bizde bugün gördük şükürler olsun.1hafta sonra ins kalp atışı....tek benimkiYa değerimi tam hatırlamıyorum ama 4 katı artış olmuştu normalde 2 katı olması gerekiyordu 4 katı görünce biz anladık hemen ikiz olduğunusağlıkla gelsin bebişiniz inşallah istiyorsanız size de ikiz nasip etsin Rabbim
Benimde pazartesi ikili taramam insallah hayirli haberler aliriz ya
Ultrasonda sıkıntı yok kızlar çok şükür kan da 2gün sonra çıkar dedi muhtemelen Pazartesi’ye kalcakAaaa bugünmus senin tarama sonuç güzeldir umarımmeraktayim valla güzel haber bekliyorum senden
Maşallah sırayla güzel haberler gelsin inşallahbizde bugün gördük şükürler olsun.1hafta sonra ins kalp atışı....tek benimki
Liptest neymiş hiç duymadım onuUltrasonda sıkıntı yok kızlar çok şükür kan da 2gün sonra çıkar dedi muhtemelen Pazartesi’ye kalcakyaa evet seninkiler ikiz ikiz büyücekelr maşallah liptest önerdi doktor kesin sonuç veriyormuş ama ben emin değilim
Süperbizde bugün gördük şükürler olsun.1hafta sonra ins kalp atışı....tek benimki
Ultrasonda neye bakiolar kuzum tam olarak?Ultrasonda sıkıntı yok kızlar çok şükür kan da 2gün sonra çıkar dedi muhtemelen Pazartesi’ye kalcakyaa evet seninkiler ikiz ikiz büyücekelr maşallah liptest önerdi doktor kesin sonuç veriyormuş ama ben emin değilim
Bu kesin down sendromu yoktur diyen bi testmiş ama 3.000-5000arası fiyat veriyorlar aynen çok şükür.inşallah tertemiz bitirelim hepimizde hamileliklerimiziLiptest neymiş hiç duymadım onuama çok şükür ultrason temiz en azından hep böyle devam etsin inşallah
Ense kalınlığı burun yapısı baya her şeye baktı 35dk falan sürdü kuzumUltrasonda neye bakiolar kuzum tam olarak?
Fetal DNA da öyle bı test işte ben 3.000 TL ye yaptırdım ama doktorunuz gerek görmüyorsa yaptırmayın diyorlar.. Bize şarttı tabii.. Ay ben sizden önce bitircem büyük ihtimal ikizler erken doguyormus. Doktorum en geç 34 haftada alırım dediBu kesin down sendromu yoktur diyen bi testmiş ama 3.000-5000arası fiyat veriyorlar aynen çok şükür.inşallah tertemiz bitirelim hepimizde hamileliklerimizi
AYnı test o zaman kuzum daha kesin sonuç veriyormuş oFetal DNA da öyle bı test işte ben 3.000 TL ye yaptırdım ama doktorunuz gerek görmüyorsa yaptırmayın diyorlar.. Bize şarttı tabii.. Ay ben sizden önce bitircem büyük ihtimal ikizler erken doguyormus. Doktorum en geç 34 haftada alırım dedi
Canim.naptin bugun spnuclarin cikacakti sanirim nasil sonuclar :)AYnı test o zaman kuzum daha kesin sonuç veriyormuş oSağlıklı olsun da alsınlar ya Benim eşimin kuzeni 26.haftada doğurdu geçen sünnetini yaptık
İYi kuzum çok şükür sıkıntı yokCanim.naptin bugun spnuclarin cikacakti sanirim nasil sonuclar :)
Ben kan verdm haftaya gidicm sonuc icin. Senin sonuclar nasil NT falan kac olculmsİYi kuzum çok şükür sıkıntı yoksen naptın seninde bugündü
Nt 1.44 mm ölçülmüş canım. Neyin ne olduğunu bilmiyorum ama doktor sıkıntı yok dedi. Kan ne zaman çıkcakBen kan verdm haftaya gidicm sonuc icin. Senin sonuclar nasil NT falan kac olculms
Ayyy maşallah bakalım bizim bebislerin cinseyeti ne olacakAYnı test o zaman kuzum daha kesin sonuç veriyormuş oSağlıklı olsun da alsınlar ya Benim eşimin kuzeni 26.haftada doğurdu geçen sünnetini yaptık
Bulundu canımAyyy maşallah bakalım bizim bebislerin cinseyeti ne olacaksana tahminde bulundular mi ?
Bende risk var yani ortalamanin ustunde bi risk cikti amniyosentez onerdi ama o riskli die bliorm.napcm bilemiorm pekNt 1.44 mm ölçülmüş canım. Neyin ne olduğunu bilmiyorum ama doktor sıkıntı yok dedi. Kan ne zaman çıkcak
Hadi ya ama risk görünen bi çok şeyde sorun da olmayabiliyormuş kuzu bence amniyosentez yaptır çünkü allah korudun düşük 200-300de 1mişBende risk var yani ortalamanin ustunde bi risk cikti amniyosentez onerdi ama o riskli die bliorm.napcm bilemiorm pek
Canını sıkma dur bakalım kesin sonucu gör. İnşallah hiç bişey çıkmıckBende risk var yani ortalamanin ustunde bi risk cikti amniyosentez onerdi ama o riskli die bliorm.napcm bilemiorm pek
Kanda cikti cnm ama amniyosentezde riskli az da olsa duusk yapma ihtiamli falan varms sanirim o riski de goze alablr.miyim bilmiorm zaten kanamam.oldu dusuk tehlikesi var bir de bu testle iyi ce sikinti olur mu die korkmuyorum diyemicemCanını sıkma dur bakalım kesin sonucu gör. İnşallah hiç bişey çıkmıckKanda mı çıktı ultrason mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?