3. Gün Embriyosu

Öyle canım öyle ama çok yoruldum dondurulmuşum kalmadı denersem yine sıfırdan ama biraz toparlamam zaman alıcak gibi

Öyle canım öyle ama çok yoruldum dondurulmuşum kalmadı denersem yine sıfırdan ama biraz toparlamam zaman alıcak gibi
Hep çok youlduk canım ben de 18 yıllık evliyim nerdeyse 18 yıldır uğraşıyorum Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın herşeyin karşılığı bu dünya da olmaz bu işin ahireti de var üzüntünü çok iyi anlıyor derinden hissediyorum dualarımdasın

Hayırlı olsuuun kalp atışı da duyarsınız inşallah kan ne zaman vereceksiniz ??

benim 9. gün içerisinde 3 kere kahverengi şeklinde lekelenmem geldi bende korkuyla teste gittim pozitif çıktı çok şükür hemen korkmayın. hakkınız da hayırlısı olsun.

Kızlar bide şey sormak istiyorum , benim 3.gün taze embriyo çift konuldu. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum ve bugüne kadar en ufak bi leke kanama olmadı ikisi de tuttu mu acaba ? Bu durumda olan var mı ?

Kızlar bide şey sormak istiyorum , benim 3.gün taze embriyo çift konuldu. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum ve bugüne kadar en ufak bi leke kanama olmadı ikisi de tuttu mu acaba ? Bu durumda olan var mı ?
Benim de hiç lekelenme olmadı ama tutundu şükür 1 2 henüz bilmiyorum ama lekelenme herkeste olmuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…