3. Gün embriyosu tutunanlar yazarsa sevinirim. ♥️

Benim bugün 5. Günüm hala yerleşmemiş olabilir mi acaba hiç duymamıştım daha önce
Yerleşmiştir canım ilk 2 gün içinde yani 48 saatde yerleşme oluyor şimdi hcg hormonu salgılıyordur tutmuşsa 5. Gün embriyosu tutunmuştur 3. Gün ise yeni tutunmaya başlıyordur canım

Benim bugün 5. Günüm hala yerleşmemiş olabilir mi acaba hiç duymamıştım daha önce
Yerleşmemiş olabilir, 10. Güne kadar hareketlerine dikkat et, 10. 12. Ve 14 gün 48 saat arayla testini ver. Tercihen akşamları acilden veriyorum ben sürekli, değerlerin ikişer kat artması gerekiyormus

Çünkü 3 günden 5 güne giderken çoğu insanda %40 %50 embriyo yok oluyor 10 embriyosu olanın elinde 5 6 kalınca sayı anormal olmuyor fazla fazla yetiyor ama bizim gibi 1 2 olanlarda riske atamıyorlar ya kalacak ya gidecek en azından labaratuvar kaynaklı bir zedelenmeye müsade etmemek için 3. Gün donduruyorlar oysaki 5e gidecek bir 3. Gün ile arasında hiç fark olmuyor daha fazla 5 tutma sebebi bu yani biz tam bilemiyoruz 5e gelecek kadar sağlıklıysa zaten tutma oranı 5 ile aynı 5 e kadar gelişini duracak embriyoysa zaten tutmayacak

Ayy Ne zaman test yapsak ya

5. Gün transfer olup transferden sonra 5. Günün akşamı zaten şuan imkansız çıkmaz diyerek test yapıp aşırı silik bir çizgi görmüştüm ve hemen kan vermeye gitmiştim bu kadar erken yapmanızı tavsiye etmem öncelikle

Sonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Merhaba benim 3 yumurtadan 2si dollendi 1i 3.gün taze transfer oldu öbürü 5.günde dondurulacakti olmadi tek embriyom oldu yani. 9.gün pozitifi aldim haftaya kese kontrolum var cok sukur benim de tek kurşun mantigiyla moralim cok bozulmustu ama bir tane olsun bizim olsun dedim hep cok sukur sonuna kadar gitsin insallah

Çok şükür ya çok sevindim kendine olmuş kadar sevindim masallah 41 kere bugün 6. Günüm 9 gün idrar testimi yaptınız bende yapsam :)

Aynen öyle ister istemez stres yapıyoruz ama elimizden geldigince yapmamak lazım bakalim artik hayırlısı olsun

Yani tutcaksa 3.gün de olsa 5.günde olsa tutar dimi çok fazla ince düşünmemek lazım akışına bırakmak gerekiyo olucak olan oluyo zaten biz sadece dua edip beklicez

Çok şükür ya çok sevindim kendine olmuş kadar sevindim masallah 41 kere bugün 6. Günüm 9 gün idrar testimi yaptınız bende yapsam :)
Ben hic idrar yapmadim direkt kan verdim. Yapay zeka 20-40 arasi cikar dedi 83 ile ogrendim. Yani 5ten yukari olsun varligini bileyim yeter dedim cok sukur boyle cikti. 9 12 15 17de kan verdim katlanarak cikti cok sukur simdi haftaya persembe kese randevusu aldim

Yani tutcaksa 3.gün de olsa 5.günde olsa tutar dimi çok fazla ince düşünmemek lazım akışına bırakmak gerekiyo olucak olan oluyo zaten biz sadece dua edip beklicez
Allah razı olsun ya iki defa aşılama oldum çok üzüldüm olmayınca inşallah uyar inşallah

Maşallah nazar değmesin çok güzel benim bugün transfer edilen günle beraber altı gün oldu inşallah bana da gorunur bana da dua edin

Çok haklısınız Allah razi olsun moral oldu yazan ellerinize saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…