3.gun embriyosuyla hamile kalanlar

Siz buranin avukatimisiniz ? Mune uygun gorurse zaten konuyu tasir nie bukadar sorun cikariyosunuz
Siz üye olduğunuz, yazı yazdığınız forumları sahiplenmiyor musun? Avukatlıkla ne alakası var? Kaldı ki doğru yere açılan konu o konuyla alakası olan daha fazla insana ulaşmaz mı? Win win durumu yani.

Siz üye olduğunuz, yazı yazdığınız forumları sahiplenmiyor musun? Avukatlıkla ne alakası var? Kaldı ki doğru yere açılan konu o konuyla alakası olan daha fazla insana ulaşmaz mı? Win win durumu yani.
Ikimizde cok iyi biliyoruz bdv ' nin daha aktif oldugunu.ve kadinin sıkıntisi var iste gerek varmi bukadar ustune gitmeye

hayirliysa olsun bunu unutma allah evlattan cektirdigi kadar hic bir seyden cektirmiyor unutma
Biliyorum evladini kaybeden bi anne olarak herseyin bilincindeyim ben dokuz yasimdaki oglumu kaybettim o illet hastaliktan dokuz ay oldu iki sene mucadele verdik evladinla sinanmanin ne oldugunu cok iyi biliyorum allahim kimseye evlat acisi vermesin hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eylesin rabbim hepimize

İlk transferim 5. Gün blast. Embriyo idi maalesef kimyasal oldu. Salı günü 6. Gün blast embriyo transferim var inşallah bu sefer sımsıkı tutunur. Yakın bir arkadaşım 3. Gün transferi oldu kızı kucağında. Allah ol dediyse 3. Gün 5. Gün çok önemli değil. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. Bu arada tüp bebek topikleri oldukça aktif konunuz taşınırsa size daha çok cevap verecek arkadaş olur. Allah gönlünüze göre verir inşallah.

Siz buranin avukatimisiniz ? Mune uygun gorurse zaten konuyu tasir nie bukadar sorun cikariyosunuz
Sizi rahatsız eden nedir?
Ben gayet açıklayıcı şekilde konu sahibine yardımcı olmaya çalışmaya çalıştım. Tüp bebek bölümünde ona daha fazla kişi yardımcı olabilir.
Sizin çıkışınıza hiç anlam veremedim.

Ben gayet açıklayıcı şekilde konu sahibine yardımcı olmaya çalışmaya çalıştım. Tüp bebek bölümünde ona daha fazla kişi yardımcı olabilir.
Arkadaslar herkesin bi derdi var kendine gore lutfen rica ediyorum mune uygun gorseydi simdiye coktan tasirdi ben buraya konuyu actim benimle birlikte yasadiklarini tedaviyle ilgili paylassinlar diye yalnis yer degil demekki mune tasimadi

Tamam anliyorum sizi ama kackere soylediniz farkinda degilmisiniz.mune zaten goruyo bunlari uygunsa konuyu tasicak zaten

Canım sen 3. Gün diyosun ben hep 2. Gün transferi oldum şuanda test günü sayıyorum 2013 te 2. Gün 2 hücreli embryoyla hamile kaldım kızıma hemde dondurulmuştu.Geçen seneden beridi 2. Çocugu istiyoruz yine hep 2. Gün embryosu transferi oldum 2 defa denedik bu üçüncü olucak bundan öncekilerde tutundu hep bana ama 6. Haftada görülen kalpatışları 7. Haftada görülmedigiiçin hiçbir sebeb yokken hemde ikisindede kürtaj oldum.Şimdide çarşambayı bekliyorum test günüm için.Rabbim ol dedikten sonra embryonun günü kalitesi hiç önemli degil bence.

Tamam anliyorum sizi ama kackere soylediniz farkinda degilmisiniz.mune zaten goruyo bunlari uygunsa konuyu tasicak zaten
Konu sahibi bana cevap verdiği için karşılıklı konuşma oldu. Kendimden durduk yere birkaç kere söylemedim. Bu kadar uzatılacak birşey de değildi. Konu da taşındı zaten

Back
X