama eşim merak etti negatif çıktı tabi moraller çok bozuk şuan bütün gün ağladım durdum evde erken biliyorum ama motivasyonum düştü umarım vardır bebeğim
Mrb canim tam ben yaziyordum sana sen yazdin. Cok erken degilmi test yapmak icin? Daha cok erken test icin. Kac embriyo koymustu doktor? Belirtilerin yokmu ? Bende negatif diye hic umitlenmiyorum

Ben 8.gün yapmıştım.Negatifti.Gününde umutsuzca gitmiştim sonra kan testine.Pozitifi görünce çok şaşırmıştık.

Hayirli olsun bebegin saglikla kucagina al. Peki belirtilerin nelerdi? Bugun transferimin 7.gunu hic belirtim yok sadece ani harekette kasigimda kasilma oluyor onuda bebege baglamiyorum.
Sıfır belirti.Hatta koymayı unutmuşlar demiştimBelirti hiç aramayın.

Mrb canim tam ben yaziyordum sana sen yazdin. Cok erken degilmi test yapmak icin? Daha cok erken test icin. Kac embriyo koymustu doktor? Belirtilerin yokmu ? Bende negatif diye hic umitlenmiyorum
Yaaa ne güzel beni düşünmen çok duygulandırdı inan bütün gün kötüydüm şimdi bile iyi değilim aslında alışkın olmam lazım 3. Kez yaşıyorum değil mi ama öyle olmuyor işte insan yıpranıyor ama içimden bir ses bekle diyor daha zamanın var ve ben bekleyeceğim o güne kadar da iğnelerime ilaçlarıma devam edeceğim benim dondurulmuş çift embriyo canım

Reactions: A63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…