- 27 Ocak 2020
- 251
- 62
- 18
Senin nasil.gidiyor artislar iyi.mi.cnm?SEN de sağol canım inşallah sağlıkla alırız kucağımızaBende çok endişeliyim
Artış iyi kuzum da ben kendimi rahatlatamıyorum. Sürekli olumsuz şeyleri araştırıyorum. Dış gebelik nedir neden ortaya çıkar. Düşük neden olur falanSenin nasil.gidiyor artislar iyi.mi.cnm?
Ayyy onlardan bende korkutorum ya kotu birsry okursa falan die dusunmekten kafayi yicem nerdeyse Allahim kese sinra da kalp atislarini duymayi nasip.etsn . Tabi sonrasinda da saglikla kucagimiza almayiArtış iyi kuzum da ben kendimi rahatlatamıyorum. Sürekli olumsuz şeyleri araştırıyorum. Dış gebelik nedir neden ortaya çıkar. Düşük neden olur falanhiç normal değilim yani sanki inanamıyorum hala
Çok amin inşallahAyyy onlardan bende korkutorum ya kotu birsry okursa falan die dusunmekten kafayi yicem nerdeyse Allahim kese sinra da kalp atislarini duymayi nasip.etsn . Tabi sonrasinda da saglikla kucagimiza almayi
Neden tutmasin cnm icini ferah tut sen . Benimde 3.embriyosu smdilik degerler pozitif ama iki gnde br artisi takip ediliyor. İdrar testi yapablrsn aslnda cikar artik ben 8.gun yaptm silik cikmstiTransferleri tutan varmı acaba ya benim 3.gun 2 embriyom transfer edildi pazartesi kan vercem tutmadı mi acaba diye düşünüyorum hiç bı his belirtim yok
Korkuyorum yapmaya ya hep negatif gördüğümden kan vermek daha umutlu geliyo bı nebzeNeden tutmasin cnm icini ferah tut sen . Benimde 3.embriyosu smdilik degerler pozitif ama iki gnde br artisi takip ediliyor. İdrar testi yapablrsn aslnda cikar artik ben 8.gun yaptm silik cikmsti
Canım benimde 14 ocakta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi transferin 9 günü idrar testi negatif çıktı yıkıldım resmen test gününede az kaldıTransferleri tutan varmı acaba ya benim 3.gun 2 embriyom transfer edildi pazartesi kan vercem tutmadı mi acaba diye düşünüyorum hiç bı his belirtim yok
O da dogru tabi ya ben burdan biraz gaza geldim yaptmKorkuyorum yapmaya ya hep negatif gördüğümden kan vermek daha umutlu geliyo bı nebze
İnşallah ilerler canım sagliklicaO da dogru tabi ya ben burdan biraz gaza geldim yaptmneyseki pozitif cikti ama simdi de saglikli deger ilerlick mi korkusu var
İnşallah ilerler canım sagliklicaO da dogru tabi ya ben burdan biraz gaza geldim yaptmneyseki pozitif cikti ama simdi de saglikli deger ilerlick mi korkusu var
O korku yüzünden yapmıyorum ben kan verip uzulceksem de evimde üzüleyim testte çıkmayıp annemlerin evinde üzülmek istemiyorum hiçCanım benimde 14 ocakta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi transferin 9 günü idrar testi negatif çıktı yıkıldım resmen test gününede az kaldı
Evde test yaptın mı hiç senO korku yüzünden yapmıyorum ben kan verip uzulceksem de evimde üzüleyim testte çıkmayıp annemlerin evinde üzülmek istemiyorum hiç
Yok hiç yapmadım dahaEvde test yaptın mı hiç sen
Bugün kaçıncı günün cidden sabırlıymışsınYok hiç yapmadım dahane kadar sabırlıyım demi
10.gunum canım pazartesi kan vercemBugün kaçıncı günün cidden sabırlıymışsın
Çok sevindim canım sağlıcakla kucagına alırsın işlhBENim kanda pozitif çıktı Salı günü dün idrar testi yaptım aşırı silik bi ikinci çizgi. BEnce idrara çok geç geçiyor lütfen testini yaptırİnşallah bebişko şeninledir
Bence normal çünkü net iki katı demiyorlar en az %60 artış diyorlarKizlar benim beta hcg degeri iki akti seklinde degil ama %60 oraninda artiyor sizce bu normal mi ? Bilgisi olan var mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?