Kuzum bir şey diyeceğim elinde test var mı fazladan . Tekrar yapsana birazdan.Dünkü ve bugünkü . Ben senin baya başını ağrıtıyorum
Yarın sabahtan yapmayayım mı 1 tane varKuzum bir şey diyeceğim elinde test var mı fazladan . Tekrar yapsana birazdan.
1 tane varsa sabah yap canım. Şimdi yapma mademYarın sabahtan yapmayayım mı 1 tane var
Koyudan siliğe göre sıraladım üzerindeki sayılar gibiKuzum bir şey diyeceğim elinde test var mı fazladan . Tekrar yapsana birazdan.
1 tane varsa sabah yap canım. Şimdi yapma madem
Kuzum silinmesi gerekiyor artık iğne filan kalmaz. Ama tutunmaya çalışıyor bebeğin gibi geldi. Yarın kan verip hemen ilaçlarına devam et sen. sonuca göre tabi.Koyudan siliğe göre sıraladım üzerindeki sayılar gibi
9/8/13/1011/12 Eylül diye gidiyor
Kuzum elimde progestan kabadan yapılan fitil iki tane vitamin bir de coaspirin kaldı sonuca göre doktorla görüşürüm belki pazartesi pozitif olurda eğerKuzum silinmesi gerekiyor artık iğne filan kalmaz. Ama tutunmaya çalışıyor bebeğin gibi geldi. Yarın kan verip hemen ilaçlarına devam et sen. sonuca göre tabi.
Evet canım pozitif olduğunda zaten ilaçlarını kullanman gerekir. Ya içimden geçen tutunmaya çalışıyor gibi geliyorKuzum elimde progestan kabadan yapılan fitil iki tane vitamin bir de coaspirin kaldı sonuca göre doktorla görüşürüm belki pazartesi pozitif olurda eğer
Negatif olursa zaten konuşmaya gerek yok
Rabbim ona güç versin sağlık versin inşAalah tutunur Rabbim nasip eder Rabbim hayırlı olanı sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallahEvet canım pozitif olduğunda zaten ilaçlarını kullanman gerekir. Ya içimden geçen tutunmaya çalışıyor gibi geliyor
Ay Amin canım . Rabbım onlara güç kuvvet versin . Sağlıkla kucağımıza alalımRabbim ona güç versin sağlık versin inşAalah tutunur Rabbim nasip eder Rabbim hayırlı olanı sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah
Sonucun ne olduEvet dimi en azından çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiğini görmüş oldum diye rahatlatıyorum kendimiçok teşekkür ederim umarım pozitifi görürüz içimi rahatlattınız
Bugünkü silikti canım düne göre birazdan kab vereceğimAy Amin canım . Rabbım onlara güç kuvvet versin . Sağlıkla kucağımıza alalım
Ciddi misin kuzum. Ne diyeceğimi bilemedim. Üzüldüm ama ilk tedavi mi. Kaç yaşındasın. Hemen üzülmeyelim lütfenBugünkü silikti canım düne göre birazdan kab vereceğim
6.6 ya düşmüşCiddi misin kuzum. Ne diyeceğimi bilemedim. Üzüldüm ama ilk tedavi mi. Kaç yaşındasın. Hemen üzülmeyelim lütfen
Kaç yaşındasın canım. Tekrar deneyeceksin sanırım. Yumurta kalitesi için hafif yürüyüşler yap bide dediğin iğneyi söyle doktora. Bence tutmaya çalıştı buda kötü değil. Diğerinde daha sağlam tutunacak inşallah.6.6 ya düşmüş
27 yaşındayım ilk tüp bebek tedavimdi bakalım doktorla hafta içi görüşeceğimKaç yaşındasın canım. Tekrar deneyeceksin sanırım. Yumurta kalitesi için hafif yürüyüşler yap bide dediğin iğneyi söyle doktora. Bence tutmaya çalıştı buda kötü değil. Diğerinde daha sağlam tutunacak inşallah.
Yaşın çok genç canım benden küçüksün. Rabbım tekrar tekrar denetmeden sağlıkla nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar almayı kucağımıza27 yaşındayım ilk tüp bebek tedavimdi bakalım doktorla hafta içi görüşeceğim
Amin inşAllah sağolasınYaşın çok genç canım benden küçüksün. Rabbım tekrar tekrar denetmeden sağlıkla nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar almayı kucağımıza
Malesef negatifCnm sonucun ne oldu
Hayırlısı olsunMalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?