3. Gün Embriyosu

Artış iyi kuzum da ben kendimi rahatlatamıyorum. Sürekli olumsuz şeyleri araştırıyorum. Dış gebelik nedir neden ortaya çıkar. Düşük neden olur falanhiç normal değilim yani sanki inanamıyorum hala
Ayyy onlardan bende korkutorum ya kotu birsry okursa falan die dusunmekten kafayi yicem nerdeyse Allahim kese sinra da kalp atislarini duymayi nasip.etsn . Tabi sonrasinda da saglikla kucagimiza almayi

Transferleri tutan varmı acaba ya benim 3.gun 2 embriyom transfer edildi pazartesi kan vercem tutmadı mi acaba diye düşünüyorum hiç bı his belirtim yok

Transferleri tutan varmı acaba ya benim 3.gun 2 embriyom transfer edildi pazartesi kan vercem tutmadı mi acaba diye düşünüyorum hiç bı his belirtim yok
Neden tutmasin cnm icini ferah tut sen . Benimde 3.embriyosu smdilik degerler pozitif ama iki gnde br artisi takip ediliyor. İdrar testi yapablrsn aslnda cikar artik ben 8.gun yaptm silik cikmsti

Neden tutmasin cnm icini ferah tut sen . Benimde 3.embriyosu smdilik degerler pozitif ama iki gnde br artisi takip ediliyor. İdrar testi yapablrsn aslnda cikar artik ben 8.gun yaptm silik cikmsti
Korkuyorum yapmaya ya hep negatif gördüğümden kan vermek daha umutlu geliyo bı nebze

Canım benimde 14 ocakta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi transferin 9 günü idrar testi negatif çıktı yıkıldım resmen test gününede az kaldı

Canım benimde 14 ocakta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi transferin 9 günü idrar testi negatif çıktı yıkıldım resmen test gününede az kaldı
O korku yüzünden yapmıyorum ben kan verip uzulceksem de evimde üzüleyim testte çıkmayıp annemlerin evinde üzülmek istemiyorum hiç

Kizlar bişey sorucam muayenede rahim kalinligi 10 demişti doktorum güzel demişti dediği gibi iyi midir sizlerce pozitifte sizlerin kaçtı

BENim kanda pozitif çıktı Salı günü dün idrar testi yaptım aşırı silik bi ikinci çizgi. BEnce idrara çok geç geçiyor lütfen testini yaptırİnşallah bebişko şeninledir
Çok sevindim canım sağlıcakla kucagına alırsın işlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…