3. Gün Embriyosu

bizde bugün gördük şükürler olsun.1hafta sonra ins kalp atışı....tek benimki

Benimde pazartesi ikili taramam insallah hayirli haberler aliriz ya
Aaaa bugünmus senin tarama sonuç güzeldir umarım meraktayim valla güzel haber bekliyorum senden
Ultrasonda sıkıntı yok kızlar çok şükür kan da 2gün sonra çıkar dedi muhtemelen Pazartesi’ye kalcakyaa evet seninkiler ikiz ikiz büyücekelr maşallahliptest önerdi doktor kesin sonuç veriyormuş ama ben emin değilim

Liptest neymiş hiç duymadım onu ama çok şükür ultrason temiz en azından hep böyle devam etsin inşallah

Liptest neymiş hiç duymadım onu ama çok şükür ultrason temiz en azından hep böyle devam etsin inşallah
Bu kesin down sendromu yoktur diyen bi testmiş ama 3.000-5000arası fiyat veriyorlar aynen çok şükür.inşallah tertemiz bitirelim hepimizde hamileliklerimizi

Bu kesin down sendromu yoktur diyen bi testmiş ama 3.000-5000arası fiyat veriyorlar aynen çok şükür.inşallah tertemiz bitirelim hepimizde hamileliklerimizi
Fetal DNA da öyle bı test işte ben 3.000 TL ye yaptırdım ama doktorunuz gerek görmüyorsa yaptırmayın diyorlar.. Bize şarttı tabii.. Ay ben sizden önce bitircem büyük ihtimal ikizler erken doguyormus. Doktorum en geç 34 haftada alırım dedi

AYnı test o zaman kuzum daha kesin sonuç veriyormuş o Sağlıklı olsun da alsınlar ya Benim eşimin kuzeni 26.haftada doğurdu geçen sünnetini yaptık

Canını sıkma dur bakalım kesin sonucu gör. İnşallah hiç bişey çıkmıck Kanda mı çıktı ultrason mu
Kanda cikti cnm ama amniyosentezde riskli az da olsa duusk yapma ihtiamli falan varms sanirim o riski de goze alablr.miyim bilmiorm zaten kanamam.oldu dusuk tehlikesi var bir de bu testle iyi ce sikinti olur mu die korkmuyorum diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…