Gayet iyi sonucun sağlıklı artışları olsun inşallah3.gün embriyosu transferden sonra 10.gün
Amin amin inşallahGayet iyi sonucun sağlıklı artışları olsun inşallah
Canım ne durumdasın umarım herşey yolundadırNT ense kalinligi demek. Bende ense kalinligi ya da yasta risk cikmadi ama kan sonuclarima gore risk yuksek dediler cnm
Ay maşallah gözünüz aydınArkadaşlar sonucum çıktı 67 nasıl sizce
Merhaba canım Fetal DNA yaptırmışsın herhalde ikiz durumunda yapılabilyormuymuş merak ettim bide kaçıncı haftada nereye yaptırdınızZordur tabii. İyice araştırmak lazım ama ya keseden sıvı olayını. Ankara'dasın sanırım sen başka bir doktorda görsün falan diyorsan benim doktorun numarasını verebilirim. Fetal DNA yaptıracak olursan da ben erken sonuç aldım baya o merkezinde numarasını veririm. Ama benim anlamadığım bir şey var bizde böyle testler olmadığı için soruyorum siz NT falan dediniz ama ben onu da bilmiyorum.. Sende şüphe edilen durum tam olarak nedir ??
MerhabaMerhaba canım Fetal DNA yaptırmışsın herhalde ikiz durumunda yapılabilyormuymuş merak ettim bide kaçıncı haftada nereye yaptırdınız
Ben 4 kilo aldm cnm ama annenin kilo alip almamasi sorun degil die biliyorum benim kuzenim ikiz bebege hamileydi surekli kiko verdi gebelik sekeri oldgunicin diyet falan verdiler iyice kilo kaybetti doktoruna sorms senin gibi endiselenip doktor bebeklerin kilo aliyor sen almiosan daha ne istiosn ne guzel iste demisK Kimyagerhanim1818 C Cemos9406 kızlar napıyorsunuz? BEnim canım sıkkın ya ben resmen kilo almıyorum. Başta birden 2 aldım. Şu an 4ay doldu 3kilo aldım. 1kilo aldım diye seviniyorum bi gün ertesi gün bakıyorum 300gram gitmiş. Kilo vermek neyin nesi ya.İnternete bakıyorum kilo almamak bebek gelişimini kötü etkiliyor diyorlar. Sizde durumlar ne
Hiç almasam çok dert etmicem ama verince canım sıkıldı. İshal oldum bide stresten mi yoksa Salı günü pozitif temaslıydım ondan mı bimiyorum. Sadece ishal korona olabilir mi onu da bilmiyorumBen 4 kilo aldm cnm ama annenin kilo alip almamasi sorun degil die biliyorum benim kuzenim ikiz bebege hamileydi surekli kiko verdi gebelik sekeri oldgunicin diyet falan verdiler iyice kilo kaybetti doktoruna sorms senin gibi endiselenip doktor bebeklerin kilo aliyor sen almiosan daha ne istiosn ne guzel iste demisbebekkerin aliyorsa onemi yok tatlim doktor olcuyordur zaten bebeginin kilosunu sor gittiginde sorun olur mu die yine de istersen
Belirtilerinden biri ishal bnde eylulde olmstum ordan biliyorumHiç almasam çok dert etmicem ama verince canım sıkıldı. İshal oldum bide stresten mi yoksa Salı günü pozitif temaslıydım ondan mı bimiyorum. Sadece ishal korona olabilir mi onu da bilmiyorum
Başka Belirtin olmuş muydu canım? Sadece ishalle korona olunur mu acaba. Çok gerildim yaBelirtilerinden biri ishal bnde eylulde olmstum ordan biliyorum
Valla baslarda olmadi ama sonradan eklem agrilari ozellijle bacaklar , oksuruk baslamisti hafif hafif temastan 1 hafta sonra da koku tat gitmisti. En iyisi arayip gorevlilere hamile.oldugununsoyle gelip test yapsinlar ya da sen git cnm. Tedbiri bastan al. Ben de cok korkuorm tekrar olur bebege zarar verirse ya die . Bi zarari var mi hicbir bilgil yok malesef dojtoruna danistjn mi?Başka Belirtin olmuş muydu canım? Sadece ishalle korona olunur mu acaba. Çok gerildim yabebeğe zararı olur mu acaba
Kardeşim doktor ateş yükselmdiği sürece normal bi virüs panik yapmayı gerektirmiyor diyor. Benim 5 gün oldu temas edeli olsa çıkardı heralde bişeyler ya ne bilim. Tedbir alamayız hamilesin ilaç kullanamıcaksın boşa teste gerek yol c vit bol sıvı dedi şimdilik onu yapıyorum. Bu arada son kontrolümde bebeğin kalbinde beyazlık var şefValla baslarda olmadi ama sonradan eklem agrilari ozellijle bacaklar , oksuruk baslamisti hafif hafif temastan 1 hafta sonra da koku tat gitmisti. En iyisi arayip gorevlilere hamile.oldugununsoyle gelip test yapsinlar ya da sen git cnm. Tedbiri bastan al. Ben de cok korkuorm tekrar olur bebege zarar verirse ya die . Bi zarari var mi hicbir bilgil yok malesef dojtoruna danistjn mi?
