Keşke dün yaptığın testi de hemen çekmiş olsaydın karşılaştırma yapardıkNasipse Yarın gene fotoğraf atayım
6/6.05 gibi yapmıştım bu fotoğrafı dün 6.21 de çekmişimKeşke dün yaptığın testi de hemen çekmiş olsaydın karşılaştırma yapardık
Bugün ki daha koyu canım bariz6/6.05 gibi yapmıştım bu fotoğrafı dün 6.21 de çekmişim
Yarınki kan sonucunda belli olur canım sağlıklı bi gebelik için en az %60 artması gerekiyormuş o da %60 katı= 28.2 ~ %80 katı =31.7 ~ %100 katı= 35.2 civarlarında ya da daha çok çıkması gerekiyormuşBugün ki daha koyu canım bariz
Evet canım yüzde 60 diyorlar. ama bazı yerlerde yüzde 53 de duydum. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Haber veririmYarınki kan sonucunda belli olur canım sağlıklı bi gebelik için en az %60 artması gerekiyormuş o da %60 katı= 28.2 ~ %80 katı =31.7 ~ %100 katı= 35.2 civarlarında ya da daha çok çıkması gerekiyormuş
Haber verirsin canımEvet canım yüzde 60 diyorlar. ama bazı yerlerde yüzde 53 de duydum. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Haber veririm
Sana sana bi şey söylemeyi unuttum. Bugün adet olacakmışım gibi bi hisle uyandım bazı ilaçlar bitti ya ondan oldu herhaldeHaber verirsin canım
Adet olacakmışım gibi bi his var hani hissedersin ya adetim bugün yarın olacak herhalde diye işte tam da öyle bi şeyHaber verirsin canım
Açıkçası gebelik belirtisi ile adet belirtileri aynı farklı değil. Kasık ağrısı bende çok hissettim ama ayrım yapılmıyor pekAdet olacakmışım gibi bi his var hani hissedersin ya adetim bugün yarın olacak herhalde diye işte tam da öyle bi şey
Kizlar benim bugün 9 gün idrar testi yaptim malesef negati
Ne zmann transfer oldun benimde sekiz gün negatifCnm sonucun ne oldu
Merhaba testiniz olumlu cıktı mı sekiz gün negatif idrar daHerkese merhaba
3. Gün embriyosu ile 8 hücreli taze transfer oldum. Bugün transfer gününü saymazsak transferin 6. Günü. Productor early erken gebelik testini yaptım ve negatif çıktı. Bu süreçte öğrenen oldu mu yoksa çok erken mi yapmışım? İlk tüp bebek deneyimim yardımcı olursanız çok sevinirimm
Açıkçası gebelik belirtisi ile adet belirtileri aynı farklı değil. Kasık ağrısı bende çok hissettim ama ayrım yapılmıyor pek
Dünkü ve bugünkü . Ben senin baya başını ağrıtıyorumAçıkçası gebelik belirtisi ile adet belirtileri aynı farklı değil. Kasık ağrısı bende çok hissettim ama ayrım yapılmıyor pek
Kan tahlili yaptırınMerhaba testiniz olumlu cıktı mı sekiz gün negatif idrar da
Açıkçası gebelik belirtisi ile adet belirtileri aynı farklı değil. Kasık ağrısı bende çok hissettim ama ayrım yapılmıyor pek
Merhaba sonuçlandı mı süreciniz. Ben de 3. gün embriyosu taze transfer oldum.Herkese merhaba
3. Gün embriyosu ile 8 hücreli taze transfer oldum. Bugün transfer gününü saymazsak transferin 6. Günü. Productor early erken gebelik testini yaptım ve negatif çıktı. Bu süreçte öğrenen oldu mu yoksa çok erken mi yapmışım? İlk tüp bebek deneyimim yardımcı olursanız çok sevinirimm
Bende bugün idrar yaptım ama negatifCanım merhaba, ben de 1 eylülde 3. Gün embriyosu 8 hücreli taze transfer oldum, bugün 2. Günüm. Ama bu ilk transferim değil bir kez daha olmuştum nisan ayında o da negatifti. 5. Gün embriyolarında 5. Günde falan idrar testinde pozitifi gören arkadaşlar biliyorum en erken. Ama bizim 3. Gün olduğu için en erken 7 veya 8. Günde testte çıkar diye düşünüyorum. Bence erken yapmışsın en azından 2 gün daha tekrarla merak ediyorsan, bu arada sen de çatlatma iğnesi vurulmuşsundur taze transfer diyosun, ben çatlatma iğnesinin etkisi geçmeden yalancı pozitif çıkacak diye test yapmayı bile kafadan çıkarmaya çalışıyorum. Demek ki sende negatifse iğnenin etkisi geçmiş demektir, bundan sonra göreceğin pozitif gebelik demektir inşallah
Sekizinci günüm negatif cıktı test günüme var daha ama dört günBen de 3. Gün emriyosu transfer oldugumda 6. Gün idrar testi yaptı bembeyaz çıktı silik çizgi gölge hiçbir şey arka arkaya 2 tane yaptım. Hatta moral bozukluğundan sigara yaktım. Sonra 12. Gün kan testimde 87 çıktı. Umudunuzu kaybetmeyin inşallah bebeginiz sizinledir
Yaptınız mı testEvet dimi en azından çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiğini görmüş oldum diye rahatlatıyorum kendimiçok teşekkür ederim umarım pozitifi görürüz içimi rahatlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?