3.gun embriyosu transferi olup pozitif sonuc alanlar

Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin ama hic bir sey hissetmiyorum bazen unutuyorum insallah bu defa olur ve bu zorlu yolu tamamlamis olursunuz

Maşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur. Benim yarın transferim 3.gun embriyosu yatış pozisyonu nasıl olmalı hastanede evde falan

Bende de toplam 11 yumurta toplandı ertesi gün aradılar 6 tane çok güzel gelişen embriyo var dediler 4 tanesi de biraz geriden gelebiliyor dedi. Sonra bugün aradılar dün ki 6 tane yumurta kalitesiz çıkmış o dört tanesi iyi durumda dedi 3.gun yani yarın transferim yapılacak. Korkuyorum onlarda kalitesiz çıkar diye

Tup bebek konusunda cok cahildim yasadikca ogreniyorum insallah yarina kaliteli cikar. Eger oyle olursa 2 tane transfer ettir sansini yukselt. Insallah korktugun gibi olmaz bizi haberdar et lutfen duacin olacagim

Reactions: A63
Tup bebek konusunda cok cahildim yasadikca ogreniyorum insallah yarina kaliteli cikar. Eger oyle olursa 2 tane transfer ettir sansini yukselt. Insallah korktugun gibi olmaz bizi haberdar et lutfen duacin olacagim
Allah razı olsun canım 37 kiloyum büyük ihtimal zayıf olduğundan dolayı tek embriyo verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…