Beyazlik ne demekmis kiKardeşim doktor ateş yükselmdiği sürece normal bi virüs panik yapmayı gerektirmiyor diyor. Benim 5 gün oldu temas edeli olsa çıkardı heralde bişeyler ya ne bilim. Tedbir alamayız hamilesin ilaç kullanamıcaksın boşa teste gerek yol c vit bol sıvı dedi şimdilik onu yapıyorum. Bu arada son kontrolümde bebeğin kalbinde beyazlık var şef
Önemli biley değil 24-33 hafta arası gider dedi ama bana dert oldu. Sağlıkla gelseydi bebişlerimiz ben her strese girdiğimde vicdan azabı çekiyprum bebeğe zarar veriyorum diyeBeyazlik ne demekmis ki
Ayy sorma ya bende . Su ayrintili ultrasona girsem de iyi mi gorsem istiyorum ikiki rarama da riskli ya bnm icim iyice sikintiÖnemli biley değil 24-33 hafta arası gider dedi ama bana dert oldu. Sağlıkla gelseydi bebişlerimiz ben her strese girdiğimde vicdan azabı çekiyprum bebeğe zarar veriyorum diye
Ya canım instagramda çok ünlü bi doktor takip ediyorum 2-3-4lü tarama önermiyor. Sadece olasılık veriyor sonuçta 20.000de 1de olsa başına gelince %100 hiç bi mantığı yok diyor. Bence takılma perinotolga gitcem ben yine organ taramaya sende öyle yap bak Kardeşim en iyi onlar tarar diyorAyy sorma ya bende . Su ayrintili ultrasona girsem de iyi mi gorsem istiyorum ikiki rarama da riskli ya bnm icim iyice sikinti
Ben zatrn perinatoloji de takip ediliyorum myom var kanama falan oldu ya riskli gebelige gidiorm. Ama ayeintili.ultraaonda bnde bi perinatoloji uzmanina gitmeyi dusunuyorm senin gibi. Daha cinsiyeti ogrenemedm gostermedi bnm sipaYa canım instagramda çok ünlü bi doktor takip ediyorum 2-3-4lü tarama önermiyor. Sadece olasılık veriyor sonuçta 20.000de 1de olsa başına gelince %100 hiç bi mantığı yok diyor. Bence takılma perinotolga gitcem ben yine organ taramaya sende öyle yap bak Kardeşim en iyi onlar tarar diyor
Evet bence de uzman seç çok güzel oluyor izlemesiBen zatrn perinatoloji de takip ediliyorum myom var kanama falan oldu ya riskli gebelige gidiorm. Ama ayeintili.ultraaonda bnde bi perinatoloji uzmanina gitmeyi dusunuyorm senin gibi. Daha cinsiyeti ogrenemedm gostermedi bnm sipa
Sen ayrintili ultrason yaotirdin mi erken degil mi daha canim?Evet bence de uzman seç çok güzel oluyor izlemesiuzun uzun da bakıyorlar benimki erkek çevremde bi tane kız duymadım ama bunca zaman göstermediyse kız olabilir seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?