3.gun embriyosu transferi olup pozitif sonuc alanlar

Suan bende oyleyim az once mutfakta tezgaha cikip dolaplari sildim. Hic transfer olmamisim gibi test yapmak bile gelmiyor icimden
Bence çok fazla yormayın kendinizi.Tam tutunmaya çalıştığı dönem.Bakın ben hiç belirti yaşamadım.Bi de test negatif çıkınca iyice umutsuzdum.Ama yine de dikkat ettim bir küçük umut diye.Son güne kadar olmuş gibi davranın tavsiyem

Bozma moralini canim. Benim ilk tup bebek denemem ama 3 defa asilama yaptirdim oradan aliskinim negatif gormeye simdide acikcasi pek umidim yok. O yuzden kendimi en kotusune hazirladim.

Dune kadar oyleydim insallah tutar banada surpriz olur. Yoruldum artik

Suan bende oyleyim az once mutfakta tezgaha cikip dolaplari sildim. Hic transfer olmamisim gibi test yapmak bile gelmiyor icimden
Bende
Kızlar tüp bebek yapma sebepleriniz nelerdi benimdi sebepsiz olmuyor yaşım 30 sanırım oraya doğru gideceğim ben de nasıl bir süreç yardımcı olursanız sevinirim
Canım benim inşallah gerek kalmaz. Zorlu bir süreç maddi manevi kendini hazırlamalısınız. İnşallah sizde hayallerinize kavuşursunuz canım

Hic bozma moralini daha cok erken belli olmaz. Ilk doktor bana 4 tane yumurtan var demisti sonra 2 si iyi 2si kotu dedi toplandiginda 3 tane yumurta aldilar 2si cok iyi dedi. Oysa ben yumurta toplanmayacak yada son gunu hic birisi olmayacak cagirmazlar diye dusunuyordum.sasirdim 2 tane iyi kalite dediklerinde.

Benimde yumurta rezervim az cnm bende 3 embriyo oluştu biri kalitesi düşüktü 2 si çok iyiydi

Suan ki tup bebek ama bundan once 3 basarisiz asilamam oldu.
Aşılamaların negatif olması sizi düşürmesin lütfen.Benim de öncesinde aşılmam vardı.Açıkçası aşılama da bana normal ilişki gibi geliyor.Tamamen şans.Yani olur ya şimdi negatif alırsanız sakın yılmayın,tüp bebek çok başka.Kendinizi hiç düşürmeyin.

Yilma konusunda yilmayacagim devam edecegim ama yipratiyor ve yoruyor o konuda zorlaniyorum. 3 defa deneme hakkim var 3unude deneyecegim bakalim sonuc ne olacak . Benimkisi taze embriyoydu ve toplamda 4 tane toplandi hic dondurulmadi yani sil bastan baslayacagim bir dahaki sefere

Benim de öyleydi.7 tane toplanmıştı.2 si transfer oldu.Diğerlerim dondurulamadı.Dedim olmazsa sil baştan.Biraz ara verip yapacaktık.Allah büyük.İnşallah çok güzel mükafatını alırsınız

şimdi mesajlarınızı okudumda inşAllah güzel sonuç alırsınız mutfak dolabı sildim falan demişsiniz lütfen bu tarz işleri yapmayın şuanda kendinizi yatağa hapsetmeyin ama böyle ağır işlerde yapmayın kendinize dikkat edin bende bu ay 3. deneme için başlıcam tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…