- 26 Mayıs 2022
- 911
- 370
- 53
Yerleşmiştir canım ilk 2 gün içinde yani 48 saatde yerleşme oluyor şimdi hcg hormonu salgılıyordur tutmuşsa 5. Gün embriyosu tutunmuştur 3. Gün ise yeni tutunmaya başlıyordur canımBenim bugün 5. Günüm hala yerleşmemiş olabilir mi acaba hiç duymamıştım daha önce
Hatta onun doktoru özellikle 5. Güne beklemeye gerek görmemişti rahimde daha iyi gelişiyor diyerek her doktorun görüşü farklı rabbim emeklerinizi boşa çevirmesinÇok sevindim :) maşallah ya Umut oldu
Yerleşmemiş olabilir, 10. Güne kadar hareketlerine dikkat et, 10. 12. Ve 14 gün 48 saat arayla testini ver. Tercihen akşamları acilden veriyorum ben sürekli, değerlerin ikişer kat artması gerekiyormusBenim bugün 5. Günüm hala yerleşmemiş olabilir mi acaba hiç duymamıştım daha önce
Çünkü 3 günden 5 güne giderken çoğu insanda %40 %50 embriyo yok oluyor 10 embriyosu olanın elinde 5 6 kalınca sayı anormal olmuyor fazla fazla yetiyor ama bizim gibi 1 2 olanlarda riske atamıyorlar ya kalacak ya gidecek en azından labaratuvar kaynaklı bir zedelenmeye müsade etmemek için 3. Gün donduruyorlar oysaki 5e gidecek bir 3. Gün ile arasında hiç fark olmuyor daha fazla 5 tutma sebebi bu yani biz tam bilemiyoruz 5e gelecek kadar sağlıklıysa zaten tutma oranı 5 ile aynı 5 e kadar gelişini duracak embriyoysa zaten tutmayacakİŞte nereye baksak herkes 5.gün embriyosu iyi diyo tutma ihtimali daha yüksek diyo ki sanirım bilimsel olarakta öyle.o yüzden insan ister istemez tedirgin oluyo ama umut her zaman var.Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun zor gercekten
Ayy Ne zaman test yapsak yaYerleşmiştir canım ilk 2 gün içinde yani 48 saatde yerleşme oluyor şimdi hcg hormonu salgılıyordur tutmuşsa 5. Gün embriyosu tutunmuştur 3. Gün ise yeni tutunmaya başlıyordur canım
Vallahi ben günümde Salı günü yani kan vereceğim bu sefer bekleyeceğimAyy Ne zaman test yapsak ya
Ayy Ne zaman test yapsak ya
Merhaba benim 3 yumurtadan 2si dollendi 1i 3.gün taze transfer oldu öbürü 5.günde dondurulacakti olmadi tek embriyom oldu yani. 9.gün pozitifi aldim haftaya kese kontrolum var cok sukurSonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Çok şükür ya çok sevindim kendine olmuş kadar sevindim masallah 41 kereMerhaba benim 3 yumurtadan 2si dollendi 1i 3.gün taze transfer oldu öbürü 5.günde dondurulacakti olmadi tek embriyom oldu yani. 9.gün pozitifi aldim haftaya kese kontrolum var cok sukurbenim de tek kurşun mantigiyla moralim cok bozulmustu ama bir tane olsun bizim olsun dedim hep cok sukur sonuna kadar gitsin insallah
Aynen öyle ister istemez stres yapıyoruz ama elimizden geldigince yapmamak lazım bakalim artik hayırlısı olsunYa aslında şundan dolayı, 3. gün embriyosu tutunma zamanına kadar rahimde kalabilecek mi diye düşünüyorsun. Çünkü 5. gün embriyosu rahme tutunmaya hazır bir şekilde yerleştiriliyor. O yüzden de endişe etmemek elde değil
Napalım bizim nasibimizde böyleymiş bol bol dua edicez güçlü durmamız lazımAminya evet o yüzden canım sıkıldı llqh razı olsun
