- 8 Ocak 2021
- 59
- 46
- 3
- 33
Canım sağol Allah razı olsun inşallah hepimizin yüzünü güldürsün RabbimDegerin gayet guzel merak etme insallah saglikla yukselmeye devam eder canim
Kuzum 5+3 şuan çok küçükler daha ikizlermis biz bugün keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk darısı size olsun inşallahAy çok şükür canımkaç haftalıksın peki umarım şu 3 ayı da sağ Salim atlatırız
İkizleeeeerrrHadi hayirli haberlerini bekliorum o zaman
Ay maşallah ne güzel çıkmış darısı kalp atışına inşallahKızlar 180 ,4 çıktı sonucum perşembe tekrar yapıcam . Sizin değerler nasıldı çoğalması için bişey yaptınız mı dua edin inşallah yükselir
Yaaa ne guzel haber bu yaaa insallah bende yrin kalp atislarini da duyarm yaaİkizleeeeerrrikisi de tutunmuş kalp atışlarıni da duyduk çok şükür
Ayyy süper yaaKuzum 5+3 şuan çok küçükler daha ikizlermis biz bugün keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk darısı size olsun inşallah
Amin canım benim inşallah AminAy maşallah ne güzel çıkmış darısı kalp atışına inşallah
Gerçekten Senin adına çok mutlu oldum canım Rabbim sağlıcakla kucağına almağı nasip etsin inşallah.Kızlar 180 ,4 çıktı sonucum perşembe tekrar yapıcam . Sizin değerler nasıldı çoğalması için bişey yaptınız mı dua edin inşallah yükselir
İlk değerimi hatırlamıyorum ama artış normalde 2 katı diyorlar ya benim 4 kata yakın artmıştıAyyy süper yaaAllahım inşallah canım dua et benim için de ilk kaç çıkmıştı değerin peki ben bugün yaptırdım 180 çıktı
Hayırlı olsun canım kaöıncı gününde test yapmıştınKızlar 180 ,4 çıktı sonucum perşembe tekrar yapıcam . Sizin değerler nasıldı çoğalması için bişey yaptınız mı dua edin inşallah yükselir
Çok güzel tebrik ederim sağ salim kucagınıza almayida allah nasip etsinKuzum 5+3 şuan çok küçükler daha ikizlermis biz bugün keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk darısı size olsun inşallah
Amin canım benim çok sağol inşallahGerçekten Senin adına çok mutlu oldum canım Rabbim sağlıcakla kucağına almağı nasip etsin inşallah.
12.gün canımHayırlı olsun canım kaöıncı gününde test yapmıştın
İkizleeeeerrrikisi de tutunmuş kalp atışlarıni da duyduk çok şükür
İkizleeeeerrrikisi de tutunmuş kalp atışlarıni da duyduk çok şükür
Çok sevindim inşallah değeriniz kat kat artsınKızlar 180 ,4 çıktı sonucum perşembe tekrar yapıcam . Sizin değerler nasıldı çoğalması için bişey yaptınız mı dua edin inşallah yükselir
Teşekkür ederimÇok güzel tebrik ederim sağ salim kucagınıza almayida allah nasip etsin
Yaa darısı size olsun inşallahmaşallah gözünüz Aydın çok sevindimm sizin adınıza böyle güzel haberler almak bizede umut oluyor
Ayy inşallah karından bakınca duyulmayabilir ama erken ya dahaYaaa ne guzel haber bu yaaa insallah bende yrin kalp atislarini da duyarm yaa
Yarın kaçta gideceksin sen ?Yaaa ne guzel haber bu yaaa insallah bende yrin kalp atislarini da duyarm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?