- Konu Sahibi Kimyagerhanim1818
-
Aaa cok guzel insallah pozitifi gorursun canimMrb :) 2 tane 3. Gün embriyosu, bhcg yüksek çıktı ilk kan testinde, tsh da brz yükselmişti onun için de ilaç başladılar... 4gün sonrasına çğrd ama bn 2 gün snr aile hekimine gidip test yaptırmayı düşüyorum...
İnşallah sağlıkla ilerler ve kucağıma da alırım, isteyen bekleyen herkese nasip olur inşallahAaa cok guzel insallah pozitifi gorursun canim
Amin insallah canim.İnşallah sağlıkla ilerler ve kucağıma da alırım, isteyen bekleyen herkese nasip olur inşallah
Aynı gün transferimiz olmuş nasıl gidiyor herhangi bir belirti var mı . Beklemek çok Zor ya. Benim 3. Tüp bebek deneyimimMerhaba bende 2 subatta 3.embriyosu transferi aldim. 2 tane transfer edildi. Senin sonucun ne oldu?
Oylemi insallah guzel haberler aliriz . Hayir hic belirtim yok ilk gunler kasik agrim oluyordu simdi oda gitti sanki hic islem yapilmamis gibi. Senin belirtin varmi? Ne zaman test ediceksin?Aynı gün transferimiz olmuş nasıl gidiyor herhangi bir belirti var mı . Beklemek çok Zor ya. Benim 3. Tüp bebek deneyimim
Bende senin gibiyim ama bugün kasık ağrılarım başladı ama ara ara oluyor halsizlik birde iştahım çok fazla açıldı. Ben 14 Şubat test günüm ama 12 snde yapmayı düşünüyorum birkaç gün daha beklemeliyiz diye düşünüyorum çünkü psikolojisi çok Zor biliyorsun canım. Az önce ovülasyon testi yaptım sana gönderdim bak silik çıktıOylemi insallah guzel haberler aliriz . Hayir hic belirtim yok ilk gunler kasik agrim oluyordu simdi oda gitti sanki hic islem yapilmamis gibi. Senin belirtin varmi? Ne zaman test ediceksin?
Insallah hamiledirsinBende senin gibiyim ama bugün kasık ağrılarım başladı ama ara ara oluyor halsizlik birde iştahım çok fazla açıldı. Ben 14 Şubat test günüm ama 12 snde yapmayı düşünüyorum birkaç gün daha beklemeliyiz diye düşünüyorum çünkü psikolojisi çok Zor biliyorsun canım. Az önce ovülasyon testi yaptım sana gönderdim bak silik çıktıGebelik belli etmez ovülasyon testleri ama ben daha önce ikiz gebeliğim de yine böyle yapmıştım çıkmıştı inşallah yanılmayız yine senin ne zaman ?Eki Görüntüle 2778707
Öyle düşünme ne olur inşallah pozitif çıkar sonucunInsallah hamiledirsintestlerin yanilacagini pek zannetmiyorum benim 12 subatta doktorumda randevum var kanimi alir yada kendisi muayene ederek gorur daha test yapmadim icimde tutmadi gibi bir his var benim
Kesinlikle verecegim. Ben yurt disinda yaptiriyorum canim. Az kaldi zaten belirtim olmadigi icinde pek heyecanim yok bazen unutuyorumÖyle düşünme ne olur inşallah pozitif çıkar sonucunBu arada bende 12. Snde test için gideceğim ne kaldı ki şurada ya sabredelim. Bana haber ver mutlaka tamam mı ? Hangi şehirdesin
Keseyi ne zmn gördünz canımPozitif canim bgn keseyi de gorduk ama kalp atisini bekliyoruz insallah onu da duyarim da saglikli bir gebelik diyebilirim bir an once
Beta 2500 ken gitmistim doktora ama kese cok kucuktu tabi 5 . Haftaya denk geliyordu sanirimKeseyi ne zmn gördünz canım
Bugün test yaptık 7. Gün erken ama eşim merak etti negatif çıktı tabi moraller çok bozuk şuan bütün gün ağladım durdum evdeOylemi insallah guzel haberler aliriz . Hayir hic belirtim yok ilk gunler kasik agrim oluyordu simdi oda gitti sanki hic islem yapilmamis gibi. Senin belirtin varmi? Ne zaman test ediceksin?
Mrb canim tam ben yaziyordum sana sen yazdin. Cok erken degilmi test yapmak icin? Daha cok erken test icin. Kac embriyo koymustu doktor? Belirtilerin yokmu ? Bende negatif diye hic umitlenmiyorumBugün test yaptık 7. Gün erken ama eşim merak etti negatif çıktı tabi moraller çok bozuk şuan bütün gün ağladım durdum evdeerken biliyorum ama motivasyonum düştü umarım vardır bebeğim
Ben 8.gün yapmıştım.Negatifti.Gününde umutsuzca gitmiştim sonra kan testine.Pozitifi görünce çok şaşırmıştık.Bugün test yaptık 7. Gün erken ama eşim merak etti negatif çıktı tabi moraller çok bozuk şuan bütün gün ağladım durdum evdeerken biliyorum ama motivasyonum düştü umarım vardır bebeğim
Hayirli olsun bebegin saglikla kucagina al. Peki belirtilerin nelerdi? Bugun transferimin 7.gunu hic belirtim yok sadece ani harekette kasigimda kasilma oluyor onuda bebege baglamiyorum.Ben varım.İki tane transfer edilmişti.Biri tuttu.İlk seferde.
Sıfır belirti.Hatta koymayı unutmuşlar demiştimHayirli olsun bebegin saglikla kucagina al. Peki belirtilerin nelerdi? Bugun transferimin 7.gunu hic belirtim yok sadece ani harekette kasigimda kasilma oluyor onuda bebege baglamiyorum.
Suan bende oyleyimSıfır belirti.Hatta koymayı unutmuşlar demiştimBelirti hiç aramayın.
Yaaa ne güzel beni düşünmen çok duygulandırdı inanMrb canim tam ben yaziyordum sana sen yazdin. Cok erken degilmi test yapmak icin? Daha cok erken test icin. Kac embriyo koymustu doktor? Belirtilerin yokmu ? Bende negatif diye hic umitlenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?