3. Gün Embriyosu

Ayy hadi bakalım bizimke paylaşmayı unutma sakın çıkmak üzeredir muhtemelen

Amin canım.. Rabbim inş hayırlı haberler almayı nasip eder.. İnş mucizen seninledir
Canlarım bugün 11.günüm dayanamadım az önce test yaptım ve ilk defa ilk defaa ikinci çizgiyi silik de olsa hemen gördüm .. Rabbim böyle bi duygu yokmuş tatmayan bilemezmiş Allahım hepimize yaşatsın inşallah dua edin değerlerim de güzel çıksın . Bu arada resimde çok belli olmadı ama umarım doğrudur

Eklentiler

• BBD4A796-4F61-43A9-97C3-3E84AD0BDABA.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 57
Evt cnm cok korkuyorum ama bndan onceki dusuk oldu inan saglk ocgna kan vermye bile gtmeye korkuyorum

Hayırlı olsun canım umarım kandada çıkar 5.gün embriyosumu

Masallah.. Rabbim kan testinde de bu sevinci kat kat yaşatsın inş canım dogrudur bence canım ya 11.gün yapmıssın baksana.. Mucizen burdayım demiş sana ya belirtilerin varmıydı canım.. Benim dün 3.günümdü ama asırı karnım agrıdı iki büklüm oldum resmen ya çok acıyordu karnım kasıklarım.. Bu normal mi canlar.. Bir de ara ara ayaklarım bir anda buz gibi oluyor.. Ev sıcak üstümde kalın battaniye ama ayaklarım buz gibi oluyor arada

Amin canım benim inşallah kesinlikle benim de öyleydi 18 inde opu oldum 21 transfer oldum o işlemin yorgunluğu geçmeden iki büklüm gezdim 3 gün falan gaz sancısı gibi aynı afedersin tuvalete oturumca bile acıyordu sonra yavaş yavaş toparlanırsın aman dikkat et dinlen bol su iç arada da ufak adımlarla yürüyüş yap benim de ayaklarım buz kesilmişti . İnşallah güzel sonuçlar alırız

Aynen öyle benimde o sekildeydi ya ama bugun geçti sadece dokununca acıyor.. Arada yürüyorum tabi inş hayırlısı olur.. Ayy bana umut olsun resmen.. Bende wc de resmen acı çekiyorum kasıklarımda agrı oluyor hayırlısı allahtan inşallah canım rabbim herkese nasip eder inş

Malesef canım yine olmadı benim nasip
Hayırlısı olsun canım önmüze bakacağız fiili duaya devam dondurulmuş embriyon varmıydı
Bende bugün gittim doktora iki embriyorm var transfere başlayalım diye doktor bu ay lucrin veril endomotrisi dinlendirelim dedi çikolata kisti bar bende transferim bir dahaki adete kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…