- 16 Haziran 2023
- 86
- 34
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kere 3. Gün embriyo transferi oldum. İlkinde sürekli belirtiler vardı kasık ağrısı bel ağrısı falan. Direkt negatif çıktı. 2. sinde hiç belirtim yoktu tutundu ama ilerlemedi malesefMerhaba. 3. Gün transfer olan arkadaşlar bakabilir mi ? Negatif ya da pozitif en erken kaçıncı gün öğrendiniz ve nasıl belirtiler yaşadınız ? 3.Gün transferi olup test için gün sayan kaderdaşlarım gelin beraber heyecanımızı paylaşalım![]()
Ben üç kere transfer oldum. Hepsinde de belirtileri yaşadım. Zaten kesinlikle ilaç kaynaklı oluyor belirtiler. Tutunmaya çalışırken minik batmalar oluyor işte o ara tutunursa tutunuyor. 3 transferimin ilki pozitif sonuçlandı, bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım, darısı isteyen herkese olsun inşallah2 kere 3. Gün embriyo transferi oldum. İlkinde sürekli belirtiler vardı kasık ağrısı bel ağrısı falan. Direkt negatif çıktı. 2. sinde hiç belirtim yoktu tutundu ama ilerlemedi malesefbelirtilere bakmayın tamamen ilaçların etkisi
Yaaa ne güzel rabbim 1 tane vermiş. Allah uzun ömürler versin kızınızaBen üç kere transfer oldum. Hepsinde de belirtileri yaşadım. Zaten kesinlikle ilaç kaynaklı oluyor belirtiler. Tutunmaya çalışırken minik batmalar oluyor işte o ara tutunursa tutunuyor. 3 transferimin ilki pozitif sonuçlandı, bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım, darısı isteyen herkese olsun inşallahdiğer iki transferim negatif sonuçlandı. Bugün sonucunu aldım maalesef. Kardeşi olsun diye düşünmüştük kalan embriyoyu deneyerek ama nasip değilmiş. Embriyom kalmadı, artık düşünmüyorum yeniden tedavi. Allah’ım anneliği her isteyene, emek verene tattırsın inşallah
![]()
Teşekkür ederim oğlum olduYaaa ne güzel rabbim 1 tane vermiş. Allah uzun ömürler versin kızınızarabbim de gönlünüze göre versin inşallah
![]()
![]()
Ay nedense kız gibi okumuşumTeşekkür ederim oğlum oldu1,5 yaşında şimdi. Tüp bebek zor bir süreç ama inanın sonu çok güzel.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
dualarımdasınız
![]()
Aminn inşallahAy nedense kız gibi okumuşumrabbim ömrünü uzun eylesin inşallah
bilmem mi 3 kez tedavi oldum sonuç alamadım maalesef çok yorucu maddi manevi
inşallah benimde bi gün sonu güzel olur
Allah razı olsun
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Kaçıncı günde verdiniz kanıKan verdim canım bugün sonucum 354 çıktıçift embriyoydu acaba ikiz olabilir mi değer biraz yüksek gibi
![]()
Sonucunuz ne oldu kacıncı gun kan verdınızHadi inşallah bu sefer size tutunmuştur sıkıca bebeğinizbende sonuç bekliyorum. Aslında 10. Gün kan vermeyi planlıyordum ama 9. Gün çıkar mı ki versem kan
![]()
Kacıncı gün kan verdınız acaba benım 3.gün embrıyosu bugun 8.gunum kanda çıkar mı acabaKaçıncı günde verdiniz kanı
9 da cıktı benm erken gebelık testıyle predictorKacıncı gün kan verdınız acaba benım 3.gün embrıyosu bugun 8.gunum kanda çıkar mı acaba
Ben sayıyorumMerhaba. 3. Gün transfer olan arkadaşlar bakabilir mi ? Negatif ya da pozitif en erken kaçıncı gün öğrendiniz ve nasıl belirtiler yaşadınız ? 3.Gün transferi olup test için gün sayan kaderdaşlarım gelin beraber heyecanımızı paylaşalım![]()