- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tutar canim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Allahim ol demesi yeter rabbim banada nasip etsin bende cok korkuyorum tek embriyom var cunku
hayirliysa olsun bunu unutma allah evlattan cektirdigi kadar hic bir seyden cektirmiyor unutmaAllahim ol demesi yeter rabbim banada nasip etsin bende cok korkuyorum tek embriyom var cunku
Siz buranin avukatimisiniz ? Mune uygun gorurse zaten konuyu tasir nie bukadar sorun cikariyosunuzDerttir ama bdv bölümüne ait değilddir. Tüp bebek kısmına konu açmanız gerekir. Zaten taşınır konunuz.
@Mune @Margarikotin
Siz üye olduğunuz, yazı yazdığınız forumları sahiplenmiyor musun? Avukatlıkla ne alakası var? Kaldı ki doğru yere açılan konu o konuyla alakası olan daha fazla insana ulaşmaz mı? Win win durumu yani.Siz buranin avukatimisiniz ? Mune uygun gorurse zaten konuyu tasir nie bukadar sorun cikariyosunuz
Ikimizde cok iyi biliyoruz bdv ' nin daha aktif oldugunu.ve kadinin sıkıntisi var iste gerek varmi bukadar ustune gitmeyeSiz üye olduğunuz, yazı yazdığınız forumları sahiplenmiyor musun? Avukatlıkla ne alakası var? Kaldı ki doğru yere açılan konu o konuyla alakası olan daha fazla insana ulaşmaz mı? Win win durumu yani.
Biliyorum evladini kaybeden bi anne olarak herseyin bilincindeyim ben dokuz yasimdaki oglumu kaybettim o illet hastaliktan dokuz ay oldu iki sene mucadele verdik evladinla sinanmanin ne oldugunu cok iyi biliyorum allahim kimseye evlat acisi vermesin hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eylesin rabbim hepimizehayirliysa olsun bunu unutma allah evlattan cektirdigi kadar hic bir seyden cektirmiyor unutma
Cok sagol arkadasim insallah allahim verir tekrar bi tane dahaBuarada konusa sahibi Allah tez zamanda gobisinizi doldurun insallah sıkmayin caninizi
Amin amin insallahCok sagol arkadasim insallah allahim verir tekrar bi tane daha
Hayir birkac kere soylediniz cunku yalnis yerde olsaydi coktan konu tasinirdiDert ettiğimi nereden çıkardınız olması gerekeni söylüyorum.
Sizi rahatsız eden nedir?Siz buranin avukatimisiniz ? Mune uygun gorurse zaten konuyu tasir nie bukadar sorun cikariyosunuz
Tamam taşınırdıHayir birkac kere soylediniz cunku yalnis yerde olsaydi coktan konu tasinirdi
Arkadaslar herkesin bi derdi var kendine gore lutfen rica ediyorum mune uygun gorseydi simdiye coktan tasirdi ben buraya konuyu actim benimle birlikte yasadiklarini tedaviyle ilgili paylassinlar diye yalnis yer degil demekki mune tasimadiSizi rahatsız eden nedir?
Ben gayet açıklayıcı şekilde konu sahibine yardımcı olmaya çalışmaya çalıştım. Tüp bebek bölümünde ona daha fazla kişi yardımcı olabilir.
Sizin çıkışınıza hiç anlam veremedim.
Tamam anliyorum sizi ama kackere soylediniz farkinda degilmisiniz.mune zaten goruyo bunlari uygunsa konuyu tasicak zatenSizi rahatsız eden nedir?
Ben gayet açıklayıcı şekilde konu sahibine yardımcı olmaya çalışmaya çalıştım. Tüp bebek bölümünde ona daha fazla kişi yardımcı olabilir.
Sizin çıkışınıza hiç anlam veremedim.
ne garip insanlar varTamam anliyorum sizi ama kackere soylediniz farkinda degilmisiniz.mune zaten goruyo bunlari uygunsa konuyu tasicak zaten
Garip olwm benmiyim yoksa digerlerimine garip insanlar var
Konu sahibi bana cevap verdiği için karşılıklı konuşma oldu. Kendimden durduk yere birkaç kere söylemedim. Bu kadar uzatılacak birşey de değildi. Konu da taşındı zatenTamam anliyorum sizi ama kackere soylediniz farkinda degilmisiniz.mune zaten goruyo bunlari uygunsa konuyu tasicak zaten