- 27 Ocak 2020
- 251
- 62
- 18
Haftaya carsamba test gunum belirtmemisimTest yapsanız mu ogüne kadar? Ay hadi inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya carsamba test gunum belirtmemisimTest yapsanız mu ogüne kadar? Ay hadi inşallah
İzmirde doktorunuz kim acaba ben de İzmirdeyimDoktordan bunu duydu ya eşim hayatta izin vermez evde yüriyim artık bende ikna olur ona heraldeİzmir deyim bu arada bende.
Amin hepimizin ki insallahYok benim bel ağrım hiç yok ama kişiden kişiye değişir tabi. Bence kötüye yorma bel ağrısı da tutunma belirtisi sonuçta belki tutunmustur![]()
İsmail küçük doktorum. Sizin ?İzmirde doktorunuz kim acaba ben de İzmirdeyim
O güne kadar normal idrar testi yapcak mısınız?Haftaya carsamba test gunum belirtmemisim![]()
Hakkını veririmAyy tadını çıkar iyi yapıyorsun![]()
Kaan Bozkurt benim geçen ay opu oldum bu ay transfer düşünüyorduk ama doktorum rahatsızlanmış zorunlu olarak erteledikİsmail küçük doktorum. Sizin ?
İsmail bey irenbeden ayrıldı mı? Şuan hangi laboratuvarı kullanıyor?İsmail küçük doktorum. Sizin ?
Ayrıldı Tavmergen i kullanıyor. Ben de İsmail beyle Kaan bey arasında kalmıştım. Hakkımızda hayırlısı allah yüzümüze baksınİsmail bey irenbeden ayrıldı mı? Şuan hangi laboratuvarı kullanıyor?
Amaaan boşver öğrensinler yaHakkını veririmtüm iş yerim öğrendi galiba bugün biraz ona takıldım pozitifi göreydim öyle öğrenselerdi
Allah hayırlı güzel olumlu sonuçlar almani nasip etsinBugün 3.gun ebriyosu ile transfer oldum dualarınıza beni de katın nolur![]()
Vala artık kurumca biliyorlarAmaaan boşver öğrensinler yavalla benim deneme sayım o kadar fazla oldu ki artık kim neyi öğrenmiş ne biliyor ne söylüyor hiç umrumda değil boşver takılma
5. Gündeyiz artık hadi bakalım ben 9. Gün test yaptiracam daha fazla bekleyemicem gibi görünüyor
![]()
Kaan bey rahatsızlandığı için bir ay daha bekleyeceğiz biz. Dönmeme durumu olursa İsmail beyi düşünüyorum benim embriyolarım da tavmergende onun için sordum. Siz memnun musunuz kendisinden?Ayrıldı Tavmergen i kullanıyor. Ben de İsmail beyle Kaan bey arasında kalmıştım. Hakkımızda hayırlısı allah yüzümüze baksın
Çok memnunum benKaan bey rahatsızlandığı için bir ay daha bekleyeceğiz biz. Dönmeme durumu olursa İsmail beyi düşünüyorum benim embriyolarım da tavmergende onun için sordum. Siz memnun musunuz kendisinden?
Bilmiyorum ki hissizim yani var gibi aslında ama olmayadabilir. Ayy hiç bilmiyorumVala artık kurumca biliyorlarBana doktorum kesinlikle yasak dedi
Salı yaptırcam. Ne hissediyorsun bar mı gebelik
![]()
Bende aynı durumdayım hatta biraz olumsuza yakınımBilmiyorum ki hissizim yani var gibi aslında ama olmayadabilir. Ayy hiç bilmiyorumsen ne hissediyorsun ?
Ben test yaptırırımBende aynı durumdayım hatta biraz olumsuza yakınıminşallah olur ya hayırlısıyla
Ayyy yaptım yaniBen test yaptırırım![]()