- 27 Eylül 2018
- 5.604
- 11.323
- 248
Kaçıncı gününüzdü yukarida yazdıysanız unuttum sanırım kusura bakmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gününüzdü yukarida yazdıysanız unuttum sanırım kusura bakmayın
5.gün embriyosu... sonuc hala çıkmadı bekliyorum heycanlaKaçıncı gününüzdü yukarida yazdıysanız unuttum sanırım kusura bakmayın
Transfer ne zaman oldunuz demek istemiştim umarım çıkar ama erken kan verdiyseniz üzülmek yok5.gün embriyosu... sonuc hala çıkmadı bekliyorum heycanla
5ten düşük çıkarsada üzülmeyim mi cidden..Transfer ne zaman oldunuz demek istemiştim umarım çıkar ama erken kan verdiyseniz üzülmek yok
Verdinzmi kanOf malesef yaptırdım
Progestan seviyey bakılıyor tutunmasını güçlendirmek için düşük çıkarsa iğne veriliyorProgestan neden bakılıyo
Bence üzülmeyin inanın bana bende transferden sonra 5. Gün kan verdim 20 çıkmıştı galiba tam hatırlamıyorum çok düşüktü yani çıkmayadabilirdi. 3 gün sonra inşallah kanda belli olur bence5ten düşük çıkarsada üzülmeyim mi cidden..
20 eylül 13.00da transfer oldum 4ab kalitesindeydi tek embriyo![]()
Transfer ne zaman oldunuz demek istemiştim umarım çıkar ama erken kan verdiyseniz üzülmek yok
Aaa benim doktorum hiç öyle bişey demedi. 2.transfermi? Kan verdim sonuc bekliyorumProgestan seviyey bakılıyor tutunmasını güçlendirmek için düşük çıkarsa iğne veriliyor
Benimde hiç böyle bir konuşmam geçmemişti zamanındaAaa benim doktorum hiç öyle bişey demedi. 2.transfermi? Kan verdim sonuc bekliyorum
Evet benim 2. Transferim olsun ya inşallah sizinki tutunmuşturAaa benim doktorum hiç öyle bişey demedi. 2.transfermi? Kan verdim sonuc bekliyorum
İnşallah yaEvet benim 2. Transferim olsun ya inşallah sizinki tutunmuştur
Ben şuan 7 çıksa biraz rahatlıycamBence üzülmeyin inanın bana bende transferden sonra 5. Gün kan verdim 20 çıkmıştı galiba tam hatırlamıyorum çok düşüktü yani çıkmayadabilirdi. 3 gün sonra inşallah kanda belli olur bence
Ben stres olmuştum ya yükselmezse diye.Ben şuan 7 çıksa biraz rahatlıycamyada stres mi olurum daha bilmiyorum
Tüp bebek süreci çok zor. Ki bu benim ilk tüp bebek deneyimim. 4.5. Kez yapanlar varBen
Ben stres olmuştum ya yükselmezse diye.![]()
Evet çok zor yakinen şahit olduğum akrabalarım ve arkadaşlarım oldu ilkte tuttu benim ama aşırı stres oluyor insan süreç zaten zor Allah herkese kolaylık versin benimde embriyom 4ab di bu arada. 1 tane 5. Gün 1 tane de 6. Gün embriyom vardıTüp bebek süreci çok zor. Ki bu benim ilk tüp bebek deneyimim. 4.5. Kez yapanlar varAllah yardım etsin
Ay benziyor :) sonuç ne olucak yaaaa çok merak ediyorum bir çıkmadı gitti. Ben o kadar olumsuz hikaye duyunca embriyomu dondurdum. 4 tane daha var 4ba oda nasip olmazsa tekrar onlarla şansımızı deneyecegizEvet çok zor yakinen şahit olduğum akrabalarım ve arkadaşlarım oldu ilkte tuttu benim ama aşırı stres oluyor insan süreç zaten zor Allah herkese kolaylık versin benimde embriyom 4ab di bu arada. 1 tane 5. Gün 1 tane de 6. Gün embriyom vardı
Ay benziyor :) sonuç ne olucak yaaaa çok merak ediyorum bir çıkmadı gitti. Ben o kadar olumsuz hikaye duyunca embriyomu dondurdum. 4 tane daha var 4ba oda nasip olmazsa tekrar onlarla şansımızı deneyecegiz
Sizdeki heyecanı görünce bende pazar değilde cmetesi yapacağım idrar testiniAy benziyor :) sonuç ne olucak yaaaa çok merak ediyorum bir çıkmadı gitti. Ben o kadar olumsuz hikaye duyunca embriyomu dondurdum. 4 tane daha var 4ba oda nasip olmazsa tekrar onlarla şansımızı deneyecegiz
Donmuş embriyonun olması harika. Benim 6 kez denemiş bir yakınım vardı asla embriyo elde edemiyorlardı sonuncu denemede 1 tane elde ettiler ve tuttu seneler sürdü ama kavuştu çok şükür ya tutmazsa diye mahvoluyordu çünkü ilk kez embriyo oluşmuştu bırak yedeği.. inşallah seninde ilkte tutunurAy benziyor :) sonuç ne olucak yaaaa çok merak ediyorum bir çıkmadı gitti. Ben o kadar olumsuz hikaye duyunca embriyomu dondurdum. 4 tane daha var 4ba oda nasip olmazsa tekrar onlarla şansımızı deneyecegiz
Ah inşallah kuşumDonmuş embriyonun olması harika. Benim 6 kez denemiş bir yakınım vardı asla embriyo elde edemiyorlardı sonuncu denemede 1 tane elde ettiler ve tuttu seneler sürdü ama kavuştu çok şükür ya tutmazsa diye mahvoluyordu çünkü ilk kez embriyo oluşmuştu bırak yedeği.. inşallah seninde ilkte tutunur![]()