176 10. Gün için çok erken canım. 5. Gün embriyosu değil ki .3. Gün embriyosuKeşke aradaki nokta olmasaydı şuan 176 yı görebilseydim
Öğleden sonra doktorla görüşeyim görüşme içeriğini yazayım176 10. Gün için çok erken canım. 5. Gün embriyosu değil ki .3. Gün embriyosu
Tamam canım. 11. Gün 12. Gün 24 çıkanlar var burada okuduğum hiç moralini bozmaÖğleden sonra doktorla görüşeyim görüşme içeriğini yazayım
Pazar günü tekrar tahlil yaptır ya düşüşe geçer ya da yükselişe dediTamam canım. 11. Gün 12. Gün 24 çıkanlar var burada okuduğum hiç moralini bozma
Arada bir değer mıymış yani . Tam ne dediPazar günü tekrar tahlil yaptır ya düşüşe geçer ya da yükselişe dedi
100 lerde bi değer beklerken beklentimizi karşılamadı ama bazı gecelerimiz bu şekilde olup sonradan yükselen de oluyo bazısı ise 0 A doğru imiş gösteriyor .pazar günü tekrar tahlil yapın dedi ama her tedavi aynı olmaz belki bi sonraki tedavide daha kaliteli embriyo oluşur gibi şeyler söylediArada bir değer mıymış yani . Tam ne dedi
İyi de 100 olmaz ki 10. Gün çünkü bizm 3. Gün embriyosu konuldu. 100 e yaklaşması mi gerekiyormuş yani100 lerde bi değer beklerken beklentimizi karşılamadı ama bazı gecelerimiz bu şekilde olup sonradan yükselen de oluyo bazısı ise 0 A doğru imiş gösteriyor .pazar günü tekrar tahlil yapın dedi ama her tedavi aynı olmaz belki bi sonraki tedavide daha kaliteli embriyo oluşur gibi şeyler söyledi
Aynen canım yüze yakın değil dediİyi de 100 olmaz ki 10. Gün çünkü bizm 3. Gün embriyosu konuldu. 100 e yaklaşması mi gerekiyormuş yani
İyi de 100 olmaz ki 10. Gün çünkü bizm 3. Gün embriyosu konuldu. 100 e yaklaşması mi gerekiyormuş yani
50 üstü olsa daha pozitif konuşacaktı benceİyi de 100 olmaz ki 10. Gün çünkü bizm 3. Gün embriyosu konuldu. 100 e yaklaşması mi gerekiyormuş yani
Sabah tekrar idrar testi yap canım koyulaşma olacak mı. Gerçekten ben çok pozitif düşündüm inşallah güzel bir şekilde ilerler.Aynen canım yüze yakın değil dedi
Canın Mehmet hoca gelmiş ben onun hastası olduğum için onunla görüştürdüler . Ilaçlarımım çoğu bitti dedim progestan fitile devam et dediSabah tekrar idrar testi yap canım koyulaşma olacak mı. Gerçekten ben çok pozitif düşündüm inşallah güzel bir şekilde ilerler.
Evet canım tekrar aldırmak şimdilik istememş. Ama tamamen de bırak dememiş. Pazar gün ki değere bakarak diyecek büyük ihtimalleCanın Mehmet hoca gelmiş ben onun hastası olduğum için onunla görüştürdüler . Ilaçlarımım çoğu bitti dedim progestan fitile devam et dedi
Enox bitti bugün yapmadım progestan dex yarına yok. Şuan kalan progestan kalçadan olan , fitil , vitaminler ve coaspirin. Hatta bugün kaçdan progestan günümdü doktor gerek yok fitil yeterli dedi pazar çalışıyorum fitil zor olabilir benim için dedim o güne kabadan yaptırırsınız sonuca göre dedi . Anladığım kadarıyla sonuç negatifse ilaçlar ile çok oyalamak istemiyor
Dünkü ve bugünkü testimEvet canım tekrar aldırmak şimdilik istememş. Ama tamamen de bırak dememiş. Pazar gün ki değere bakarak diyecek büyük ihtimalle
Dün yaptığın testin hemen çektiğin fotoğrafı var mı kuzum. Dün bu kadar koyu mu çıkmıştı yaptığındaDünkü ve bugünkü testim
Evet canım tekrar aldırmak şimdilik istememş. Ama tamamen de bırak dememiş. Pazar gün ki değere bakarak diyecek büyük
Yaptıktan 10 dk sonra böyleydi canım hep silik oluyor gün içinde çizgi netleşiyor. Bugünkü testi gün içinde tekrar fotoğrafını çekerim ikisi benzer şekilde çıktıDün yaptığın testin hemen çektiğin fotoğrafı var mı kuzum. Dün bu kadar koyu mu çıkmıştı yaptığında
8/9/10/11/12/13 sırayla. Az önce çektim bu fotoğrafıDün yaptığın testin hemen çektiğin fotoğrafı var mı kuzum. Dün bu kadar koyu mu çıkmıştı yaptığında
Sanki son test koyulaşmş mı bana mı öyle geliyor8/9/10/11/12/13 sırayla. Az önce çektim bu fotoğrafı
Eşimde öyle dedi dünkü kurumuş haline kıyasla bugünkü pembe iken daha belirgin gibi dedi ben de görmek istediğimizi görmeyelim boşver dedimSanki son test koyulaşmş mı bana mı öyle geliyor
Hiç duymadım canım . Ama inşallah olumlu olur bu tedavi. Ama sen doktora söyle dinler diye düşünüyorum. Sonuçta ilaçları sen alıyorsun. ayrıca dün ki kurumuş haline göre bugün ki yeni yaptığın daha koyu geldi.Eşimde öyle dedi dünkü kurumuş haline kıyasla bugünkü pembe iken daha belirgin gibi dedi ben de görmek istediğimizi görmeyelim boşver dedim
Nasipse yarın tekrar yapacağım bakalım bi de betaya baktıracağım.
Sahi sana bi şey soracağım inşAllah Pozitifle sonuçlanır Rabbim nasip eder ama olmazsa bu tedavi negatif olursa eğer doktor a Gonalf e ek pergoveris ilacı da kullanmak istiyorum desem Mehmet hoca beni dikkate alır mı ki pergoveris kaliteli yumurta yı destekliyormuş hiç duydun mu
Nasipse Yarın gene fotoğraf atayımHiç duymadım canım . Ama inşallah olumlu olur bu tedavi. Ama sen doktora söyle dinler diye düşünüyorum. Sonuçta ilaçları sen alıyorsun. ayrıca dün ki kurumuş haline göre bugün ki yeni yaptığın daha koyu geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?