ÇIKmadı kuzum bekliyorumElaa çıktı mı sonucun ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇIKmadı kuzum bekliyorumElaa çıktı mı sonucun ??
Çok haklısın.Erken daha bekleyeceğim.1 haftaya sonucu öğreneceğim zaten.Aa çok erken bence sakın yapma boşuna üzülürsün
Kuzum benim artış bugün de normal çıktı 2 hafta sonra kese için gideceğimAyy insalalh Allah o gunleri de gosteriri insallah :
Azıcık daha dayan lütfen sana yazık negatif çıkar ama 7. Gün başla test yapmaya çıkar mı bilemem tabi ama benim çıkmıştıÇok haklısın.Erken daha bekleyeceğim.1 haftaya sonucu öğreneceğim zaten.
Aspirin i birakmak riskli ama pıhtılaşma olursa ne yapacaksın ? Ama doktorun söylemiş pardon mutlaka vardır bı bildiği kii zaten tutunmuş bebişin ohh süpermerhaba kızlar bugün 10. günüm sabah kalktığımdan beri kahverengi lekelenmelerim var 8. gün idrar testim pozitifti bugün korkuyla kan testi verdim 92.45 çıktı sonucum merkezim şuan pozitifsiniz coraspirini kullanmayın lekelenmeyi arttırabilir dedi, diğer iğne ve fitile devam edin dedi iki gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah güzel artar.
Bir de 8. Güne göre gayet sağlıklı değil mi zaten değerin ? İçini rahat tut bence çok güzel çıkmış sonucunmerhaba kızlar bugün 10. günüm sabah kalktığımdan beri kahverengi lekelenmelerim var 8. gün idrar testim pozitifti bugün korkuyla kan testi verdim 92.45 çıktı sonucum merkezim şuan pozitifsiniz coraspirini kullanmayın lekelenmeyi arttırabilir dedi, diğer iğne ve fitile devam edin dedi iki gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah güzel artar.
Yok kan tahlilimi 10. Gün bugün verdim idrarı 8. Gün yapmıştım. İnşallah dediğiniz gibi olur çok korkuyorum kimyasala söner diyeBir de 8. Güne göre gayet sağlıklı değil mi zaten değerin ? İçini rahat tut bence çok güzel çıkmış sonucun![]()
ÇIKmadı kuzum bekliyoru
Dönmez inşallah iyisini düşünelim iyi olsunYok kan tahlilimi 10. Gün bugün verdim idrarı 8. Gün yapmıştım. İnşallah dediğiniz gibi olur çok korkuyorum kimyasala söner diye![]()
Hem 92 kimyasal gebelik için biraz yüksek değil miYok kan tahlilimi 10. Gün bugün verdim idrarı 8. Gün yapmıştım. İnşallah dediğiniz gibi olur çok korkuyorum kimyasala söner diye![]()
Ohh ya sukur bir.guzel haber dahaKızlar pozitif141 çıktı çok şaşkınım
allah isteyen herkese nasip etisn
İnşallah çok teşekkür ederim iyi ki varsınızHem 92 kimyasal gebelik için biraz yüksek değil mibence daha güzel artışlar göreceğiz lütfen strese girme
![]()
Biz bize destek olmak zorundayızİnşallah çok teşekkür ederim iyi ki varsınızBu grup inanılmaz morel veriyor.
Ağlamamak için tututyorum kendimiKızlar pozitif141 çıktı çok şaşkınım
allah isteyen herkese nasip etisn
Konu açmayalım burdan devam edelim maşallah ne kadAr uğurlu bi grup oluşturmuşuzAğlamamak için tututyorum kendimiben erken moda girdim
ay çok duygusalim evet sırada ki konumuz kalp atışı ve kese kızlar bununla ilgili de yeni konu açalım bari
![]()
Transfer gününü de sayarak mı 7. Gün yapmıştın.Ben Perşembe günü transfer oldum.Azıcık daha dayan lütfen sana yazık negatif çıkar ama 7. Gün başla test yapmaya çıkar mı bilemem tabi ama benim çıkmıştı![]()
inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsünBiz bize destek olmak zorundayızumarım herşey çok güzel olacak
![]()
Fitil mi bende de oluyo arada bı fitil den dolayı diye düşünüyorum kendimce amaYok benim hiç belirtim olmadı bazen kasık ağrım oldu o da progestan kullandığım içindi![]()