• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hpnz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hpnz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
446
412
18
34
Merhaba. 3. Gün transfer olan arkadaşlar bakabilir mi ? Negatif ya da pozitif en erken kaçıncı gün öğrendiniz ve nasıl belirtiler yaşadınız ? 3.Gün transferi olup test için gün sayan kaderdaşlarım gelin beraber heyecanımızı paylaşalım 🥲🤗

3.gün embriyosu transferden sonraki 8.gün öğrenmiştim testte silik kanda 32 ile

Bende ilk denememde taze 3. Gün dü 15 ile öğrenmiştim ama devam edemedi kimyasal olmuştu..

Arkadaşlar 5. Gün embriyosu mu yoksa 3. Gün embriyosu mu önerirsiniz? Ben pek bilmiyorum. Kaçıncı denemede tuttu sizin. Kaç yıldır olmuyordu?

Hadi yaa insallah tutunmuştur sizinde.. Ne zeman test gününüz kaç tane embriyo koydular😌 bence test gününü bekleyin ben ilk sefer 10. Gün test yaparak başlamıştım ama tutunmadı 😌

Arkadaşlar 5. Gün embriyosu mu yoksa 3. Gün embriyosu mu önerirsiniz? Ben pek bilmiyorum. Kaçıncı denemede tuttu sizin. Kaç yıldır olmuyordu?
Önemli olan kalitesi ve sağlıklı olması canım. 5. Gün daha iyi diyorlar normalde direk tutunmaya hazır, gelişimini tamamlamış embriyo oluyor ama onda da kalitesi çok iyi olup tutmayanlar var. Ben evliliğimin ikinci yılında denemeye karar verdim. Ve ilk denememde tuttu, taze 3. Gün çift embriyo transferi oldum, birisi tutundu. Sağlıkla kucağıma aldım darısı isteyen herkese inşallah 🙏🏻 şuan kardeş için tekrardan transfer olduö. Bu da 3. Gün

Hadi yaa insallah tutunmuştur sizinde.. Ne zeman test gününüz kaç tane embriyo koydular😌 bence test gününü bekleyin ben ilk sefer 10. Gün test yaparak başlamıştım ama tutunmadı 😌
Test günüm 3 kasım ama 10. Gün vermeyi planlıyordum yani 2 günüm kalmıştı. Bugün 8. Günüm 🤗 yarın versem çıkar mı acaba diye düşünüyorum 🤔 yarın çok müsaitim çünkü diğer günler gidip gelmem sıkıntı olacak gibi. Tek embriyo transferi oldum canım 🌸

Ben direk kan vereceğim ya ondan 9. Gün çıkarmı acaba 🤔 evde test düşünmüyorum

Ayyy çok heyecanlıııı güzel sonuç alırsınızzz insallah amin bizide bilgilendirir misiniz sonuç çıkınca😌🙈

Back
X