3. Gün Embriyosu

İnşallah canım isteyen dileyen bakabilcek güzel ailelere hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim kalbimizi ferah tutalım tutunmuştur bizimlelerdir bebisler

Çok teşekkür ederim canım hepinize desteğiniz için sen de sağlıcakla alırsın işlh yavrunu kucagına baya moral oldu bana benim bide tamamen doğal ilaçlarla tranfere hazırlanacak rahim denildi tranfer oncesi ne kullanılıyor sizler de de dopal mı tranfer yapıldı

İnşallah canım isteyen dileyen bakabilcek güzel ailelere hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim kalbimizi ferah tutalım tutunmuştur bizimlelerdir bebisler
İşlh canım bana da dua ederseniz çok sevinirim daha regl benım gelmedi bi kaç gün gecikti gelse hemen başlayacagız tranfer hazırlıgına ohss olmulmuştum ertelendi biraz

İşlh canım bana da dua ederseniz çok sevinirim daha regl benım gelmedi bi kaç gün gecikti gelse hemen başlayacagız tranfer hazırlıgına ohss olmulmuştum ertelendi biraz
Ederim tabi herkese ediyorum canım inşallah çabucak transferin olur bebisine kavusursun

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım Donmuş transfer yapıldı vitamin ve hormon kullandım. Bilmiyorum etkisi var mu ama etkisi olduğunu düşünüyorum intralipid serum kullandık bi de

3. gun tek embryo transferi 7. gunde silik cizgi yakalamistim ama maalesef 7. haftada dusukle sonuclandi. Tekrar ben de 14unde transfer oldum (5. gun single) test icin beklemedeyim.

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım Donmuş transfer yapıldı vitamin ve hormon kullandım. Bilmiyorum etkisi var mu ama etkisi olduğunu düşünüyorum intralipid serum kullandık bi de
Anladım canım teşekkürler cvp için

bu sabah test yaptim 8. gun yine negatif. artik bundan sonra napicam hic bilmiyorum pzt zaten test gunum ama pazar da tekrarlayacagim negatif cikarsa yine pzt hic gitmeyi dusunmuyorum kan vermeye.
BENim kanda pozitif çıktı Salı günü dün idrar testi yaptım aşırı silik bi ikinci çizgi. BEnce idrara çok geç geçiyor lütfen testini yaptırİnşallah bebişko şeninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…