3. Gün Embriyosu

merhaba kızlar bugün 10. günüm sabah kalktığımdan beri kahverengi lekelenmelerim var 8. gün idrar testim pozitifti bugün korkuyla kan testi verdim 92.45 çıktı sonucum merkezim şuan pozitifsiniz coraspirini kullanmayın lekelenmeyi arttırabilir dedi, diğer iğne ve fitile devam edin dedi iki gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah güzel artar.

merhaba kızlar bugün 10. günüm sabah kalktığımdan beri kahverengi lekelenmelerim var 8. gün idrar testim pozitifti bugün korkuyla kan testi verdim 92.45 çıktı sonucum merkezim şuan pozitifsiniz coraspirini kullanmayın lekelenmeyi arttırabilir dedi, diğer iğne ve fitile devam edin dedi iki gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah güzel artar.
Aspirin i birakmak riskli ama pıhtılaşma olursa ne yapacaksın ? Ama doktorun söylemiş pardon mutlaka vardır bı bildiği kii zaten tutunmuş bebişin ohh süper ♥️ bence çok güzel artacak değeriniz 🙈

Bir de 8. Güne göre gayet sağlıklı değil mi zaten değerin ? İçini rahat tut bence çok güzel çıkmış sonucun 🌸

Bir de 8. Güne göre gayet sağlıklı değil mi zaten değerin ? İçini rahat tut bence çok güzel çıkmış sonucun 🌸
Yok kan tahlilimi 10. Gün bugün verdim idrarı 8. Gün yapmıştım. İnşallah dediğiniz gibi olur çok korkuyorum kimyasala söner diye 😞

Ağlamamak için tututyorum kendimi 😥 ben erken moda girdim 😂😂 ay çok duygusalim evet sırada ki konumuz kalp atışı ve kese kızlar bununla ilgili de yeni konu açalım bari 😂
Konu açmayalım burdan devam edelim maşallah ne kadAr uğurlu bi grup oluşturmuşuz🥰allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin

Back
X