- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
İnşallah canım isteyen dileyen bakabilcek güzel ailelere hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim kalbimizi ferah tutalım tutunmuştur bizimlelerdir bebislerAy işlh canım bana hiç boyle birşey görmedik daha önce dedikleri için çok korktum işlh tüm kalbimle diyorum senin de tutunmuştur canım bizim gibi evlat hasreti çeken herkese rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım hepinize desteğiniz için sen de sağlıcakla alırsın işlh yavrunu kucagına baya moral oldu bana benim bide tamamen doğal ilaçlarla tranfere hazırlanacak rahim denildi tranfer oncesi ne kullanılıyor sizler de de dopal mı tranfer yapıldıBEnim de öyle canım 29 yumurta toplandı 17döllendi 12si 3.güne gitti 6sı döndürüldü kalan 6 5e gitmedi hiç.çok şükür tuttu. Daha bi kez test verdim yarın 2.yi vercem inşallah sonuç güzel gelirDoktorum bana anne rahmiyle en iyi labarotuvar bile boy ölçüşemez hiç kafana takma 3.günler gayet iyi demişti. En kısa sürede isteyen emek harcayan herkese nasip olsun inşallah
İşlh canım bana da dua ederseniz çok sevinirim daha regl benım gelmedi bi kaç gün gecikti gelse hemen başlayacagız tranfer hazırlıgına ohss olmulmuştum ertelendi birazİnşallah canım isteyen dileyen bakabilcek güzel ailelere hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim kalbimizi ferah tutalım tutunmuştur bizimlelerdir bebisler
Ederim tabi herkese ediyorum canım inşallah çabucak transferin olur bebisine kavusursunİşlh canım bana da dua ederseniz çok sevinirim daha regl benım gelmedi bi kaç gün gecikti gelse hemen başlayacagız tranfer hazırlıgına ohss olmulmuştum ertelendi biraz
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalımÇok teşekkür ederim canım hepinize desteğiniz için sen de sağlıcakla alırsın işlh yavrunu kucagına baya moral oldu bana benim bide tamamen doğal ilaçlarla tranfere hazırlanacak rahim denildi tranfer oncesi ne kullanılıyor sizler de de dopal mı tranfer yapıldı
3. gun tek embryo transferi 7. gunde silik cizgi yakalamistim ama maalesef 7. haftada dusukle sonuclandi. Tekrar ben de 14unde transfer oldum (5. gun single) test icin beklemedeyim.Herkese merhaba henüz bir önce ki transferinin üstünden 2 ay geçti ve ben yine buradayım. Bir önce ki transferde kimyasal gebelik yaşadım ve öğrendiğim gün covid olduğumu da öğrendim ne yıkım anlatamam ... Neyse ben 2 gün önce tekrar transfer yaptırdım canlarım 2 adet 3. Gün Embriyosu. Daha önce hiç çift transfer ve 3. Gün transferi yaptırmadım. Ama ben yine 12. Günü beklemeden test yaptırırımKalan 10 günü burada sizlerle sohbet ederek geçirmek istiyorum vee soruyoruum siz kaçıncı günde sonuç aldınız ? Biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz?
Umarım aynı şeyi tekrar yaşamazsınız. Kaçıncı gününüz belirti falan var mı3. gun tek embryo transferi 7. gunde silik cizgi yakalamistim ama maalesef 7. haftada dusukle sonuclandi. Tekrar ben de 14unde transfer oldum (5. gun single) test icin beklemedeyim.
Güzel haberlerinizi alırız inşallah test yaparsanız bize de yazın lütfen olur mu3. gun tek embryo transferi 7. gunde silik cizgi yakalamistim ama maalesef 7. haftada dusukle sonuclandi. Tekrar ben de 14unde transfer oldum (5. gun single) test icin beklemedeyim.
ben ilkinde de pek belirti yasamamistim simdi de yasamiyorum cok hafif gelip giden bir kasik agrisi disinda.Umarım aynı şeyi tekrar yaşamazsınız. Kaçıncı gününüz belirti falan var mı
Ya benim de ufak kasık ağrıları dışında biseyim yoktuben ilkinde de pek belirti yasamamistim simdi de yasamiyorum cok hafif gelip giden bir kasik agrisi disinda.
bu sabah test yaptim 8. gun yine negatif. artik bundan sonra napicam hic bilmiyorum pzt zaten test gunum ama pazar da tekrarlayacagim negatif cikarsa yine pzt hic gitmeyi dusunmuyorum kan vermeye.Ya benim de ufak kasık ağrıları dışında biseyim yoktu
Anladım canım teşekkürler cvp içinİnşallah canım hepimiz sağlıkla alalımDonmuş transfer yapıldı vitamin ve hormon kullandım. Bilmiyorum etkisi var mu ama etkisi olduğunu düşünüyorum intralipid serum kullandık bi de
Amin canım işlh hepimizin yuzu gülerEderim tabi herkese ediyorum canım inşallah çabucak transferin olur bebisine kavusursun
BENim kanda pozitif çıktı Salı günü dün idrar testi yaptım aşırı silik bi ikinci çizgi. BEnce idrara çok geç geçiyor lütfen testini yaptırbu sabah test yaptim 8. gun yine negatif. artik bundan sonra napicam hic bilmiyorum pzt zaten test gunum ama pazar da tekrarlayacagim negatif cikarsa yine pzt hic gitmeyi dusunmuyorum kan vermeye.
%60 ve üstü normal diye biliyorum ben canımKizlar benim beta hcg degeri iki akti seklinde degil ama %60 oraninda artiyor sizce bu normal mi ? Bilgisi olan var mi acaba ?
Benimkilerin orani sence %60 gelir mi cnm?%60 ve üstü normal diye biliyorum ben canım
Tam %60 canım. İlk değerin 127 %60 artışla 2. Değerin 203. %60 artışla 3.değerin 324 olmalıBenimkilerin orani sence %60 gelir mi cnm?
Valla.icimi rahatlattin canim ya cok saolTam %60 canım. İlk değerin 127 %60 artışla 2. Değerin 203. %60 artışla 3.değerin 324 olmalı
SEN de sağol canım inşallah sağlıkla alırız kucağımızaValla.icimi rahatlattin canim ya cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?