Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa çift mi tek mi embriyoydu ? Çook erken çıkmış çünkü çift sanırım3.gün embriyosu transferden sonraki 8.gün öğrenmiştim testte silik kanda 32 ile
demek ki o zaman zamanı değilmişBende ilk denememde taze 3. Gün dü 15 ile öğrenmiştim ama devam edemedi kimyasal olmuştu..
Hadi inşallah bu sefer size tutunmuştur sıkıca bebeğiniz12. Günşuan yine sonuç bekliyorum ctsi test günüm
![]()
Önemli olan kalitesi ve sağlıklı olması canım. 5. Gün daha iyi diyorlar normalde direk tutunmaya hazır, gelişimini tamamlamış embriyo oluyor ama onda da kalitesi çok iyi olup tutmayanlar var. Ben evliliğimin ikinci yılında denemeye karar verdim. Ve ilk denememde tuttu, taze 3. Gün çift embriyo transferi oldum, birisi tutundu. Sağlıkla kucağıma aldım darısı isteyen herkese inşallahArkadaşlar 5. Gün embriyosu mu yoksa 3. Gün embriyosu mu önerirsiniz? Ben pek bilmiyorum. Kaçıncı denemede tuttu sizin. Kaç yıldır olmuyordu?
Test günüm 3 kasım ama 10. Gün vermeyi planlıyordum yani 2 günüm kalmıştı. Bugün 8. GünümHadi yaa insallah tutunmuştur sizinde.. Ne zeman test gününüz kaç tane embriyo koydularbence test gününü bekleyin ben ilk sefer 10. Gün test yaparak başlamıştım ama tutunmadı
![]()
Ben direk kan vereceğim ya ondan 9. Gün çıkarmı acabaHadi yaa insallah tutunmuştur sizinde.. Ne zeman test gününüz kaç tane embriyo koydularbence test gününü bekleyin ben ilk sefer 10. Gün test yaparak başlamıştım ama tutunmadı
![]()
Aynen balım bende öyle düşündüm. Neyse bakalım sabah ola hayrolaVarsa mutlaka çıkar diye düşünüyorum ya ama değer belki az olabilir..
Canım kan verdim ama hala sonuç çıkmadıKan verdiniz mi merak ettim![]()
Canım valla o kadar olumlu hissediyordum kiAyyy çok heyecanlıııı güzel sonuç alırsınızzz insallah amin bizide bilgilendirir misiniz sonuç çıkınca![]()
Tekrardan düşünmüyorum canım son embriyo son transferdi. Allah’ım sana nasip etsin inşallahYaaaahayırlısı olsun canım allah insallah hayırlı zamanda nasip eder