- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
yok daha cikmadi ama burada daha sabah, ogleden sonra cikar diye tahmin ediyorum. sabahin 7.30unda ise gecmeden verdim kani bakalim hayirlisiSonucun çıktı mıııı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok daha cikmadi ama burada daha sabah, ogleden sonra cikar diye tahmin ediyorum. sabahin 7.30unda ise gecmeden verdim kani bakalim hayirlisiSonucun çıktı mıııı![]()
ayy canim insallah bu kez hersey olumlu olur su gibi gecer Rabbim hayirli evlatlar nasip ederMerhaba arkadaşlar bu konuyu 2 3 gündür sessiz sessiz takipteydiö ve içten içe bu grubun bi uğuru olduğunu düşünüyorum bakıyorumda çoğunuz hayırlı güzel haberlerinizi almışsınızdarısı başıma ozaman kısaca hikayemi anlatmam gerekirse uzunca bir tüp bebek serüvenim var bunda 2 ameliyat 1 rahim içi filmi ve rahim duvarının temizliği 2 düşük ve toplamda 9 başarısız tüp bebek şuan ise 10. Tedavimdeyim iki adet 3. Gün embriyo transferi yapıldı ayın 20 sinde şimdilerde gün saymaktayım bugün transferimin 5. Günündeyim sizlerden ricam bana dua etmeniz bende sizler gibi hayırlı güzel sonuçlar alayım inş test gğnüm 1 şubat bu tadavide transferden 1 hafta önce ve transfer günü lipit serum aldım ve şuan günde 3 progestan fitil harici göbekten progestan iğnesi ve kan sulandırıcı iğne oluyorum bu iğneler çok canımı acıtıyor ama sonu güzel olsun ben razıyım dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim
![]()
Beklemek zaten zor birde tahlili verdikten sonra beklemek daha da zor burda 1 saat çıkıyor o 1 saat geçmek bilmiyor malesef inş sizdende güzel haberler geliryok daha cikmadi ama burada daha sabah, ogleden sonra cikar diye tahmin ediyorum. sabahin 7.30unda ise gecmeden verdim kani bakalim hayirlisibir de burda sistem farkli once kanda gebelik pozitif mi negatif diye bakiyorlar pozitifse ondan sonra bhcg degeri tam olarak kac ona bakiyorlar.
İnşallah pozitiftir güzel haberlerini bekliyoruz o zaman alır almaz yaz bizeyok daha cikmadi ama burada daha sabah, ogleden sonra cikar diye tahmin ediyorum. sabahin 7.30unda ise gecmeden verdim kani bakalim hayirlisibir de burda sistem farkli once kanda gebelik pozitif mi negatif diye bakiyorlar pozitifse ondan sonra bhcg degeri tam olarak kac ona bakiyorlar.
Canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bu konuyu 2 3 gündür sessiz sessiz takipteydiö ve içten içe bu grubun bi uğuru olduğunu düşünüyorum bakıyorumda çoğunuz hayırlı güzel haberlerinizi almışsınızdarısı başıma ozaman kısaca hikayemi anlatmam gerekirse uzunca bir tüp bebek serüvenim var bunda 2 ameliyat 1 rahim içi filmi ve rahim duvarının temizliği 2 düşük ve toplamda 9 başarısız tüp bebek şuan ise 10. Tedavimdeyim iki adet 3. Gün embriyo transferi yapıldı ayın 20 sinde şimdilerde gün saymaktayım bugün transferimin 5. Günündeyim sizlerden ricam bana dua etmeniz bende sizler gibi hayırlı güzel sonuçlar alayım inş test gğnüm 1 şubat bu tadavide transferden 1 hafta önce ve transfer günü lipit serum aldım ve şuan günde 3 progestan fitil harici göbekten progestan iğnesi ve kan sulandırıcı iğne oluyorum bu iğneler çok canımı acıtıyor ama sonu güzel olsun ben razıyım dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim
![]()
İnş cnm inş ee ozaman kendimi dahada olumluya itti bu mesajın aynı ilaçlar ve sen pozitif inş bende öyleyimdir benim iğne prolutex ve sonrasında yeri çok acıyor normalmi seninde öyle oluyormu kan sulandırıcı oksapar o oan yakıyor sonrasında geçiyor ama diğeri tüm gün etkiliyor malesfCanım hoşgeldinİnşallahh çok güzel haberlerini alırız
Beklemek çok zor ama bu tedavide bekleyiş bitmiyor
Allah hepimize güzel haberlerle güzel sonuçlara ulaşmamızı nasip etsin
Lipit serum bende kullanıyorum 3fitil ve kan sulandırıcısı da
Proluton depot da
![]()
Zaten 6. ve 8. gunde test yapmistim negatifti, dun 10. gunde yaptigimda da hayalet bir cizgi vardi ama olmamis. Maalesef canim simdi sonucumu aldim negatif. Gelecek ay son embryomuz ile tekrar denemeyi dusunuyoruz. Nasip degilmis.İnşallah pozitiftir güzel haberlerini bekliyoruz o zaman alır almaz yaz bize![]()
Canım üzüldüm ya inş birdahaki aya sıfır stres ve tüm olumlamalarla güzel sonuçlar alırsınZaten 6. ve 8. gunde test yapmistim negatifti, dun 10. gunde yaptigimda da hayalet bir cizgi vardi ama olmamis. Maalesef canim simdi sonucumu aldim negatif. Gelecek ay son embryomuz ile tekrar denemeyi dusunuyoruz. Nasip degilmis.