Yani tutcaksa 3.gün de olsa 5.günde olsa tutar dimi çok fazla ince düşünmemek lazım akışına bırakmak gerekiyo olucak olan oluyo zaten biz sadece dua edip beklicezÇünkü 3 günden 5 güne giderken çoğu insanda %40 %50 embriyo yok oluyor 10 embriyosu olanın elinde 5 6 kalınca sayı anormal olmuyor fazla fazla yetiyor ama bizim gibi 1 2 olanlarda riske atamıyorlar ya kalacak ya gidecek en azından labaratuvar kaynaklı bir zedelenmeye müsade etmemek için 3. Gün donduruyorlar oysaki 5e gidecek bir 3. Gün ile arasında hiç fark olmuyor daha fazla 5 tutma sebebi bu yani biz tam bilemiyoruz 5e gelecek kadar sağlıklıysa zaten tutma oranı 5 ile aynı 5 e kadar gelişini duracak embriyoysa zaten tutmayacak
Ben hic idrar yapmadim direkt kan verdim. Yapay zeka 20-40 arasi cikar dedi 83 ile ogrendim. Yani 5ten yukari olsun varligini bileyim yeter dedim cok sukur boyle cikti. 9 12 15 17de kan verdim katlanarak cikti cok sukur simdi haftaya persembe kese randevusu aldimÇok şükür ya çok sevindim kendine olmuş kadar sevindim masallah 41 kerebugün 6. Günüm 9 gün idrar testimi yaptınız bende yapsam :)
Allah razı olsun ya iki defa aşılama oldum çok üzüldüm olmayınca inşallah uyar inşallahYani tutcaksa 3.gün de olsa 5.günde olsa tutar dimi çok fazla ince düşünmemek lazım akışına bırakmak gerekiyo olucak olan oluyo zaten biz sadece dua edip beklicez
Maşallah nazar değmesinBen hic idrar yapmadim direkt kan verdim. Yapay zeka 20-40 arasi cikar dedi 83 ile ogrendim. Yani 5ten yukari olsun varligini bileyim yeter dedim cok sukur boyle cikti. 9 12 15 17de kan verdim katlanarak cikti cok sukur simdi haftaya persembe kese randevusu aldim
Insallah saglikla sizinle olsun bebeginizMaşallah nazar değmesinçok güzel benim bugün transfer edilen günle beraber altı gün oldu inşallah bana da gorunur bana da dua edin
Allah razi olsunInsallah saglikla sizinle olsun bebeginiztransfer haric 9. Gundu benim
Çok haklısınız Allah razi olsun moral olduÇünkü 3 günden 5 güne giderken çoğu insanda %40 %50 embriyo yok oluyor 10 embriyosu olanın elinde 5 6 kalınca sayı anormal olmuyor fazla fazla yetiyor ama bizim gibi 1 2 olanlarda riske atamıyorlar ya kalacak ya gidecek en azından labaratuvar kaynaklı bir zedelenmeye müsade etmemek için 3. Gün donduruyorlar oysaki 5e gidecek bir 3. Gün ile arasında hiç fark olmuyor daha fazla 5 tutma sebebi bu yani biz tam bilemiyoruz 5e gelecek kadar sağlıklıysa zaten tutma oranı 5 ile aynı 5 e kadar gelişini duracak embriyoysa zaten tutmayacak
Amiiin inşallah ya bana da dua edinYerleşmiştir canım ilk 2 gün içinde yani 48 saatde yerleşme oluyor şimdi hcg hormonu salgılıyordur tutmuşsa 5. Gün embriyosu tutunmuştur 3. Gün ise yeni tutunmaya başlıyordur canım
Amin insallah ya çok üzülmüştüm ne güzel şeyler duyuyorum çok şükürHatta onun doktoru özellikle 5. Güne beklemeye gerek görmemişti rahimde daha iyi gelişiyor diyerek her doktorun görüşü farklı rabbim emeklerinizi boşa çevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?