3. Gün Embriyosu

Kanda cikti cnm ama amniyosentezde riskli az da olsa duusk yapma ihtiamli falan varms sanirim o riski de goze alablr.miyim bilmiorm zaten kanamam.oldu dusuk tehlikesi var bir de bu testle iyi ce sikinti olur mu die korkmuyorum diyemicem
Ultrason normal mi? Doktorun ne öneriyor kuzu acaba şu liptesti mi yaptırsan kesin sonuç veriyor o da ama sadece down için

Teşekkür ederim tavsiyen için testini erkenden evde yapıp öğrendim biraz sabırsızım ben maalesef çok şükür 3 aylık olduk darısı isteyen herkese olsun
Bende 3 aylık cinsiyet belli oldu mu canım ? Bana yard.doçent baktı iki tanesi birden yeni bi cihaz gelmiş benim bebeğimi incelediler şansıma şükür herşey yolunda ben sormadım erken diye doktor kız görünüyor dedi . Yakınlaştırıp baktı ama bakalım sonradan sürpriz olmazsa Rabbim hepimize sağsalim hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin

Benim 12.hafta da belli oldu cinsiyet biri kız bir de erkek. Senin de hayırlı olsuuun

Merhaba arkadaşlar bu grubun şanslı üyesi bende olmak istiyorum. 20 martta 3.gün embriyo transferi yapıldı. Salı akşamı kan vereceğim. Dualarınızı eksik etmeyin bende güzel haberler alayım inşallah

Merhaba arkadaşlar bu grubun şanslı üyesi bende olmak istiyorum. 20 martta 3.gün embriyo transferi yapıldı. Salı akşamı kan vereceğim. Dualarınızı eksik etmeyin bende güzel haberler alayım inşallah
Yaaa hayırlı olsun sonucuna da az kalmış burada bir sürü hamile var hepimiz dua ederiz sana

Bende risk var yani ortalamanin ustunde bi risk cikti amniyosentez onerdi ama o riskli die bliorm.napcm bilemiorm pek
Canım geçmiş olsuun bu testlerde yanılma payı da olabiliyormuş. Keseden sıvı aldırıp risk almak yerine fetal DNA baktirabilirsin bence.. Ben sağlıklı bir bebiş olduğuna inanıyorum açıkçası bazı merkezler bu testler konusunda biraz başarısız baska bir yerde de mi yaptırsan ki bilemedim

Hacettepe.hastanesinde yaptirdim.cnm. fetal dna yinsoylediler.ama o da tarama testi kesinlik icin amniyosentez ya da CVS yapilmali dedi ben istemedim dusuk riski var cunku ama bu supheyle de.durmak cok zorms

Hacettepe.hastanesinde yaptirdim.cnm. fetal dna yinsoylediler.ama o da tarama testi kesinlik icin amniyosentez ya da CVS yapilmali dedi ben istemedim dusuk riski var cunku ama bu supheyle de.durmak cok zorms
Zordur tabii. İyice araştırmak lazım ama ya keseden sıvı olayını. Ankara'dasın sanırım sen başka bir doktorda görsün falan diyorsan benim doktorun numarasını verebilirim. Fetal DNA yaptıracak olursan da ben erken sonuç aldım baya o merkezinde numarasını veririm. Ama benim anlamadığım bir şey var bizde böyle testler olmadığı için soruyorum siz NT falan dediniz ama ben onu da bilmiyorum.. Sende şüphe edilen durum tam olarak nedir ??

NT ense kalinligi demek. Bende ense kalinligi ya da yasta risk cikmadi ama kan sonuclarima gore risk yuksek dediler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…