3. Gün embriyosu tutunanlar yazarsa sevinirim. ♥️

denizss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
346
91
18
38
Sonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum

Sonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Merhaba benim de 5 tane 3.gün embriyom donduruldu ben beklemedeyim.yazmak istedim çünkü bende cok merak ediyorum 3.gün embriyosu tutan var mı şansımız nedir çok merak ediyorum.sizin transferiniz yapılı o zaman

Merhaba benim de 5 tane 3.gün embriyom donduruldu ben beklemedeyim.yazmak istedim çünkü bende cok merak ediyorum 3.gün embriyosu tutan var mı şansımız nedir çok merak ediyorum.sizin transferiniz yapılı o zaman
Hayırlısı olsun inşallah sizin şansınız daha yüksek bence sağlıkla cozunurler insalah zamanı geldiğinde bende o kadar üzüldüm ki herşey Allahtan tabi ki dua ediyorum ama umutsuzluk var

5. Gün transfer eden arkadaşlarım hamile kaldı 3. Gün duymadım hiç o yüzden konu actim

Benim beşinci gün arkadaşımın taze 3. Gün tek embriyosu transfer edildi onunkide tuttu oğlu var

@siyah_palto kardeşimiz var 3. Gün embriyola ikiz hamile kaldı doğurdu yorumumu görürse yazacaktır bende burada okumuştum (etiket yapmayı bilmiyorum)

1 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün embriyosu 12 Eylül'de verildi, 9. Gün kan testinde 7.63 çıktı sonuç 11. Günde 21.5 çıktı, doktor dedi geç yerlesme olabiliyormuş, 3. Gün ve 5. Gün arasındaki tek fark yerleşme süresiymiş. Beşinci gün embriyosu 3 günde yerleşiyorsa üçüncu Gün embriyosu 6 günde yerleşir dedi o yüzden günlere takilmayin

Benim bugün 5. Günüm hala yerleşmemiş olabilir mi acaba hiç duymamıştım daha önce

İŞte nereye baksak herkes 5.gün embriyosu iyi diyo tutma ihtimali daha yüksek diyo ki sanirım bilimsel olarakta öyle.o yüzden insan ister istemez tedirgin oluyo ama umut her zaman var.Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun zor gercekten

Ya aslında şundan dolayı, 3. gün embriyosu tutunma zamanına kadar rahimde kalabilecek mi diye düşünüyorsun. Çünkü 5. gün embriyosu rahme tutunmaya hazır bir şekilde yerleştiriliyor. O yüzden de endişe etmemek elde değil

Aminya evet o yüzden canım sıkıldı llqh razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…