- 27 Ocak 2020
- 251
- 62
- 18
Bende de olmusti agri korkma zaten doktor olur agrilar dedi banaMerhaba arkadaşlar öncelikle Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin. Transfer günümü saymazsam 5. Günüm. Dün gece aşırı bi regl ağrısı gibi ağrı yaşadım uykumdan uyandırdı aşağı iniyor yada baskı yapıyor şeklindeböyle bir durum yaşayan var mı . Düne kadar hiçbir şeyim yoktu şimdi gene o baskı hissi var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkür ederim aşağı doğru baskı şeklinde olunca korkuttu gerçektenBende de olmusti agri korkma zaten doktor olur agrilar dedi bana
sagol canim zaten sali doktorla randevum var o zamana da olmazsam ilac falan istiycem artik. Ben yurtdisindayim ilaclari Turkiyeden getiriyoruz dolar kurundan dolayi daha uygun geliyor fiyati ama tup bebek cok zorlu surec Allah hepimize maddi manevi dayanma gucu versin.Evet canım bolca negatifim var çoğunda tahlilin ertesi günü adet oluyordum ama bi kaç kere 1 haftayı bulmuştu muhtemelen 1 hafta içinde olmuş olursun rabbimden hep hayırlısını istiyoruz daha başka denemelere inş durmak yok tabi şu ilaçlarlar keşke biraz daha uygun olsada daha rahat deneyebilsek
Benim bugün tahlil günümdü malesef canım negatif oldu benim Rabbim sizin hayırlı haberlerinzi nasip etsinEla3503 bugün güzel haberlerüni bekliyoruz yanlış hatırlamıyorsam bugün keseyi görmeye gidicektin güzel haberlerle gel buraya inş birde bugün tahlil günü olan vardı sanki ondanda güzel haber gelir inşbizlerede umut olur bu son günler geçmiyor pazartesi az kaldı ama geçmiyor resmen
Hadi yaaBenim bugün tahlil günümdü malesef canım negatif oldu benim Rabbim sizin hayırlı haberlerinzi nasip etsin
Canım bende öyle birley olmadı ama normal olması doktorum olabilir endişelenme demiştiKızlar bende bugun 3.gün embriyo transferi oldum.. Kasıkta batmalar var normal mi acaba..
Nasıl istediğin gibi 2 embriyor transferi yaptılarmı canımKızlar bende bugun 3.gün embriyo transferi oldum.. Kasıkta batmalar var normal mi acaba..
İnş canım ya..belimde agrımaya başladı hayırlısı artıkCanım bende öyle birley olmadı ama normal olması doktorum olabilir endişelenme demişti
Yok canm ya 1 tane transfer ettiler 8 hücreliymiş iyiymiş öyle dediler..Nasıl istediğin gibi 2 embriyor transferi yaptılarmı canım
Canjm naptin gordunuz mu bugun keseyi ? Hadi bize guzel haberler ver2 haftada bir 2 doz aldım henüz ama devam etcez sanırım cuma doktora sorcam
Gördük canım damla çikolatamıCanjm naptin gordunuz mu bugun keseyi ? Hadi bize guzel haberler ver
Kac milimmis kese peki yolk kesesini falan da gordunuz mu canim?Gördük canım damla çikolatamı2hafta sonra kalp atışı inşallah İsteyen herkese çokça dua ediyorum inşallah herkese nasip olur İnşallah sağlıkla gelir
6mm dedi canım. Yolk ne bilmiyorum doktor da bişey demedi burda gördüm onuKac milimmis kese peki yolk kesesini falan da gordunuz mu canim?
Bebegin organlari onun icinde gelisiyorms sanirim canim bende burda gordm ilk internetten bakmistim6mm dedi canım. Yolk ne bilmiyorum doktor da bişey demedi burda gördüm onu
Bu kadar erken değildir belki 5+ dasın dedi doktor. Karnım ağrıyor ara ara normal dedi ona daBebegin organlari onun icinde gelisiyorms sanirim canim bende burda gordm ilk internetten bakmistim
Aaaa benim de aynısı olmuştu inşallah tutunma belirtisidirMerhaba arkadaşlar öncelikle Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin. Transfer günümü saymazsam 5. Günüm. Dün gece aşırı bi regl ağrısı gibi ağrı yaşadım uykumdan uyandırdı aşağı iniyor yada baskı yapıyor şeklindeböyle bir durum yaşayan var mı . Düne kadar hiçbir şeyim yoktu şimdi gene o baskı hissi var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İlk transferimde de adet günümde lekelenme olmuştu şimdide nasip canımHadi yaaben leke falan diyince pozitif olduğuna çok inanmıştım nasip canım biran önce toparlanmaya bakıp yeni tedavilere ozaman
Aaaa çok heyecanlı bugün doktor vardı dimi ??Bebegin organlari onun icinde gelisiyorms sanirim canim bende burda gordm ilk internetten bakmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?