Ayy ne güzel sana daha erken gel demiş bana niye o kadar geç dedi ki ?Bana da 29 Ocak a randevu verdi![]()
Canım hosgeldinMerhaba arkadaşlar bu konuyu 2 3 gündür sessiz sessiz takipteydiö ve içten içe bu grubun bi uğuru olduğunu düşünüyorum bakıyorumda çoğunuz hayırlı güzel haberlerinizi almışsınızdarısı başıma ozaman kısaca hikayemi anlatmam gerekirse uzunca bir tüp bebek serüvenim var bunda 2 ameliyat 1 rahim içi filmi ve rahim duvarının temizliği 2 düşük ve toplamda 9 başarısız tüp bebek şuan ise 10. Tedavimdeyim iki adet 3. Gün embriyo transferi yapıldı ayın 20 sinde şimdilerde gün saymaktayım bugün transferimin 5. Günündeyim sizlerden ricam bana dua etmeniz bende sizler gibi hayırlı güzel sonuçlar alayım inş test gğnüm 1 şubat bu tadavide transferden 1 hafta önce ve transfer günü lipit serum aldım ve şuan günde 3 progestan fitil harici göbekten progestan iğnesi ve kan sulandırıcı iğne oluyorum bu iğneler çok canımı acıtıyor ama sonu güzel olsun ben razıyım dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim
![]()
Ohhhh süperBetam 149 kizlar carsmba tekrar gideceğim kana
Kuzu 5 gün kalmış zaten kese için bence keseyi gör öyle şöyle iş yerineAynen bi tarafım da keseyi bekle diyorCuma ölçtürdüğümde 430du kuzum. 7-10gün sonraya randevu al dedi ben yine Cuma’ya aldım. 5.hafta da beta hcg 1000-3000arasında görünüyormuş. İnşallah görünür ya
![]()
Aynen öyle canım ikisi de çok can yakıyor hele popodan olanİnş cnm inş ee ozaman kendimi dahada olumluya itti bu mesajın aynı ilaçlar ve sen pozitif inş bende öyleyimdir benim iğne prolutex ve sonrasında yeri çok acıyor normalmi seninde öyle oluyormu kan sulandırıcı oksapar o oan yakıyor sonrasında geçiyor ama diğeri tüm gün etkiliyor malesf
HoşbuldummCanım hosgeldinumarım harika sonuçlar alırsınız
![]()
İnş en azından acı çektik ama kucağımız dolu derizAynen öyle canım ikisi de çok can yakıyor hele popodan olanİnşallah kavuşuruz bebişlere sağlıkla
Ya aslında öyle düşünüyordum ama yeni bi görevlendirme söz konusu. Müdür de benim üstümden çok plan yapıyor. Bu olay beni ekstra geriyor bu nedenle söyleyim üzerimden yük kalksın istiyorum. Bilemiyorum yarın bi bakcam duruma tekrarKuzu 5 gün kalmış zaten kese için bence keseyi gör öyle şöyle iş yerine![]()
Bana da 7-10gün arası dedi aslında ben direk 7gün sonrayı seçtimAyy ne güzel sana daha erken gel demiş bana niye o kadar geç dedi ki ?
Babam da 7-10gün arası dedi aslında ben direk 7gün sonrayı seçtimAyy ne güzel sana daha erken gel demiş bana niye o kadar geç dedi ki ?