- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Kimyagerhanim1818
-
Bence çok fazla yormayın kendinizi.Tam tutunmaya çalıştığı dönem.Bakın ben hiç belirti yaşamadım.Bi de test negatif çıkınca iyice umutsuzdum.Ama yine de dikkat ettim bir küçük umut diye.Son güne kadar olmuş gibi davranın tavsiyemSuan bende oyleyimaz once mutfakta tezgaha cikip dolaplari sildim. Hic transfer olmamisim gibi test yapmak bile gelmiyor icimden
Bozma moralini canim. Benim ilk tup bebek denemem ama 3 defa asilama yaptirdim oradan aliskinim negatif gormeye simdide acikcasi pek umidim yok. O yuzden kendimi en kotusune hazirladim.Yaaa ne güzel beni düşünmen çok duygulandırdı inanbütün gün kötüydüm şimdi bile iyi değilim aslında alışkın olmam lazım 3. Kez yaşıyorum değil mi ama öyle olmuyor işte insan yıpranıyor ama içimden bir ses bekle diyor daha zamanın var ve ben bekleyeceğim o güne kadar da iğnelerime ilaçlarıma devam edeceğim benim dondurulmuş çift embriyo canım
Dune kadar oyleydimBence çok fazla yormayın kendinizi.Tam tutunmaya çalıştığı dönem.Bakın ben hiç belirti yaşamadım.Bi de test negatif çıkınca iyice umutsuzdum.Ama yine de dikkat ettim bir küçük umut diye.Son güne kadar olmuş gibi davranın tavsiyem
BendeSuan bende oyleyimaz once mutfakta tezgaha cikip dolaplari sildim. Hic transfer olmamisim gibi test yapmak bile gelmiyor icimden
Canım benim inşallah gerek kalmaz. Zorlu bir süreç maddi manevi kendini hazırlamalısınız. İnşallah sizde hayallerinize kavuşursunuz canımKızlar tüp bebek yapma sebepleriniz nelerdi benimdi sebepsiz olmuyor yaşım 30 sanırım oraya doğru gideceğim ben de nasıl bir süreç yardımcı olursanız sevinirim
Bekleyelim cnmBozma moralini canim. Benim ilk tup bebek denemem ama 3 defa asilama yaptirdim oradan aliskinim negatif gormeye simdide acikcasi pek umidim yok. O yuzden kendimi en kotusune hazirladim.
Manevi olarak şimdi de kötüyüm canım inan. Sen de ümitsiz olma allah büyük elbette olur inşBende
Canım benim inşallah gerek kalmaz. Zorlu bir süreç maddi manevi kendini hazırlamalısınız. İnşallah sizde hayallerinize kavuşursunuz canım
Çok teşekkür ederim canım. Neden tüp bebek deniyorsunuz. ?Manevi olarak şimdi de kötüyüm canım inan. Sen de ümitsiz olma allah büyük elbette olur inş
Hic bozma moralini daha cok erken belli olmaz. Ilk doktor bana 4 tane yumurtan var demisti sonra 2 si iyi 2si kotu dedi toplandiginda 3 tane yumurta aldilar 2si cok iyi dedi. Oysa ben yumurta toplanmayacak yada son gunu hic birisi olmayacak cagirmazlar diye dusunuyordum.sasirdim 2 tane iyi kalite dediklerinde.Bekleyelim cnm
Daha denemedim canım hiçbir sebebi yok inan 1 düşük de var ama sonra olmadı 1.5 yıl olduÇok teşekkür ederim canım. Neden tüp bebek deniyorsunuz. ?
Benimde yumurta rezervim az cnm bende 3 embriyo oluştu biri kalitesi düşüktü 2 si çok iyiydiHic bozma moralini daha cok erken belli olmaz. Ilk doktor bana 4 tane yumurtan var demisti sonra 2 si iyi 2si kotu dedi toplandiginda 3 tane yumurta aldilar 2si cok iyi dedi. Oysa ben yumurta toplanmayacak yada son gunu hic birisi olmayacak cagirmazlar diye dusunuyordum.sasirdim 2 tane iyi kalite dediklerinde.
Doktor en dusukle basladigimiz icin az yumurtan olustu dedi bana. Ama umit herkes icin var. Bizim icindeBenimde yumurta rezervim az cnm bende 3 embriyo oluştu biri kalitesi düşüktü 2 si çok iyiydi
İyi düşünmeye çalışın lütfen,çok zor bir süreç biliyorum.Ama vakti zamanı gelince inanın gelecek sağlıkla hep böyle düşünün.Dune kadar oyleydiminsallah tutar banada surpriz olur. Yoruldum artik
Dusunmeye calisiyorum ama nafile.3 defa negatif asilamam oldu bunda da ne birsey hissediyorum nede belirtim var.İyi düşünmeye çalışın lütfen,çok zor bir süreç biliyorum.Ama vakti zamanı gelince inanın gelecek sağlıkla hep böyle düşünün.
Bu tüp bebek değil mi?Yoksa aşılama mı?Dusunmeye calisiyorum ama nafile.3 defa negatif asilamam oldu bunda da ne birsey hissediyorum nede belirtim var.
Suan ki tup bebek ama bundan once 3 basarisiz asilamam oldu.Bu tüp bebek değil mi?Yoksa aşılama mı?
Aşılamaların negatif olması sizi düşürmesin lütfen.Benim de öncesinde aşılmam vardı.Açıkçası aşılama da bana normal ilişki gibi geliyor.Tamamen şans.Yani olur ya şimdi negatif alırsanız sakın yılmayın,tüp bebek çok başka.Kendinizi hiç düşürmeyin.Suan ki tup bebek ama bundan once 3 basarisiz asilamam oldu.
Yilma konusunda yilmayacagim devam edecegim ama yipratiyor ve yoruyor o konuda zorlaniyorum. 3 defa deneme hakkim var 3unude deneyecegim bakalim sonuc ne olacakAşılamaların negatif olması sizi düşürmesin lütfen.Benim de öncesinde aşılmam vardı.Açıkçası aşılama da bana normal ilişki gibi geliyor.Tamamen şans.Yani olur ya şimdi negatif alırsanız sakın yılmayın,tüp bebek çok başka.Kendinizi hiç düşürmeyin.
Benim de öyleydi.7 tane toplanmıştı.2 si transfer oldu.Diğerlerim dondurulamadı.Dedim olmazsa sil baştan.Biraz ara verip yapacaktık.Allah büyük.İnşallah çok güzel mükafatını alırsınızYilma konusunda yilmayacagim devam edecegim ama yipratiyor ve yoruyor o konuda zorlaniyorum. 3 defa deneme hakkim var 3unude deneyecegim bakalim sonuc ne olacak. Benimkisi taze embriyoydu ve toplamda 4 tane toplandi hic dondurulmadi yani sil bastan baslayacagim bir dahaki sefere
şimdi mesajlarınızı okudumda inşAllah güzel sonuç alırsınız mutfak dolabı sildim falan demişsiniz lütfen bu tarz işleri yapmayın şuanda kendinizi yatağa hapsetmeyin ama böyle ağır işlerde yapmayın kendinize dikkat edin bende bu ay 3. deneme için başlıcam tedaviye.Yilma konusunda yilmayacagim devam edecegim ama yipratiyor ve yoruyor o konuda zorlaniyorum. 3 defa deneme hakkim var 3unude deneyecegim bakalim sonuc ne olacak. Benimkisi taze embriyoydu ve toplamda 4 tane toplandi hic dondurulmadi yani sil bastan baslayacagim bir dahaki sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?